Lahe laupäev...

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Lahe laupäev...

Postitus Postitas Indrek »

http://pilt.delfi.ee/album/38633/

Pildid räägivad enda eest... :twisted:
Defender 110, Discovery V8
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Re: Lahe laupäev...

Postitus Postitas trc »

Indrek kirjutas:http://pilt.delfi.ee/album/38633/

Pildid räägivad enda eest... :twisted:
rõõm on, et ka legendaarsed masinad metsas käivad.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kas käisitite kiirteel kihutamas?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Landy kirjutas:Kas käisitite kiirteel kihutamas?
Tegelikult ei ole tore. Häbi on. Kui ma oma G-ga sõitsin umbes 20 minutit peale teid selle nn. "kiirtee" läbi, tõsi küll vastupidises suunas, tulite mulle isegi veidi peale kiirteed vastu, siis korjasin kiirteel autosse umbes kolmes kohas värskelt mahaloobitud prügi - sigarettide "Bond" pakk, mingi singiviilude ilus hõbedane pakk ja mingi joogipurk. Ma ei arva, et seal vahepeal mõni tibla reostamas käis. Masendav...
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

hulkur kirjutas:
Tegelikult ei ole tore. Häbi on. Kui ma oma G-ga sõitsin umbes 20 minutit peale teid selle nn. "kiirtee" läbi, tõsi küll vastupidises suunas, tulite mulle isegi veidi peale kiirteed vastu, siis korjasin kiirteel autosse umbes kolmes kohas värskelt mahaloobitud prügi - sigarettide "Bond" pakk, mingi singiviilude ilus hõbedane pakk ja mingi joogipurk. Ma ei arva, et seal vahepeal mõni tibla reostamas käis. Masendav...
:dapr
+372 5028488
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

hulkur kirjutas:
Õnneks ise sellist teguviisi ei harrasta. Kuid inimesi on mitmesuguseid ja mõnele pole mõistust antud.
ennukas
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas ennukas »

Häbiga tuleb tunnistada, et mõned kohalikud mehepojad suurt rõhku õllejoogile ja ka vägevamale panid ning seetõttu ei pidanud vajalikuks oma kodumetsi austada... Üritus nimelt just kohalike mehepoegade korraldatud.
Üsna mitu pudelit sai teiste tagant oma autosse korjatud ja palutud ka prahiloopijail endil autosse korjata oma sodi.

Aru ma ei saa, et kui noored vihased(loe:tublid) eesti mehed saavad lõpuks võimaluse midagi vahvat ja mõnusat teha (noh näiteks hea seltskonnaga väike safari), siis põhirõhk on õllel-viinal ja peale kolmandat mudaauku on sarv soe ja ...

Või ongi põhjus see, et nad ei ole näinud eestimaa hingematvaid kauneid paiku, kus kroonjuveeliks prahikuhjad kuuskede all haisemas, võibolla peaks neid just sagedamini metsa kaasa võtma, et nad näeksid... näeksid seda kuidas paari aasta vanune sodilasu on järveäärse isetehtud piknikupaiga mälestuskiviks. Minule igatahes mõjub sokiteraapiana kasvõi Männiku karjääride ümbruses toimuv. Vahest on tõesti selline tunne, et läheks passiks öösel, et näha seda türakotti, kes lausa haagisega oma olmeprahi sinna viib, vanadest autorehvidest üldse ei räägi.

Eks ta tõsi on, et metsa tasub tänapäeval minna ainult oma ustavate kaaslastega ning paari masinaga, et hiljem mitte seda jama oma kaela saada.

Indrek ei olnud selle ürituse korraldaja.

Hulkuri kriitika on õige- hoidke mets puhtana!!

Võin kinnitada, et meie foorumi liikmed (pooled masinad seltskonnast) oskasid olla kained,(nii juht kui vintsman kui ka abivintsmanid) ) ja käituda mõistlikult.

Aga tilk tõrva on alati meepotis...

PEACE! :roll:
Kuidas tunned ära rõõmsa offroaderi?
Vastus: Hambavahed on mudased!!
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Heh, nüüd siis tuleb lisaks autosõidule ka mehepoegasid jooma õpetama hakata. Omal ajal kui viinalauast sai tõustud ja Safarile Daffiga mindud, siis praht nagu maha küll ei kippunud jääma, mis sest et tuju veel lõbus oli. Kõik sakuska ja tühjad pudelid püsisid ikka nagu autos. Kurat teil on siis raske prahti mitte maha visata või? Ausalt, käige Per$$e ... Eri kuradi kinomehed, kes sedasi teevad.

Häbi endalegi, et üldse hommikuste nähtudega metsa sai mindud...
+372 5028488
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Lugedes nüüd neid kõiki kommentaare jõudsin ühesele järeldusele. Ohtlik on minna metsa seltskonnaga kelledest tunned ainult paari inimest. Kui riputad sellest sõidust üles pildid oled automaatselt paaria, kes on reostanud metsaaluse. :twisted:

Kurat, olen nüüdseks käinud 3 aastat safaritel on vähesed safarid, kus juhid ja muu autos olev seltskond ei JOO. Ka paljud siin lugupeetud foorumis olijatest teavad seda omast käest.

