Patroli originaal tungraud 1983'st aastast

Moderaatorid: jr, Moderators

Ei tea miks, aga sellise nostalgia taustal tuli meelde kodaniku post, kes meeleheitlikult oma ämma defeka vastu vahetada püüab:MahviaDeTyrk kirjutas:Vaevalt, et neid inimesi Eestimaal palju on kes siukest asja oma silmaga näinud oleksid
Patroli originaal tungraud 1983'st aastast.
Hall on.Ja kusjuures ei kaalu kuigi palju.Aegade alguses ehk siis umbes aasta tagasi mingeid töid tehes paar korda proovisin.Siis soetasin ruttu hüdraulilise.Maanteel ka korra kasutatud-see pole aga ühegi tungrauaga mönus tegevus.jr kirjutas:hall oli vist ... või oli beez? Oled sa seda kasutanud ka? Pole just kõige mugavam variant puhta riidega seda paigaldama ronida ja krudima.Mell kirjutas:Minu 1996 aasta Patrullist midagi väga sarnast sees,auinult värv vähe teine.
Mul õnneks mingist eelmisest sõidukist pikk varras alles ja nüüd tema asukoht tõesti tagaistme all olevates kinnituskohtades.jr kirjutas:Hehe, selle TD42 vardaga hästi nagu ei pane ilma auto alla ronimata seda tungi paikka. Tegelikult on üks pikk 1m vahevarras sealt komplektist puudu. Too peaks käima tagumise istmerivi all.
Nagu siis järjekindlalt selgub, on neid inimesi rohkem. minu BJ originaal täpselt sama, kirjad teised, must ja kaalu vast paari kilo jagu. Igati edev tõsta, kohtades kus näiteks hüdrotungil ei mahuks kangiga vehkima ja trapetsil jõudu napib. Väga mugav on näiteks hommikul puhaste riietega tööle minnes, kaugjuhtimise teel rahvamaja(tagumist)ratast tõsta. Mul nimelt vardaid-vänta kaasa antud 2m jagu. ja nendega ka suht mugav tung paika lükata.MahviaDeTyrk kirjutas:Vaevalt, et neid inimesi Eestimaal palju on kes siukest asja oma silmaga näinud oleksid
Patroli originaal tungraud 1983'st aastast...
Oot,oot.... mina ikka ka sellest majatungist huvitet,414 AVM kirjutas:http://www.zone.ee/taikala/pilt/IMG_1041.JPG .
Sry, OT, aga Tai, kui sa kunagi oma majatõstmise tungi raha vastu vahetada suudad, siis posti mulle, olen asjast üsna huvitatud.