Navara-head ja vead

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

mrtn kirjutas:kui on 4-käiguline kast, siis selle nupu aktiveerudes ei vaheta kast 4. käigule
KUI on 5-käiguline, siis kehtib seesama vastavalt 5. käigu kohta.

kuna ma Navara hingeelu ei tunne, siis äkki seal on veel mingi x-nupp.
Mennäänx mettään!
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

Ja muide võin öelda, et see plastist kastipõhi ei lähe midagi nii kergelt katki(kui ei tea pole eriti mõtet sõna võtta :wink: ). Aga mis sulle statoilis tehti? Mul küll vanem navara, aga statoilis(ja muudes automaat pesulates) pole küll midagi juhtunud(v.a. et ei pese korralikult puhtaks).
d22
Fitting 38"

Postitus Postitas d22 »

Kinnitan, plastist kastipõhi ei lähe niisama katki, vean tihti kahe kaupa 200 l vaate ja muud kola, siiani probleemideta.
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

H.K kirjutas:Ja muide võin öelda, et see plastist kastipõhi ei lähe midagi nii kergelt katki(kui ei tea pole eriti mõtet sõna võtta :wink: ). Aga mis sulle statoilis tehti? Mul küll vanem navara, aga statoilis(ja muudes automaat pesulates) pole küll midagi juhtunud(v.a. et ei pese korralikult puhtaks).
Vedasin ühe roostevaba teravate jalgadega anuma emexisse kastis.Ämblikuga võeti maha ja juhil läks vähe valesti ning surus kogemata kogu kremplit allapoole.Plastikust oleks läbi läind ma arvan.Aga tegelt jh,see suht selline spetsiifiline juhtum.
Statoilis ei pese puhtaks küljeraudu ja esimesi ustepoolseid koopaääri.Takkaotsa kriimustasid harjad värvi ära :evil: Eriti kasti servad :evil: Veljed jäid ka poriseks.
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

andrusjo kirjutas:Viimased kaks mudelit on ikkagi suhteliselt ebaõnnestunud masinad.Eelmisel ei pea mootorid vastu(150tuh ja saaled ) ,pidevalt metsas mütates kipub esitule plastklaase praguliseks murdma .Ja päris uus no see on juba alla igasugu arvestust...........kolmel tuttaval olemas ja enamus aja autod veermiku vastupidamatuse tõttu remondis.Kellel sillad vahetatud ,kellel kastid ,kardaanid.Üks juba vihastas nii tõsiselt ,et viis poodi tagasi ja võttis Hiluxi.Esimene navara mis välja tuli D22 on ikkagi siiani vastupidavaim.See on viimane millesse on jätkunud nissani vastupidavust ja töökindlust.

Ps jutt põhineb omadel ja tuttavate kogemustel.
Kõiki navaraid on kasutatud tugevalt töö autodena kuid siiski käidud korrapäraselt hoolduses aga ..... :? Sry mehed aga mida uuemaks nad lähevad seda sitemaks muutuvad.
Mõned aastad tagasi rääkis nissani müüja, kus kogu aeg hoolduses käidud, et navara valmistamine viiakse jaapanist üle hispaaniasse ja hoiatas, et see head ei too!!!???
gaz fs 1
Mõtsamiis

Postitus Postitas Mõtsamiis »

Eile oli siis selles uues K2 autosaates "Sõidame!" mingi algeline test, kus prooviti kastikatega heinamaal mingit testi teha. Too test oli suht hambutu, kuna peale heinamaal ringi sõitmise miskit muud ei näidatud. See ei andnud ka suuremat pilti toyota, mitsu ja nissani erinevustest. Nissanit seal muidugi kiideti omajagu. Lõpus öeldi, et mingi testitud kastikas sai lõpus pooleldi otsa enne esindusse tagasi jõudmist, aga ei saanudki nagu aru, mis marki see oli...

Ei tea arvata kui problemaatiline see Navara vastupidavus on,,, Siin eelkõneleja tegi teda maha ja samas oli mõni aeg tagasi kuskil Postimehes kah artikkel, kus tüdinud Navara omanik tahtis autot esindusele tagasi müüa. Teised jälle kiidavad...
Eks see vastupidavus sõltub pigem äkki sellest, kes on rooli ja istme vahel. Mõnel õnnestub auto kiiremini ära lõhkuda kui teisel.
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

Ma arvan,et kui auto saast oleks siis kuuleks kisa-kära igalt poolt.Teine asi,et miks neid üldse järelmüügis pole?Äkki leidub siin foorumis mõni kodanik kes uue Navaraga soliidse arvu kilomeetreid läbinud ja kelle sõnavõtt asja paika paneks?Mõtsamiisi jutt väga õige,kõiki asju on võimalik väga kiiresti ja edukalt ära lõhkuda :twisted: no offense.
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

andrusjo kirjutas:Viimased kaks mudelit on ikkagi suhteliselt ebaõnnestunud masinad.Eelmisel ei pea mootorid vastu(150tuh ja saaled ) ,pidevalt metsas mütates kipub esitule plastklaase praguliseks murdma .Ja päris uus no see on juba alla igasugu arvestust...........kolmel tuttaval olemas ja enamus aja autod veermiku vastupidamatuse tõttu remondis.Kellel sillad vahetatud ,kellel kastid ,kardaanid.Üks juba vihastas nii tõsiselt ,et viis poodi tagasi ja võttis Hiluxi.Esimene navara mis välja tuli D22 on ikkagi siiani vastupidavaim.See on viimane millesse on jätkunud nissani vastupidavust ja töökindlust.