Tegelikkuses peaks need kaks asja olema teineteisest lahus. Kui oled safaril tulid nautima sõitu, mitte pudelit. Peale sõitu kodus, kõrtsis, metsaonnis võib juua pildituks :beer:

Kujutage nüüd ette ühte safarit, kus juhtub mõni õnnetus (ei hakka üles loetlema, kuid minu silmad on selle lühikese aja jooksul näinud nii mõnegi auto ümberminekut ja olgem rõõmsad, et juhid kaasreisijad jäid terveks), keegi saab vigastada ning autos olev seltskond on joobes. Tulemuseks on suurepärane artikkel kusagil lehes ja kogu offroadi harrastavate kodanike maine on hoobilt rikutud! Uskuge mind, senini on läinud kõik õnneks, kuid kauaks seda jagub :?:

Üks sigaretipakk ja vorstikile on piisk meres selle jama kõrval.

Aga teinekord, kui keegi on metsas ja näeb, et enne seda sõitnud seltskond, kus on talle ka mõni tuttav inimene, jätab endast maha prügi täis metsaaluse, võiks võtta telefoni ja helistada. Usun, et see sama autoderivi oleks läinud tagasi ja ka mahavisatud rämpsu koristanud.

Lõpetuseks pean mainime, et safari OLI TORE ja need paar kõikuvat kuju ei suuda oluliselt seda muljet vähendada.

Olgem siis ikka sõbralikud ja püüdkem vähemalt metsas end kainena hoida.

Indrek
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Indrek kirjutas:Lugedes nüüd neid kõiki kommentaare jõudsin ühesele järeldusele. Ohtlik on minna metsa seltskonnaga kelledest tunned ainult paari inimest. Kui riputad sellest sõidust üles pildid oled automaatselt paaria, kes on reostanud metsaaluse. :twisted:
Mõtlesin tükk aega kas jätkata seda diskussiooni või mitte... aga siiski paar mõtet.

Jah, olen isegi sellest aru saanud, et safarile minek on pea-aegu nagu luurele minek, seega mõtet on minna vaid seltskonnaga keda tead kauem kui 5 minutit, on oluliselt rahulikum ja tavaliselt ka harivam... paraku... Ja ma pole kellelegi konkreetselt näpuga näidanud, lihtsalt on selge ja seda tunnistad Sa isegi, et see prügi pärines seltskonnast kellega olid koos metsas, that's it.
Indrek kirjutas: Kurat, olen nüüdseks käinud 3 aastat safaritel on vähesed safarid, kus juhid ja muu autos olev seltskond ei JOO.
Imelik, ma pole kunagi oma pea kümne aastase offroad hobi jooksul veel sellisele safarile sattunud... Loe mu eelmist kommentaari...
Indrek kirjutas:Üks sigaretipakk ja vorstikile on piisk meres selle jama kõrval.
Piiskadest koosneb meri. Ja need olid vaid kohtades kus ma seisma jäin, et vaadata mis ees ootab. Iga prahitüki või purgi/pudeli juures polnud teeoludest lähtuvalt mõistlik peatuda, see polnud mu metsaskäigu eesmärgiks.
Indrek kirjutas:Aga teinekord, kui keegi on metsas ja näeb, et enne seda sõitnud seltskond, kus on talle ka mõni tuttav inimene, jätab endast maha prügi täis metsaaluse, võiks võtta telefoni ja helistada. Usun, et see sama autoderivi oleks läinud tagasi ja ka mahavisatud rämpsu koristanud.
No kuule, mõtle nüüd mida kirjutad! Miks Sa siis kohe seda rämpsu ära ei korjanud. Sorry ma pole mingi roheline patrull, ega munitsipaalpolitsei. Ja ma tõesti EI USU, et te oleks mu kõne peale kõik ilusti hanereas tagasipööranud oma sodi koristama.
Indrek kirjutas:Lõpetuseks pean mainime, et safari OLI TORE ja need paar kõikuvat kuju ei suuda oluliselt seda muljet vähendada.
Hea, et ise rahule jäite.
Indrek kirjutas:Olgem siis ikka sõbralikud ja püüdkem vähemalt metsas end kainena hoida.
andres
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

... käisin saksas ADACi offroadkoolitusel ja seal lasti enne kõigil autosseistujail puhuda. Isegi sellises õllejoomarluse kantsis nagu seda on saksa. Ja sellegipoolest lõi üks noor kutt oma pea väga kõvasti vastu ust ära, kui masin rämbilt natuke vales kohas alla libises. Varsti panen pilte ka, linnamaasturitega tehti ikka päris huvitavaid vigureid.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Võibolla olen liigselt jonnakas, kuid kurat aru ma ei saa miks mind oli vaja kasti lüüa?????
Lapsehoidjaks pole end veel registreerinud ja leitud pasa koristasin tõesti teel ära, kui juhtusin nägema.

Ühesõnaga lõpetaks siis selle teema. :texas
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Minu sõnum oli adresseeritud neile kõigile, kes prahti metsa alla või kama kaks kus autost välja loobivad, mitte sulle. Lihtsalt oli sul sitt päev ja sattusid erikuradikinomeeste hulka. See, et ma seda siin teemas juhtusin tegema no elu on juba kord selline.
+372 5028488
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

praht

Postitus Postitas atdoom »

hulkur kirjutas: Piiskadest koosneb meri.
mina olen prahi suhtes sama resoluutsel arvamusel, iga piisk on praht.
Seda materdamist ei peaks nüüd üle tähtsustama, aga probleemi teadvustamist tuleks kindlasti tõsiselt võtta!

me ju iga kord näeme, kui hulluks need metsaalused niigi on läinud...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Suletud

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”