Mart
Uitmõtted
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Ma kardan, et ohtlik. Mõned meist peaks mäletama veel laulauväljakult pärinevat pilt sellest, kui ühe auto haakekonks raamist järgi andis...
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kas Sa mõtlesid seda tegema hakata asfaldil ? Noh et autot ei määriksmart77 kirjutas:Niisama igavlev mõttearendus - kuidas näeks välja jõukatsumine trossiga ühendet masinate vahel? Mõnedele määrimine ju vastukarvaVõiks katsetada ja kui atraktiivseks osutub...
Mart
Ohutum varjant oleks lihtsalt võidu paneeli järel vedada - või siis ankurdada auto trossi ja NM'ga kusagile kinni ja vaadata palju keegi välja tõmbab.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Sellise võistluse võitjaterida oleks ju ette ennustatav, raskemad ja võimsamad autod jõhkrama rehviga veavad ju paremini kui kergemad ja nõrgema mootoriga. Ehk siis esikoha võtaks üpriski kindlasti...
Toimuma peaks sellised vedamised kas betoonil või asfaldil, mullal või muul pinnal oleks enamik autosid hetkega sildadeni sees
Ja ma tahaks näha meest, kes oma boggeritega tuleks asfalti kraapima 
Toimuma peaks sellised vedamised kas betoonil või asfaldil, mullal või muul pinnal oleks enamik autosid hetkega sildadeni sees
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
USA's on terve Truck Pull võistlusseeria selle peale loodud. Mitte segamini ajada Tractor Sledge Pull võistlustega. On stock klassid ja ülimalt ümber ehitatud truckide klass, mis teineteist tirivad. Massive on vaadata, millist jõudu annavad välja diiselmootorid ja mis kombel on sillad ja veermik ümber ehitatud. Kus jõudu annab katsuda, seal inimkond seda ka teeb. Iseenesest väga huvitav power & might jõuproov.
+372 5028488
Mul isiklik kogemus selle aasta algul, kui proovisime ühte raskemat suguvenda käima vedada ning saime konksu endale tagadifrisse. Äärmiselt ohtlik ettevõtmine.Landy kirjutas:Ma kardan, et ohtlik. Mõned meist peaks mäletama veel laulauväljakult pärinevat pilt sellest, kui ühe auto haakekonks raamist järgi andis...