"stay away" remondikohad...?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

erik kirjutas: Spetsialistid ja muidu kõvad ehitajad ei ela nii hästi midagi, enamus töökoja omanikke sõidab pruugitud autodega ja elatakse pmst peost suhu. Millegi pärast on kehvemad kohad jälle paremate müügimeestega pärjatud.
Kui näiteks Joes Garage meeskond spetialistideks lugeda, siis seda mida nad viimasel ajal sealt värvatest klientide raha vastu annavad on raske spetsilaisti tööks nimetad.
Seda eriti peale ühe hea LR tundja juures nähtut-kuuldut.
Isegi haltuuraks raske nimetada olukorda, kus töötava mootoriga, kuid veidi tahmav DIAGNOSTIKAS toodud auto lahkus kolme lonkava silindriga ja märkusega "ah on teine juba kulunud..."
Rääkimata nende imetabasest võimest pihustid nii maha võtta, et üksi kübeke mustust ja õli neilt kaduma ei lähe ning ühtegi jälge mahavõtmisest ei jää.
Nende "paigaldatud" uued seibid pihuistite alla lähevad 3 päevaga mõlki ja oksüdeeruvad ka ära. :shock:
Viimati muutis Landy, N Juul 26, 2007 4:36 pm, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Joe liigitub kindlasti sinna: muidu kehvem aga parem müügitöö.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

erik kirjutas:Joe liigitub kindlasti sinna: muidu kehvem aga parem müügitöö.
Joe'ga pole kunagi probleeme olnud. Jänki kõrgsurvepumpasid küll seal lastud uurida. Hinnad vähe krõbedad on, aga ka töö on hea olnud.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

jr kirjutas:
erik kirjutas:Joe liigitub kindlasti sinna: muidu kehvem aga parem müügitöö.
Joe'ga pole kunagi probleeme olnud. Jänki kõrgsurvepumpasid küll seal lastud uurida. Hinnad vähe krõbedad on, aga ka töö on hea olnud.
Eelpool tsiteeritud kodanik varemgi Joed kasutanud ja head kogemustega, kuid viimasel ajal on töö kvalteet märgatavalt langenud.
Eeelpool tsiteeritud juhus oli viimseks piisaks karikas.

Eelpool mainitud LR sõber remondib nüüd mootoreid edaspidi võimlusel ise.

Endal jäi ka viimasest käigust kahetine mulje.
Viimati muutis Landy, R Juul 27, 2007 7:45 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

erik kirjutas: Lõpuks taandub kõik müügile, sitta müüakse ja ostetakse suht edukalt.
Nüüd me ei räägi enam autoteenindusest. Sita ost-müük viitab ühiskonna välja arenemata ostukultuurile... jääb vaid loota, et aeg loksutab asjad paika. Teemat edasi arendada, siis täiesti puudulikud on ju ka kliendi huve kaitsvad seadused. Üldiselt ma olen üsna poolt sellistele foorumis tehtavatele "tõe" avaldustele. Kuna riik midagi ette ei võta, siis tuleb selle kodanikel ise häält tõsta :evil:
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Näidake mulle üks töökoda kus pole tööd ja hinnad odavad!!!!!!! Kuram praegu tulebki kogu remont ise teha sest kõik nii täissöönud ja saadavad su nahhui või küsivad auto remondi(näiteks keretööd) eest sama raha mis auto turuväärtus. Viimasel ajal ei taha ükski remonditöökoda jutule võtta et kas või lihtsaid asju teha. Aja jah jama tegemine sagenenud küll.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kusjuures pean United Motorsi kohta häid sõnu ütlema. Kui mul 7 seeria BMW oli, sai kõik asjad seal lastud teha. Tuttaval oli samuti täpselt sama masin ja tema lasi mujal töid teha, kartuses et esindus on kallis. Lõppkokkuvõte oli kui hakkasime arveid sarnaste tööde juures võrdlema, siis tööraha oli esinduses odavam, juppe ärme võrdle. Neid kasutasin ma alati ja ainult originaaldetaile, millel 2 aastane garantii. Esinduse odavus (kuigi töötund oli midagi lähes 400eek) seisnes selles, et iga töö tehti esimese korraga kohe õieti ja väga lühikese ajaga. Samas kui tuttava auto juures keerati ikka ka aeg ajalt midagi teadmatusest kuidas seda detaili vahetada ka midagi perse ja samuti oli ajakulu mega, kuna jällegi ei olnud kogemusi kuidas tööd teha antud auto juures. Sama võib öelda vigade defekteerimise kohta. Esialgu võib küll tunduda, et esindus on kallis kuid töö kvaliteet, üldine ajakulu, suhtumine, garantii (mida läks ka täitsa vaja, kuna eesti teed sõid aastaga esimesed uued õõtsad ära) muudavad vaatepildi teistsuguseks. Aga eks see sõltub ka automargist...7 seeria ju rahvaauto meil siin ja eks teda ka remotakse palju...
+372 5028488
margus4x4ee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas margus4x4ee »