Ps jutt põhineb omadel ja tuttavate kogemustel.
Kõiki navaraid on kasutatud tugevalt töö autodena kuid siiski käidud korrapäraselt hoolduses aga ..... :? Sry mehed aga mida uuemaks nad lähevad seda sitemaks muutuvad.
Kuidas on võimalik metsas esitule plastikklaase praguliseks murda? :? Pidevalt metsas mütates ei pea sillad vastu?Elementaarne,sest nad ei ole selle jaoks loodud.Siin foorumis on päris palju juttu sellest mida autodega teha tuleb selleks,et nad metsas sõitmiseks sobiksid.Selle koha pealt,et mida uuemaks seda sitemaks olen nõus.Ootan põnevusega kommentaare kuidas Hilux samades tingimustes vastu peab.
Terv,
Arz
andrusjo
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas andrusjo »

Lihtsalt hakkavad ülemisest servast keskohast pragunema. :?
Oleks jah päris huvitav kuulda ka teiste tutikate navara meeste käest ,eriti veel selliste kellel on ennem olnud d22.
Sillaosad ei pea vastu kõige uuemal.
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

Uue navaraga läbitud 15000km,see ndl.servisesse.Tundub,et kõik siiani korras,umbes pool teekonnast on läbitud kruusateedel ja rasketes tingimustes.Autoga siiani väga rahul ja soovitan 8)
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

Sai täis 300 000 km 2000 aasta pick up-l (peaaegu navara)
Olen kõik ise sõitnud ja esimest korda selle aja jooksul sain paagitäie keskmiseks kütuse kuluks alla 10 l/100km-le... täpsemalt 9,8.
Ei logistanud seejuures 70-ga vaid nagu kiirusepiirangud teedel lubavad.
gaz fs 1
Mõtsamiis

Eile sattusin Autoringi juurde ja seal seisis üks pauku pannud hõbedane Navara (D40). Esiots oli tollel ikka suht sassis, aga raam ja kabiini osa tundusid nagu suuremate vigastusteta olevat.
Tundub päris kõva ehitusega olevat teine. Mul hakkab kah plaan varsti sinna maale jõudma, et peaks sügise poole autot vahetama. Momendil kipub kah sinna Navara poole.
Kuram esinduses on nad siin viimases otsas neid varustuse klasse vist muutnud, igaljuhul nagu ma aru sain, siis SE Plusi enam ei ole vist...
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

Veel kütusekulust.Navara 2007 a,läbisõit 22000km.Tartu->Saaremaa->Tartu 9,9l/100km (kiirusepiirangutes ja max 90km/h), 99%maanteesõitu.Tavaline kütusekulu 40% linnasõitu ja 60%maanteed 10,7l/100km.Kummaline minu jaoks,et vahe nii väike on sujuval maanteesõidul ja linnavahel keerutamisel.
Auto juures hakkan üha rohkem kahetsema,et kastikatet ei võtnud kohe alguses liisinguga.Muidu 100% ok masin.
Terv,
Arthur
Mõtsamiis

Nii nii.. Sai siis kah Navara ära tellitud ning nüüd tuleb paar kuud veel oodata, enne kui sõidurõõmu saab nautima hakata.
Kui kellelgi on veel asjalikke kommentaare uue Navara vastupidavuse koha pealt, siis oleks huvi kuulata...
Ah jaa, selline asi pakuks veel huvi, et kui kaua Navaradel või Nissanitel üldiselt varuosade tellimine aega võtab? Näiteks eelmisel autol mul teenindus tõi Soomest rihmarulli 2 nädalat!? Mine või ise päevaks Soome ja tooks jupi ära - saab kiiremini.
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

No mina oma d22 osad olen enamasti suht kiirelt saanud. Kui asi on Soomes laos olemas siis päev-kaks ja kohal ning vahetatud. Kord tõstsin ka lärmi, et oli ühte detaili kiirelt vaja saada ja pole kaks päeva aega oodata, toodi kuskilt b-osa hommikuks kohale.

Aga probleemseks kujuneb asi siis, kui asju ka Soomes ei ole. Siis võid oodata nii paar nädalat. Aga siis teed väga nördinud näo, et nii kaua aega asi võtab ning arvet nähes polegi asi nii hull. Näiteks minu torrosioonide hind langes 9-lt 6-le tuhandele.

Jutt käib Auser autost siis.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”