Sihkene tungraud Patrolil

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Sihkene tungraud Patrolil

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Vaevalt, et neid inimesi Eestimaal palju on kes siukest asja oma silmaga näinud oleksid

Patroli originaal tungraud 1983'st aastast

Pilt
tartuoffroad.ee
5581340
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Mis seal imestada, korralikult omanikult ostes tuleb auta alati täisvarustuses (tungrauad, esmaabipakid, ohukolmnurgad jne) ja siis võibki sellise asja ilusti istme alt oma kohalt leida. Minu kogemuste põhjal vähemalt.
Virgo
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Minu 1996 aasta Patrullist midagi väga sarnast sees,auinult värv vähe teine.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
anneli
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas anneli »

see agregaat tundub pooletonnine olevat . selline kandam lisab raudselt kütusekulu :twisted:
Kasutaja avatar
Mihkel78
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel78 »

Minu patrolil ka ilusti olemas, puudub ainult see vänt.
Life begins @ 15 PSI

Fotod teeb Tartus - http://www.happydaysfotod.com/
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Re: Sihkene tungraud Patrolil

Postitus Postitas 414 AVM »

MahviaDeTyrk kirjutas:Vaevalt, et neid inimesi Eestimaal palju on kes siukest asja oma silmaga näinud oleksid

Patroli originaal tungraud 1983'st aastast.
Ei tea miks, aga sellise nostalgia taustal tuli meelde kodaniku post, kes meeleheitlikult oma ämma defeka vastu vahetada püüab:
http://www.zone.ee/taikala/pilt/IMG_1041.JPG .
Sry, OT, aga Tai, kui sa kunagi oma majatõstmise tungi raha vastu vahetada suudad, siis posti mulle, olen asjast üsna huvitatud :wink: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Igti hea ja lollikindel tung. Aga patroli rehvivahetusega saab kenasti naha märjaks :) nii et ma eelistaks pajero hüdraulilist. Mõlemaid on aegade jooksul mõned kätte jäänud, aga masina tõstmiseks haarab käsi riiulist ikka kõigepealt hüdraulilise... 8)
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Mell kirjutas:Minu 1996 aasta Patrullist midagi väga sarnast sees,auinult värv vähe teine.
hall oli vist ... või oli beez? Oled sa seda kasutanud ka? Pole just kõige mugavam variant puhta riidega seda paigaldama ronida ja krudima.
+372 5028488
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

BJ40-nel suht sarnane tung...Ei kaalu ta nii palju midagi,suht tilluke.Ja saab ka puhta riidega paika :idea: .Tuleb lihtsalt see aasaga varras eelnevalt installida ja sellega paika liigutada.Eeldab muidugi kõva siledat pinnast,aga kui sellist läheduses ei leidu,pole ju puhtaid riideid seljas kah :lol: .Kuid tõsi,pärast Hi-Lifti soetamist jäi ta garaazinurka tolmu koguma...
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Hehe, selle TD42 vardaga hästi nagu ei pane ilma auto alla ronimata seda tungi paikka. Tegelikult on üks pikk 1m vahevarras sealt komplektist puudu. Too peaks käima tagumise istmerivi all.
+372 5028488
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

jr kirjutas:
Mell kirjutas:Minu 1996 aasta Patrullist midagi väga sarnast sees,auinult värv vähe teine.
hall oli vist ... või oli beez? Oled sa seda kasutanud ka? Pole just kõige mugavam variant puhta riidega seda paigaldama ronida ja krudima.
Hall on.Ja kusjuures ei kaalu kuigi palju.Aegade alguses ehk siis umbes aasta tagasi mingeid töid tehes paar korda proovisin.Siis soetasin ruttu hüdraulilise.Maanteel ka korra kasutatud-see pole aga ühegi tungrauaga mönus tegevus.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
sass
Fitting 38"

Postitus Postitas sass »

Nii,minu 2000 a patrullil ka samasugune aga halli värvi.
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

jr kirjutas:Hehe, selle TD42 vardaga hästi nagu ei pane ilma auto alla ronimata seda tungi paikka. Tegelikult on üks pikk 1m vahevarras sealt komplektist puudu. Too peaks käima tagumise istmerivi all.
Mul õnneks mingist eelmisest sõidukist pikk varras alles ja nüüd tema asukoht tõesti tagaistme all olevates kinnituskohtades.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

MahviaDeTyrk kirjutas:Vaevalt, et neid inimesi Eestimaal palju on kes siukest asja oma silmaga näinud oleksid

Patroli originaal tungraud 1983'st aastast...
Nagu siis järjekindlalt selgub, on neid inimesi rohkem. minu BJ originaal täpselt sama, kirjad teised, must ja kaalu vast paari kilo jagu. Igati edev tõsta, kohtades kus näiteks hüdrotungil ei mahuks kangiga vehkima ja trapetsil jõudu napib. Väga mugav on näiteks hommikul puhaste riietega tööle minnes, kaugjuhtimise teel rahvamaja(tagumist)ratast tõsta. Mul nimelt vardaid-vänta kaasa antud 2m jagu. ja nendega ka suht mugav tung paika lükata.
samasugune tung oli kaasas ka Isuzu (Bedford) KBD26 mudelil aastast 81...
pisike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pisike »

414 AVM kirjutas:http://www.zone.ee/taikala/pilt/IMG_1041.JPG .
Sry, OT, aga Tai, kui sa kunagi oma majatõstmise tungi raha vastu vahetada suudad, siis posti mulle, olen asjast üsna huvitatud :wink: .
Oot,oot.... mina ikka ka sellest majatungist huvitet, :twisted:
Vasta

Mine “Nissan / Renault”