Kirjutan siia teema alla viimast korda ja rohkem ma seda teemat ei puuduta, sest siin pole midagi asjalikku kirjutatud.
Hiiumaa tegelane, kellega ma pole ~4 aastat suhelnud, levitab valesid, mis ajavad lausa naerma. On raske aru saada, kas see on tema pugemine kellegi ees või üritus end kuhugi kuuluvaks teha, aga kui tal oleks midagi arukat öelda, oleks ta mulle helistanud ja küsinud otse, mis teema on. Mida ta väidab, et mina olevat teda vargaks tembeldanud küla peal, pole juhtunud ja veel vähem olen ma temaga midagi arutanud sellel teemal. Veel kord mees oleks võinud helistada ja küsida otse , kas mingi jutt ka tõele vastab. On igasuguseid inimesi, kes toodavad lugusid, et saaks kellegi veel rohkem ülesse kütta.
Samuti meie “põhipostitaja” – see rohelise auto omanik, kes levitab siin igasuguseid lugusid. Vahel tekib küsimus, kas tal on ikka kõik korras, või peaks ta kontrolli minema. Ta räägib minu auto ehitamisest – kas ta oli minu juures, kui me 3D-joonist tegime, auto kokku keevitasime ja muid töid tegime? Kas mul tõesti läks mõni õlu rohkem ja ma ei märganud teda
Veelgi absurdsem on, et ta helistab minu toetajatele ja poodidele, küsides, miks nad mind toetavad. Kui lapsik saab keegi veel olla? Kui ta arvab, et mulle sellest ei räägita, eksib – su e-mailid lähevad toetajatel otse prügikasti. Palun ole hea ja ära käitu nii. Kas ma peaksin kirjutama sinna, kus sa töötad? Kahtlen, et su ülemustele meeldiks, et sa avalikult teisi laimad. Aga õnneks ma ei lasku sellisele lapsiku tasemele. Kohtume rajal ja loodan, et su auto peab seal vastu
Auto ehituse poole pealt nii palju, et sai viidud ehitaja garagesse valmis toruraam, mis oli juba eelnevalt keevitaja poolt kokku keevitatud ja millele ehitaja hakkas kinnitama plekke ja detaile komplekteerima 3D joonise alusel. Enne valmistoruraami kohale toomist sai ehitaja garages kokkulepitud auto kompleti hind jooniste ja piltide alusel. Mehele oli antud pildid ja vajaminevad mõõdud. Keerukamad osad sai lastud minu poolt CNC teha ning vajadusel valmis keevitatud. Olen saanud kokku ehitajaga ning pikka arutelu tulemusel selgus, et komplekti hinnast oli saanud kuidagi tunnitööde alusel tehtud töödnimekiri. Aga ehitaja oli selle otsuse võtnud vastu omal algatusel, arvates küll mees maksab. Kuid mina ei nõustunud, et järsku lajatatakse selga tunni tööd ja jäin enesele kindlaks algselt kokku lepitud kokkuleppele. Kokku saamise tulemusel ilmnes lisatööd, mis ei kuulunud auto komplekti hinda ja sai ehitajale ära makstud. Edasine lugu, mis on nüüd igal pool liikvel erinevate on juttude ja kõlakate kokku panemine, mille tulemusena on mind nüüd tembeldatud, kui vanema härra ära kasutajaks. Nii öelda musta pesu võibki siin foorumis jääda pesema aga on ka selle auto ehitajaga olnud teisi negatiivseid kokku puuteid teistelgi. Kes on toonud oma projektid ära, kuna teada tuntud ehitaja pole pidanud kinni oma kokkulepetest.(Lisaks oli veel seal üks volvo projekt, mis roostetas õnnetult ukse taga …)
Mis puudutab OFF-lehte, siis neile, kes hirmsasti nuhivad ja sellele ligi pääseda tahavad: kas olete mõelnud, miks te seda enam ei näe? Vastus on lihtne – te lähete kaasa igasuguse jamaga ega küsi midagi otse. Minu isiklik mesenger on kõigile avatud .
Ma tegin selle lehe, et jagada infot toodetest, mida kasutan, ja kust neid saab. See leht polegi kõigile. Õnneks paljudele teistele on see oluline ja huvitav. Näiteks üks video mis oli 3 tundi üleval sai üle 2000 vaatamise, ja mõned videod isegi üle 140 000 vaatamise. See näitab, et me teeme õiget asja ja inimestele läheb korda.
Lõpetuseks kiitus OFFimeestel, kes helistasid või kirjutasid otse ja soovisid minu arvamust ning seletust, sest nad teavad, et igal lool on alati kaks poolt. Austan neid, sest nad mõtlevad oma peaga, ega lase end mõjutada mingist jamast, mis on peldiku seinale kirjutatud või külapeal käima lükatud.
Soovin kõigile edukat offiaastat ja häid kordaminekuid sellel aastal. Et kõik mehed jõuaksid rajale ja autod edukalt lõpuni.