Pildid räägivad enda eest...

Moderaator: Moderators
rõõm on, et ka legendaarsed masinad metsas käivad.
Tegelikult ei ole tore. Häbi on. Kui ma oma G-ga sõitsin umbes 20 minutit peale teid selle nn. "kiirtee" läbi, tõsi küll vastupidises suunas, tulite mulle isegi veidi peale kiirteed vastu, siis korjasin kiirteel autosse umbes kolmes kohas värskelt mahaloobitud prügi - sigarettide "Bond" pakk, mingi singiviilude ilus hõbedane pakk ja mingi joogipurk. Ma ei arva, et seal vahepeal mõni tibla reostamas käis. Masendav...Landy kirjutas:Kas käisitite kiirteel kihutamas?
hulkur kirjutas:Tegelikult ei ole tore. Häbi on. Kui ma oma G-ga sõitsin umbes 20 minutit peale teid selle nn. "kiirtee" läbi, tõsi küll vastupidises suunas, tulite mulle isegi veidi peale kiirteed vastu, siis korjasin kiirteel autosse umbes kolmes kohas värskelt mahaloobitud prügi - sigarettide "Bond" pakk, mingi singiviilude ilus hõbedane pakk ja mingi joogipurk. Ma ei arva, et seal vahepeal mõni tibla reostamas käis. Masendav...Landy kirjutas:Kas käisitite kiirteel kihutamas?
Õnneks ise sellist teguviisi ei harrasta. Kuid inimesi on mitmesuguseid ja mõnele pole mõistust antud.hulkur kirjutas:Tegelikult ei ole tore. Häbi on. Kui ma oma G-ga sõitsin umbes 20 minutit peale teid selle nn. "kiirtee" läbi, tõsi küll vastupidises suunas, tulite mulle isegi veidi peale kiirteed vastu, siis korjasin kiirteel autosse umbes kolmes kohas värskelt mahaloobitud prügi - sigarettide "Bond" pakk, mingi singiviilude ilus hõbedane pakk ja mingi joogipurk. Ma ei arva, et seal vahepeal mõni tibla reostamas käis. Masendav...Landy kirjutas:Kas käisitite kiirteel kihutamas?
Mõtlesin tükk aega kas jätkata seda diskussiooni või mitte... aga siiski paar mõtet.Indrek kirjutas:Lugedes nüüd neid kõiki kommentaare jõudsin ühesele järeldusele. Ohtlik on minna metsa seltskonnaga kelledest tunned ainult paari inimest. Kui riputad sellest sõidust üles pildid oled automaatselt paaria, kes on reostanud metsaaluse.![]()
Imelik, ma pole kunagi oma pea kümne aastase offroad hobi jooksul veel sellisele safarile sattunud... Loe mu eelmist kommentaari...Indrek kirjutas: Kurat, olen nüüdseks käinud 3 aastat safaritel on vähesed safarid, kus juhid ja muu autos olev seltskond ei JOO.
Piiskadest koosneb meri. Ja need olid vaid kohtades kus ma seisma jäin, et vaadata mis ees ootab. Iga prahitüki või purgi/pudeli juures polnud teeoludest lähtuvalt mõistlik peatuda, see polnud mu metsaskäigu eesmärgiks.Indrek kirjutas:Üks sigaretipakk ja vorstikile on piisk meres selle jama kõrval.
No kuule, mõtle nüüd mida kirjutad! Miks Sa siis kohe seda rämpsu ära ei korjanud. Sorry ma pole mingi roheline patrull, ega munitsipaalpolitsei. Ja ma tõesti EI USU, et te oleks mu kõne peale kõik ilusti hanereas tagasipööranud oma sodi koristama.Indrek kirjutas:Aga teinekord, kui keegi on metsas ja näeb, et enne seda sõitnud seltskond, kus on talle ka mõni tuttav inimene, jätab endast maha prügi täis metsaaluse, võiks võtta telefoni ja helistada. Usun, et see sama autoderivi oleks läinud tagasi ja ka mahavisatud rämpsu koristanud.
Hea, et ise rahule jäite.Indrek kirjutas:Lõpetuseks pean mainime, et safari OLI TORE ja need paar kõikuvat kuju ei suuda oluliselt seda muljet vähendada.
andresIndrek kirjutas:Olgem siis ikka sõbralikud ja püüdkem vähemalt metsas end kainena hoida.
mina olen prahi suhtes sama resoluutsel arvamusel, iga piisk on praht.hulkur kirjutas: Piiskadest koosneb meri.