Loomulikult pead ise tegema, kui ei taha töö eest raha maksta. Ja keretööd on sellepärast kallid (eriti roostes kere remont) sest see võtab kohutavalt aega. Mis sa siis tahad, et töökoja omanik maksaks sinu lahedale projektile peale? Mis sest, et see töö tundub lihtne ja just kui mitte midagi erilist. Ainult 2 nädalat keevitamist.

Kaks nädalat nurgatagust töökoda kinni hoida, peaks tähendama vähemalt 20`tuhandelist arvet.
[/quote]
Ei taha solvata, aga kus koha peal ma kirjutasin et ei taha maksta või et olen vaene nigu kirikurott ja sõidan 1975aasta opeliga

Kurat kui ma pean isegi tegema piduriklotside vahetuse ise, sest keegi ei viitsi ette võtta ja järjekord on 2 nädalat ja keerukamatest asjadest ei maksa rääkidagi. Ja kust kurat ma keevitamisest rääkisin - vaja oli vaid pahteldust ja värvimist. Ja mina pidasin silmas tavalisi igapäeva liikureid. Lihtsalt viimasel ajal tahetakse vaid kindlustuse pauke värvikodades teha(on otse näkku öeldud) sest seal tavaliselt kvaliteet pohhui ja pappi saab küsida megalt. Ja remondikojad õlivahetusest raskemaid töid teha ei taha, sest pole asjalikke mehhanikuid. Elektritööd teen ka juba mõnda aega ise peale seda kui terrano pidevalt põlevate gabariiditulede mahavõtmine läks maksma 1800 eeku ja kolm tundi ränka käsitööd - nii mulle väitis elektrik. Ise arvasin et no maksimum viis sotti ja lihtsalt miski juhe vaja lahti ühendada, sest päevasõidutulede relee ilmselt rikkis. Aga et ise ei teadnud kust konkreetselt näppida, siis usaldasin spetse ja sain tillist. Ja võin garanteerida et elektrik ei paigaldanud uusi juhtmeid ega releed(selle eest tahtis 5000 juurde saada) ja siiani ei saa aru mida tegelt tegi nii kauai. Küll jäi tal aega et teha kindlaks et kojameeste mootor ei tööta(tegelt pani lüliti nati näkku vahepeal - tegin ise kindlaks) pärast ja mootoril polnud miskit viga. Kusjuures tegu pärnus teada elektrikute firmaga ja rahvas kõik soovitavad.
Ja tahaks öelda et enamus töid mida tahaks remondikohtades teha oskaks ise ka ära teha, aga pole aega ja viitsimist(tegelt ka puudu töökoda) ja kurat eks seda raha ka ikke väheke ole et mitte elada peost suhu nagu feodaalühiskonna talupoeg.