Pole loomulikult UM-is remos käinud aga telefoni teel korduvalt suhelnud ja tõesti võrreldes teiste esindustega on teine tase.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

jr kirjutas:Kusjuures pean United Motorsi kohta häid sõnu ütlema. Esialgu võib küll tunduda, et esindus on kallis kuid töö kvaliteet, üldine ajakulu, suhtumine, garantii (mida läks ka täitsa vaja, kuna eesti teed sõid aastaga esimesed uued õõtsad ära) muudavad vaatepildi teistsuguseks.
Oi, Aadu hakkab nüüd küll kõrvadel käima ja kindlasti trükib su üllitise välja ning kleebib töö juures seinale. :lol:
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Landy kirjutas:
jr kirjutas:Kusjuures pean United Motorsi kohta häid sõnu ütlema. Esialgu võib küll tunduda, et esindus on kallis kuid töö kvaliteet, üldine ajakulu, suhtumine, garantii (mida läks ka täitsa vaja, kuna eesti teed sõid aastaga esimesed uued õõtsad ära) muudavad vaatepildi teistsuguseks.
Oi, Aadu hakkab nüüd küll kõrvadel käima ja kindlasti trükib su üllitise välja ning kleebib töö juures seinale. :lol:
Võttis küll korra kõrvu liigutama. :D
Eks meilgi ole paremaid ja halvemaid päevi. Kes teeb sel juhtub aga üritame igatahes parimat. Öeldakse ju, et esimese auto müüb müügimees ja ülejäänud servis. :wink:

Kiitjate kiituseks tuleb öelda, et positiivselt meelestatud klientidega on meeldiv koostööd teha ja nende autodega juhtub ka vähem apse.

Kurat teab, miks see nii on :)
Müstika :)
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

ricardodesol11 kirjutas:Näidake mulle üks töökoda kus pole tööd ja hinnad odavad!!!!!!! Kuram praegu tulebki kogu remont ise teha sest kõik nii täissöönud ja saadavad su nahhui või küsivad auto remondi(näiteks keretööd) eest sama raha mis auto turuväärtus. Viimasel ajal ei taha ükski remonditöökoda jutule võtta et kas või lihtsaid asju teha. Aja jah jama tegemine sagenenud küll.
Loomulikult pead ise tegema, kui ei taha töö eest raha maksta. Ja keretööd on sellepärast kallid (eriti roostes kere remont) sest see võtab kohutavalt aega. Mis sa siis tahad, et töökoja omanik maksaks sinu lahedale projektile peale? Mis sest, et see töö tundub lihtne ja just kui mitte midagi erilist. Ainult 2 nädalat keevitamist. :lol: Kaks nädalat nurgatagust töökoda kinni hoida, peaks tähendama vähemalt 20`tuhandelist arvet.

UM ja Aadu on tasemel. Eriti mõistlik on BMW varuosapoliitika, kõike on võimalik tellida ja hinnad on väga mõistlikud. Huvitav kas realoem.com on bmw enda üllitis?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Loomulikult pead ise tegema, kui ei taha töö eest raha maksta. Ja keretööd on sellepärast kallid (eriti roostes kere remont) sest see võtab kohutavalt aega. Mis sa siis tahad, et töökoja omanik maksaks sinu lahedale projektile peale? Mis sest, et see töö tundub lihtne ja just kui mitte midagi erilist. Ainult 2 nädalat keevitamist. :lol: Kaks nädalat nurgatagust töökoda kinni hoida, peaks tähendama vähemalt 20`tuhandelist arvet.
[/quote]

