Kuna D-Maxi teema all kirjutajatel suled pikalt roostes, siis kirjutaks midagi jätkuks:
Jaagult sai äritud uued numbrialused, kus Emapuu jm. ilusad kirjad peal. Kuna aga meenus teatud 4-jooksik, kelle tagaaknalt kästi, auto inetu välimuse tõttu, 4x4.ee kleeps eemaldada, tuli ka mul kritiseeringute vältimiseks natuke auto välimust kohendada.
Kängururaua all olev alumiiniumist "kaitse", mis Landy Linnamaasturite Paldiski-sõidul jäämurdjana töötas ja pärast nagu irvel suu oli, sai paremate vahendite puudumisel pitskruvi ja prussijupi toel sirgemaks tõmmatud

. Tagastange, ehk siis torud, mille küljes konks asub, olid totaalselt roostes - Saaremaa kruusateed + Tallinna sool olid ühisprojekti raames otsustanud , et parim kaitse on rünnak

.Muide ka kõik poldid (10 tk.) olid väga meisterlikult kinni roostetanud. Kõige hullemalt 4 polti (mõlemal pool 2tk. peenkeere muide), millega raud kinnitub raami külge, minu 96 kg-st jäi nende lahtikeeramisel vastukaaluks väheseks

.
Soovitan need poldid asendada uutega, mille kasutamine ka soolamaades mõistlik on.
Torud ja kronsad said peale Hammerite (tean, Jaak, tean, kuid tegelt võid ikka oma kogemustest kommida - Sinu soovitus jäi lihtsalt tiba hiljaks - torud olid juba minu poolt "rikutud". )
Ja vanad numbrialused läksid heategevuslikuks otstarbeks arhiivi - meil on selline roheline kast maja kõrval

.