Wrangler MT/R versus Discoverer STT(uus muster)
Moderaator: Moderators
- atdoom
- True Off Roader!
plaan
Mina, kes ma olen noor ja rumal... pean plaani nii:indreq kirjutas:10K eest kolmeks kuuks rehve küll ei raatsi osta...
aastaring: Goodyear ATR
metsaring: Goodyear MTR
kui raha peaks üle jääma (see oht lähiajal puudub küll täielikult), siis 3`mas jooks velgi talverehvide jaoks.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Algul kui esimest korda MT/R-id Mersule alla panin siis mõtlesin kah, et talveks vahetan Nokian HKPL naelte vastu. Nokian HKPL-d seisavad juba neljandat talve kasutuna garaazi laka peal... Tegelikult, on point selles, et MT/R-del on uutena ÜLLATAVALT hea pidamine libedal, seda muidugi MT rehvide kohta. BFG MT ja Cooperi vana STT-ga ei anna võrreldagi. Nii ma oma suures mugavuses ei näinudki pointi talveks rehve vahetada. Ahjaa, VÄGA libeda ja Austria politsei jaoks on mul talvel alati ketid kaasas.
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Naastud on igal pool Euroopas, alates Poola piirist keelatud. Küll aga jah, Austrias on kettide kaasaskandmine talvel obligatorisch ja seda võidakse suvalisel hetkel pmst kontrollida. Trahvid on väga valusad...trc kirjutas: Kas Austria pollarid teevad trahvi kui naastud all ei ole?![]()
Mulle vist meeldib see riik

Kas neid ülalnimetatud isendeid ka mõnel müüal laos on ja mis hinnaga. Nägin Pitstopis täna GY Wrangler MT/R 15" olid olemas. Hinda küsisin 265/75 16" ja öeldi 3600 hinnaks ja 2 nädalat. Vana mustriga Cooperid olid ka 15"Goodyear Wrangler MT/R
versus
Cooper Discoverer STT(uus muster)
uurin elu esialgu
- atdoom
- True Off Roader!
balanseerimine
et kuidas te suurte rehvide puhul balanseerimisele lähenete?
kui võrd mõttekas hullult ballantsi raskud peale sättida?!?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Re: balanseerimine
Mul on mõlemad jooksud 32" GY siiani täpselt tasakaalu läinud ja mitte ülemäära suure koguse balanssidega.atdoom kirjutas:et kuidas te suurte rehvide puhul balanseerimisele lähenete?
- atdoom
- True Off Roader!
minu GY 265/70R16 peale kõigutas meister pead... ja ütles, et tal hekel nii palju vastukaalu pole võttagi...hulkur kirjutas: Mul on mõlemad jooksud 32" GY siiani täpselt tasakaalu läinud ja mitte ülemäära suure koguse balanssidega.
samas, mis kaalust algab ülemäära?

Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
ülemäära on siis kui nad enam ära ei mahuatdoom kirjutas:minu GY 265/70R16 peale kõigutas meister pead... ja ütles, et tal hekel nii palju vastukaalu pole võttagi...hulkur kirjutas: Mul on mõlemad jooksud 32" GY siiani täpselt tasakaalu läinud ja mitte ülemäära suure koguse balanssidega.
samas, mis kaalust algab ülemäära?

allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070