Naelrehviteema
Moderaator: Moderators
- atdoom
- True Off Roader!
naised saunas rääkisid
on kusagilt kõrvu jäänud "teemehe" jutt, et
lamellidest asfaldile jääv peen puru, muutab asfaldi libedaks ja naelrehvi mehed jälle omakorda kraabivad selle libeda lamelli sealt lahti...
et lühidalt... vaja mõlemaid.
lamellidest asfaldile jääv peen puru, muutab asfaldi libedaks ja naelrehvi mehed jälle omakorda kraabivad selle libeda lamelli sealt lahti...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- erik
- Aktiivne Pikendus
Re: naised saunas rääkisid
atdoom kirjutas:on kusagilt kõrvu jäänud "teemehe" jutt, et
Toetan seda parteid, eriti ristmikutel poleeriks lamellimehed tee klaasiks. Naelamehed karestavad natuke, et lamellimeestel hea sõita oleks.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Vaatan eelarvelistel kaalutlustel selliseid Kumho KW19 naelakaid:

olete keegi kasutanud?
paduroheline nagu ma olen, mõtlesin algu ka lamellide peale, aga siis meenus rootsisõit, kus trc oma lamell-G-ga lipendas 80 juures nagu tuulelipp teel ja isu läks üle. jaanuaris vaja nimelt norrasse, mägedesse sõita.

olete keegi kasutanud?
paduroheline nagu ma olen, mõtlesin algu ka lamellide peale, aga siis meenus rootsisõit, kus trc oma lamell-G-ga lipendas 80 juures nagu tuulelipp teel ja isu läks üle. jaanuaris vaja nimelt norrasse, mägedesse sõita.
Mennäänx mettään!
- atdoom
- True Off Roader!
lamell
soovitama ma ei kukuks, .... aga just täna hommikul püüdsin ennast mõttelt, et küll on Nokiani lamellid mõnusalt vaiksed ja pehmed... ja ma olen 95% kindel, et ka oma järgmised talvekad saavad olema üsna tõenaliselt Nokiani lamellidGR kirjutas:Millist rehvi soovitate Patrolile(03) talveks alla panna.
Varem olid all naelad, nüüd mõtlen aga lamellidele, või siiski nael?

Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- RAMBO
- True Off Roader!
tegelen ise rehvidega ja soovitan lamelli(cooper)teeb väga hea pidamisega ja on vaikne.hind on neil ka hea.
kui keegi minu arvamust küsib,siis ma ei usu maasturi pugul naeltesse
kui keegi minu arvamust küsib,siis ma ei usu maasturi pugul naeltesse

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Annaks oma hääle Contidele. Juba mitu aastat erinevatele sõiduvahenditele alla keeratud neid ja siiamaani ei kahetse. Plussid on minimaalne müra, käitumine kiiresti ja väga kiiresti sõitmisel ja see, et pole esinenud ühtegi praakrehvi. Nokianid on ka head, aga olen pidanud ringi vahetama, kuna üks viskas ja teine ei pidanud õhku.
Kumho puhul on minu jaoks kõige suurem miinus müra ja samuti on esinenud defekte. Ja millegi pärast on Kumhod kuidagi kiiresti kuluvad.
Contide ja Bridgestonide hinda ja saadavust võib küsida, äkki saan aidata.
Kumho puhul on minu jaoks kõige suurem miinus müra ja samuti on esinenud defekte. Ja millegi pärast on Kumhod kuidagi kiiresti kuluvad.
Contide ja Bridgestonide hinda ja saadavust võib küsida, äkki saan aidata.
Talasilda ja Tugevat Raami!
Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
- RAMBO
- True Off Roader!
uued rehvid on alguses k6ik head ,odavamad rehvid peavad ainult alguses ,kuna lemellid pole l6puni,kummi segu on k6vem ja kuluvad kiiremini.reeglina on alati nael rehvil vähem lamelle ja kui naelu kipub vähemaks jääma läheb ratas tasakaalust välja .pole maelu pole pidamist...
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Uurisin väheke asja.
Mis värk nende mõõtudega on? Suverehv on mul all 265/75/R16, aga sellises mõõdus pakub talvekat vaid COOPER, ehk siis hetkel COOPERI suvekad all.
Eelmine aasta olid naelad Nokiani omad. Suht mõnusad olid, aga mulle ei meeldi see pisike mõõt, teeb masina kuidagi imelikuks.
Seega, ootaks veel arvamusi COOPERI vs NOKIANI kohta, tertulnud on ka kõik muud tootjad.
Mis värk nende mõõtudega on? Suverehv on mul all 265/75/R16, aga sellises mõõdus pakub talvekat vaid COOPER, ehk siis hetkel COOPERI suvekad all.
Eelmine aasta olid naelad Nokiani omad. Suht mõnusad olid, aga mulle ei meeldi see pisike mõõt, teeb masina kuidagi imelikuks.
Seega, ootaks veel arvamusi COOPERI vs NOKIANI kohta, tertulnud on ka kõik muud tootjad.
Patrol GR 3.0Di
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
To GR: 275/70/16 levinud mõõt samasse auku suuruse poolest
Peale Cooperi veel see sinu otsitavas mõõdus http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=9003&highlight=
Peale Cooperi veel see sinu otsitavas mõõdus http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=9003&highlight=
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- atdoom
- True Off Roader!
lamell
[quote="GR"]Uurisin väheke asja.
quote]
Lamellrehv NOKIAN 265/70 R16 WR SUV ja jääb ka ketiruumi karmimateks oludeks:)
quote]
Lamellrehv NOKIAN 265/70 R16 WR SUV ja jääb ka ketiruumi karmimateks oludeks:)
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- atdoom
- True Off Roader!
Re: lamell
On kellelgi kogemusi:
Continental Cross Contact AT OWL M+S FR
päris metsalubav lamell?!?
http://server.almic.ee/martin/oscarrehv ... t%20AT.jpg
Continental Cross Contact AT OWL M+S FR
päris metsalubav lamell?!?
http://server.almic.ee/martin/oscarrehv ... t%20AT.jpg
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue