Käivitusabi / boosteri valimine

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

Re: Käivitusabi / boosteri valimine

Postitus Postitas ahto42 »

beginner kirjutas: T Juul 02, 2024 4:45 pm Vaatan siin natuke ringi ja kas tõesti alternatiive NOCO-le pole? :roll: Tahaks akupangana ka kasutada ning GBX45 / GBX55 akud on maru väikesed, muus osas jääb jõudu ülegi.
Akupanga asja lahendasin ecoflow river 2 tootega. Sai endale küll kõige lahjem võetud, aga sesmõttes hea, et 12v(ka 220v kiirlaadimiseks) sisendtoide(auto või päikesepaneel) ja 220v väljund ka olemas, et näiteks mingeid originaalakusid(nt peegelkaamera) laadida sõidu ajal, ei pea inverteriga mässama.
Hiljem toimib matkaplatsil akupangana jahekapi/külmiku toitena edasi, ei pea autosse 2 aku süsteemi ehitama.
Ka makita(või teise tootja tööriistad) akusid saab laadida. 12V->18V makita laadija maksab ise pea 4/5 river 2st.
Kindlasti ka teised tootjad pakuvad sarnaseid akupank/jaam tooteid.

https://www.hind.ee/search?q=ecoflow+river+2

kolmes eri võimsuses ja suuruses
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Landy kirjutas: K Juul 03, 2024 9:31 am Kust kohast NOCO laadijatele nid hoiiukarpe tellida/valida saab ?
Näiteks: https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/a ... 30063cf22c

Ma ostsin seadme enda ka sealt.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

beginner kirjutas: T Juul 02, 2024 9:21 pm Kirjusid koeri ei taha, vast on ikka veel mõni normaalne.
Mida see "normaalne" peaks oskama ja maksma, et NOCO asemel seda valida?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
Kalill
Rock Crawler

Postitus Postitas Kalill »

Interist võtsin mina. Kui leping otsi: noco gbc
Kasutaja avatar
vai
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas vai »

Olen kasutanud abiks Noco GB40 juba kaks aastat, toimib hästi.
Kui ühendad surnut akut siis soovitan, juhtmed taha ja lülita sisse ja las laeb nii 3-5 minti siis alles proovi.
Be Young,Have Fun,Drink Offroad.

5132620
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

v6sa kirjutas: N Juul 04, 2024 7:04 am
beginner kirjutas: T Juul 02, 2024 9:21 pm Kirjusid koeri ei taha, vast on ikka veel mõni normaalne.
Mida see "normaalne" peaks oskama ja maksma, et NOCO asemel seda valida?
ma sain aru, et peaks olema "2in1", hää booster nagu noco ja mahukas akujaam nagu ecoflow river 2
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

Päris suure akujaama mõõtu nüüd taga ei aja, aga 20 000mAh võiks ikka olla. Neid numbreid miskipärast boosterite peale kirjutada ei taheta, kuigi akupangana kasutamist reklaamitakse:
NOCO GBX45 - 31Wh ~ 8400mAh@3.7v
NOCO GBX55 - 46Wh ~ 12400mAh@3.7v

Ecoflow River'il on see viga, et veidi tülikas on kaasas tassida, aga võimalik, et leiab mul kasutust ka selline seade.
Kui juba teema sellele läks, siis kas keegi oskab päikesepaneeli selle laadimiseks soovitada? Kirjusid koeri on aliexpressis jällegi liiga palju, mida valida.
Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

Postitus Postitas ahto42 »

Väikseim river 2 on samas mõõdus 6-pakiga, isegi madalam. Tartu kandis võin käega katsuda anda kokkulepitud ajal.
Eriti meeldib see, et kui ise ennast laeb, siis väljundid töötavad samal ajal. Oligi pakiruumis ja laadis fotoka akut 220v pealt, ise oli sigaretisüütaja otsas.

Ei ole vajadust veel paneele kasutada, aga peaasi vist, et pistik klapib ja diood vahel?
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”