Patroli vedrudega mures.

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
hastipikk
Rookie
Kontakt:

Patroli vedrudega mures.

Postitus Postitas hastipikk »

Olemas siis lühikese kerega -82 a. isend.Vedrud muidugi väsinud ja viimase metsa tuuriga sai kaks ledte ära murtud.Tahaks midagi tõsisemat vedrudega ette võtta.Küsisin ka OÜ Lehtvedrust aga mees ütles ,et offroad autole ta eriti vedrusid teha ei tahaks.Arvas,et peaks uued ostma.Käisin poes küsimas aga suvaline autovaruosa pood ei saa sellist (uunikumi)osi ültse kätte.Kas oskab keegi öelda kust saada soodsalt uusi vedrupakke või teab millega annaks asendada?Peast käis läbi ka spiraal vedrudele ümber ehitus kas on kellelgi sedalaadi kogemust?
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

Postitus Postitas sambla-aadu »

mina enda patrolil tegin vanadele lehtvedrudele uuenduskuuri. ees kasutasin gaz 51 esimesi vedrupakke. asendasin nendes pakkides vaid pealehe patroli omaga. parempoolseid vedrukammitsaid tuli ca 2cm pikemaks teha. tagumised vedrud said tehtud samamoodi. kasutasin gaz 53 tagumisi vedrulehti(ainult pikemaid lehti). lõpptulemus on kõrgem ja pehmem patrol teedel ja metsas liiklemiseks ja kogu töö läks maksma kolm päeva kanalis kolistamist. PS! ennem kui gazi lehed alla panin,pinnisin need alasi peal uuesti ülesse. kuu ajaga vajusid natukene tagasi,kuid tulemus on iga kell kõrgem ja pehmem kui ennem oli. soovitan proovida,kui leiad paar päeva aega ja mõne utiilse gaz veoki alt vedrud saad. mina olen rahul hetkel.kui küsimusi on,siis küsi. olen nõu ja jõuga abiks.
pisike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pisike »

Küsi isakese käest. Tal võib aegajalt suht korralikke lehtvedrusid olla.
Ja kui on tahtmine vedrustus tõsisemaks teha, võid temaga konsulteerida spiraalvedrude lisamise kohapealt. Mul pikal patrolil ees mõlemad, lehed ja spiraalid, just tema pandud.
hastipikk
Rookie
Kontakt:

Kas need gaz 51-53 lehed on pealtnäha tugevamad ka ja kuidas sellise varjandi silla käik on?Küsiks veel kas sul on vedrud silla peal või all ja kui palju sedasi tõstet juurde said?
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

Postitus Postitas sambla-aadu »

tähendab,mina hakkasin silmajärgi otsima sobivat asendust originaal lehtedele,sest need olid sirgu vajunud ja osad neist olid juppeks murdunud. juhuslikult leidsin gaz 52 esimesed vedrulehed. võrdlesin esimesele sillale rakenduvat koormust 1,7t(gaz52) vs 1,3t(patrol) tundus olema sobiv,kuna on piisav varu,et isegi maastikul lammutada kartmata,et kusagilt miskit laiali läheks. tagumised vedrud said valitud gaz 53 tagumiste kandevedrude seast(abivedrupakist ei leidnud sobivat kaupa). NB! gazi lehtvedrud on 5mm laiemad kui patrolil. pead kitsamaks käiama kammitsate kohapealt,et alla panna korralikult. tõstet tuli juurde ca 10cm jagu,kuid tollikene vajus tagasi kah-järele jäi ca 3 tolli jagu tõstet. mul on vedrud veel silla all.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Praegu on mul nii vedrulehti kui ka valmis pakke. Kui aga metsas müramas tahad käia, soovitan ikkagi lisaspiraalvedrusid, lehed kipuvad käigu pikaks ajamise juures lõpuks ikkagi lagunema. Ainult spiraalidega on see mure, et siis ei ole originaalklassi offroadvõistlustele selle masinaga enam asja...

Kui vedrudest pikemalt vaja rääkida, siis 56 486769 või isakene@gmail.com
hastipikk
Rookie
Kontakt:

Ehee! Täna sai siis ostetud uued vedru pakid(kõik neli)ja hinda oli neil 2200 eek-pakk. :D Ühes pakis neli lehte ja puksidki on kaasas,tarne kaks nädalat.Ma arvan,et selle raha eest ei tasu küll vanu pakke taastama hakata aga eks näib kaua need vastu peavad. Kui kellegil on huvi siis võin kontakti jagada.
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

hastipikk kirjutas:Ehee! Täna sai siis ostetud uued vedru pakid(kõik neli)ja hinda oli neil 2200 eek-pakk. :D Ühes pakis neli lehte ja puksidki on kaasas,tarne kaks nädalat.Ma arvan,et selle raha eest ei tasu küll vanu pakke taastama hakata aga eks näib kaua need vastu peavad. Kui kellegil on huvi siis võin kontakti jagada.
Sai ka kunagi oma lühikesel Patrolil kogu vedrude ring vahetatud. Uutel oli ka 4 lehte pakis. Esimene ots tõusis ilusti, tagaots jäi ikkagi suht lääpa.
Polnud siis midagi muud kui vana pakk lahti, 3 alumist lehte välja ja üks salapärane leht ( küsi Cheromeeste käest infot ) asemel.
Tulemus oli igati hea.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”