Jeep Cherokee 3.3 TD
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Jeep Cherokee 3.3 TD
Oskab keegi seda elukat kommenteerida. Mitte, et ma osta tahaks, aga pole sellise konfiga sihukest elukat siin turul varem kohanud.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Antud masin siiski Jeep Wagoneer. Cherokeesid tehti samuti sarnase "näoga" kuid tagaosa on mõlemal masinal selgelt eristatav + erinev veoskeem ja uste arv.
Ja Wagoneeri diisel täiesti ametlikult olemas. Neid toodeti vähe ja minu arust suurema mootoriga kui 3,3.
Tavapärane Wagoneeri mootor 360 in³ AMC V8
Ja Wagoneeri diisel täiesti ametlikult olemas. Neid toodeti vähe ja minu arust suurema mootoriga kui 3,3.
Tavapärane Wagoneeri mootor 360 in³ AMC V8
Toyota Land Cruiser HJ 61
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
- schultz
- Off Roader Wannabe
Re: Jeep Cherokee 3.3 TD
Tegu cherokeega, millele omanik istutab 3,3TD patroli mootorit peale(hetkeseisuga peaks juba küljes olema). Nimelt sai tolle härrasega sutsu telefoni teel kõneldud, kuna endalgi oli vahepeal huvi sellise kombinatsiooni vastu.Landy kirjutas:Oskab keegi seda elukat kommenteerida. Mitte, et ma osta tahaks, aga pole sellise konfiga sihukest elukat siin turul varem kohanud.
Pakuks siiski, et pigem cherokee, kui wagoneer, kuna minu teada viimaseid püstiste tuledega ei tehtud.
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Ehee - seega oli mul õigusschultz kirjutas:Tegu cherokeega, millele omanik istutab 3,3TD patroli mootorit peale(hetkeseisuga peaks juba küljes olema). Nimelt sai tolle härrasega sutsu telefoni teel kõneldud, kuna endalgi oli vahepeal huvi sellise kombinatsiooni vastu..
Aga no nagu ma aru sain on mootor vahetatud siinmail - ja seega nimetame seda siis mitte-ameerikalikult SD33TMahviaDeTyrk kirjutas:No see võib olla vabalt kellegi Sam-Kompunn - Jeep+IHC - ehk siis 6-33T mootor on peale tõstetud
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- schultz
- Off Roader Wannabe
Siinmail vahetatud neh. Kusjuures kui ma nüüd õigesti mäletan, siis pärnu kandis peaks üks sarnane tumeroheline wagoneer(nurktuledega siis) liikvel olema ja tollel ka just 3,3 patroli turbodisla. Peale selle veel oli härrasel, kellelt ostsin enda wagoneer, sama kuri plaan olnud istutada kapoti alla sama mootor. Huvitav, et paistab see patroli jõuallikas üsna kuum kaup olema, kui vanemate jeepidega tegu.MahviaDeTyrk kirjutas:Ehee - seega oli mul õigusschultz kirjutas:Tegu cherokeega, millele omanik istutab 3,3TD patroli mootorit peale(hetkeseisuga peaks juba küljes olema). Nimelt sai tolle härrasega sutsu telefoni teel kõneldud, kuna endalgi oli vahepeal huvi sellise kombinatsiooni vastu..
Aga no nagu ma aru sain on mootor vahetatud siinmail - ja seega nimetame seda siis mitte-ameerikalikult SD33TMahviaDeTyrk kirjutas:No see võib olla vabalt kellegi Sam-Kompunn - Jeep+IHC - ehk siis 6-33T mootor on peale tõstetud
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