No küla jutud küla juttudeks, vabandan sügavalt kui pole juttu olnud kadunud kardaanist(mida sa ka alguses ajasid minu kaela, et ma selle endale jätnud, nagu mul oleks ilgelt seda volvo kardaani vaja olnud). Ma ei helista mitte vajalikele inimestele... Veel vähem võtan vastu.Tairokoiv kirjutas: ↑N Jaan 16, 2025 10:47 am Heipa
Kirjutan siia teema alla viimast korda ja rohkem ma seda teemat ei puuduta, sest siin pole midagi asjalikku kirjutatud.
Hiiumaa tegelane, kellega ma pole ~4 aastat suhelnud, levitab valesid, mis ajavad lausa naerma. On raske aru saada, kas see on tema pugemine kellegi ees või üritus end kuhugi kuuluvaks teha, aga kui tal oleks midagi arukat öelda, oleks ta mulle helistanud ja küsinud otse, mis teema on. Mida ta väidab, et mina olevat teda vargaks tembeldanud küla peal, pole juhtunud ja veel vähem olen ma temaga midagi arutanud sellel teemal.
Ükski ehitaja pole sellisel projektil nõus tükitööga, sest sellise töö puhul pole võimalik mitte kuidagi eeldada palju tunde läheb. Teine lugu on siis kui see on 10 raam/auto, vead kaotatud ja ehitaja on seda ennem teinud. Prototüüpimise puhul see võimatu(aga sina seda sõna ei mõista aja, ressurssi ja mõtlemise suhtes). See 3d jutt ja cnc-s kõik asjad ideaalsed tulevad(mm pealt), on lihtsalt pask. Isegi piltide peal näha, et mingid otsad on kuskil õhus ja koormarihmadega on asjad kokku tõmmatud. Ja isegi kui tulevad, siis keevitused teevad oma töö, asjad liiguvad, selle vastu kohati on väga raske võidelda. Kusjuures see docol toru pole isegi ümmargune(on veidi kolmnurkne, kui nüüd hakata seda mm juttu ajama)
Sinu pooleks saetud tundide kirju teavad kõik(sa ise kirjutanud need ju). Ala, ma pole nõus 8h, sest reaallselt läheb 3h. Sina kui auto ehituse kauge inimene, ei saagi aru sellest ja me kõik saame sellest aru, et sa ei saa aru.
Ole mees ja klaari asjad normaalselt ära ehitajaga ja kaovad igasugused külajutud, kuulujutud jms asjad ära. Nii kaua kui sa pole ehitajaga normaalset lahendust leidnud, nii kaua jäävad ka igasugused jutud ja arutelud üles. Milline sa oled, teavad paljud.