Ei taha solvata, aga kus koha peal ma kirjutasin et ei taha maksta või et olen vaene nigu kirikurott ja sõidan 1975aasta opeliga :evil: Kurat kui ma pean isegi tegema piduriklotside vahetuse ise, sest keegi ei viitsi ette võtta ja järjekord on 2 nädalat ja keerukamatest asjadest ei maksa rääkidagi. Ja kust kurat ma keevitamisest rääkisin - vaja oli vaid pahteldust ja värvimist. Ja mina pidasin silmas tavalisi igapäeva liikureid. Lihtsalt viimasel ajal tahetakse vaid kindlustuse pauke värvikodades teha(on otse näkku öeldud) sest seal tavaliselt kvaliteet pohhui ja pappi saab küsida megalt. Ja remondikojad õlivahetusest raskemaid töid teha ei taha, sest pole asjalikke mehhanikuid. Elektritööd teen ka juba mõnda aega ise peale seda kui terrano pidevalt põlevate gabariiditulede mahavõtmine läks maksma 1800 eeku ja kolm tundi ränka käsitööd - nii mulle väitis elektrik. Ise arvasin et no maksimum viis sotti ja lihtsalt miski juhe vaja lahti ühendada, sest päevasõidutulede relee ilmselt rikkis. Aga et ise ei teadnud kust konkreetselt näppida, siis usaldasin spetse ja sain tillist. Ja võin garanteerida et elektrik ei paigaldanud uusi juhtmeid ega releed(selle eest tahtis 5000 juurde saada) ja siiani ei saa aru mida tegelt tegi nii kauai. Küll jäi tal aega et teha kindlaks et kojameeste mootor ei tööta(tegelt pani lüliti nati näkku vahepeal - tegin ise kindlaks) pärast ja mootoril polnud miskit viga. Kusjuures tegu pärnus teada elektrikute firmaga ja rahvas kõik soovitavad.
Ja tahaks öelda et enamus töid mida tahaks remondikohtades teha oskaks ise ka ära teha, aga pole aega ja viitsimist(tegelt ka puudu töökoda) ja kurat eks seda raha ka ikke väheke ole et mitte elada peost suhu nagu feodaalühiskonna talupoeg. 8)
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

ricardodesol11 kirjutas:.....kui terrano pidevalt põlevate gabariiditulede mahavõtmine läks maksma 1800 eeku ja kolm tundi ränka käsitööd - nii mulle väitis elektrik....... Ja võin garanteerida et elektrik ei paigaldanud uusi juhtmeid ega releed(selle eest tahtis 5000 juurde saada)

...Kusjuures tegu pärnus teada elektrikute firmaga ja rahvas kõik soovitavad.
Nagu alateema ütleb, "Stay-Away" töökohad, siis anna ka teistele teada
kes see selline elektrik või firma on, kes oskab sellise töö eest sellist hinda
küsida ja kellele sina, kui klient oled ka seda absurdset hinda nõus maksma!
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Minu viga et unustasin firma nime - Valtu Car paigaldavad alarme ja teevad kõiki elektritöid, ka esindused toovad sinna autosid. Kusjuures ma ei tahnud maksta seda summat ju tegelikult, aga ei hakanud ka vaidlema sest minu enda viga et ei leppinud enne hinnas kokku. Olin enne ka nende teenuseid kasutanud, kül tegil teine mees, aga väägade rahule jäänud. Sain ise ka pärast aru, et viga oli mitte kõrvale tolgendama jääda, aga kurat ma usaldan ikke inimesi ka väheke ja ega ei taheta ju lasta ka. Aga noh eks tüüp vaatas, et ühe maasturiga tulin remonti ja teisega sõitsime koju, siis arvas vist et paras lüpsta. Kusjuures ei tea veel täpselt palju ta keevitanud oleks kui ma poleks ise tagasi kohale läinud, sest leidsin et ei jaksa enam peale kolme tundi telefonikõnet oodata ja et midagi on mäda kui veel autot tehakse. Aga lihtsalt mulle tundus et tüübil oli tühi auk(ootasin aega nädala) ja et kedagi peale tulemas polnud, siis otsustas et mina peaks tema passimise kinni maksma. Kõige masendavam oli pärast see et üks tuttav oleks asja ka haltuura korras miski soti eest korda ajanud, aga noh ei tulnud kohe meelde tema poole pöörduda ja väheke kiire ka oli ja arvasin et noh arve ei tule ka suur ju.
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Parandan;
tegemist on Valto Car nimelise firmaga, mis asub Pärnus Aru tn.

Ma olen sealt koguaeg nii alarmi, kui ka muude EL probleemide kohta
tasuta nõustamist ja norm. hinnaga teenust saanud ja ei nurise!

:D Ja hetkelgi mul Audi seal elektriprobleemi võõrutusravil!

Mina olen Valto Car`i kvaliteedi ja hinnapoliitikaga rahul!
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”