ISUZU D-MAX

Moderaatorid: Landy, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Nii, kummidd on vahetatud rehvide vastu. Tasakaalustamine Rehvieksperdis (Peterburgi uulitsas - mustamäel pole rekka tinasid) võttis isegi parteris higiseks. Sellise koguse tinaga saaks Eesti Pardilaskmise Selts mitu aastat tulistada ja jääks veel õnnevalamiseks ülegi :D .
Rehv ise töötab päris hästi, maanteele täna ei jõudnud, kuid kuni 80 km/h ei leidnud küll mingeid hälbeid. :thumb:
PS. See kummidd on meelega tekitatud kirjaviga, sest sõna kumm ei ole võimalik sisestada, see muudetakse automaatselt rehviks???
Mõned postid muutuvad nii üpris omapärasteks. - Tillipikendaja oma nt. ölikindlad rehvid rullides 1.4 körgus... :shock: .
Viimati muutis 414 AVM, T Mai 08, 2007 9:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Hehe...kumm saad kirjutada, aga *(k)ummid* mitte.
See väike koolitus meil siin.
+372 5028488
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Käisin laupäeval Männikul ja üritasin mis ma üritasin, aga mingit ärevat tunnet, et kinni võiks jääda, ei suutnud tekitada. Tea, kas ei leidnud ma õigeid auke üles või ei suuda see tankidroom tõesti Marix Pumasid kinni hoida. Samuti ei ole 110 km/h sõites mingit müra või vibrat,mis tõsisemalt häiriks. :thumb:
Teisalt mainiks, et Marix Puma, Fedima Extreme II jne rehvid ei ole näit. lubatud 265/70 R16, vaid tunduvalt suuremad - 31,5/10,5 R16, ehk siis rohkem sinna 265/75 R16 kanti. Ostes tuleks arvestada siis rehvi reaalset läbimõõtu. :wink:
D-Maxi omanikele veel, et minu autol nühib antud rehv kergelt vastu tiivalaiendi kabiini- poolset kinnituskõrva. Midagi hullu pole, viimast saab vajadusel ka pisut õgvendada. :cs
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

tynis
Mudder

Postitus Postitas tynis »

Pisut piinlik küsimus:
Kust D-Maxi esimestele udutuledele ligi pääseb? (nendele mis on stanges)

st. pirn on läbi, vaatan siit ja sealt, aga eestpoolt ei saa ja tagant on rattakoobas ja selles jääb uduka tagusele ligipääsuks ette koopakaitse.

piinlik oleks teenindusse minna pirni vahetama - aga väga lammutama ka ei tahaks hakata.
D-Max / kondiaur
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Front fog lights:
Remove the connector (accessible from behind the front bumper) by turning it counterclockwise.
Kas Sul inglise keelset manuali pole? Mul on plaadil, võin laenata, saad arvutisse võtta.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Tynis, kurat, Sa oled veel laisem kui mina. Laota miskine suurem ajaleht, nt. Ekspress (ei ole makstud reklaam) põrandale auto ees, nii umbes p...e laiuses. Enam-vähem laterna laiuses on stange alt kinni, kujuteldava vintsi poole liikudes saad käe ilusasti stange alt läbi, ja käes ta ongi 8) !!
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Kuna D-Maxi teema all kirjutajatel suled pikalt roostes, siis kirjutaks midagi jätkuks:
Jaagult sai äritud uued numbrialused, kus Emapuu jm. ilusad kirjad peal. Kuna aga meenus teatud 4-jooksik, kelle tagaaknalt kästi, auto inetu välimuse tõttu, 4x4.ee kleeps eemaldada, tuli ka mul kritiseeringute vältimiseks natuke auto välimust kohendada.
Kängururaua all olev alumiiniumist "kaitse", mis Landy Linnamaasturite Paldiski-sõidul jäämurdjana töötas ja pärast nagu irvel suu oli, sai paremate vahendite puudumisel pitskruvi ja prussijupi toel sirgemaks tõmmatud
:roll: . Tagastange, ehk siis torud, mille küljes konks asub, olid totaalselt roostes - Saaremaa kruusateed + Tallinna sool olid ühisprojekti raames otsustanud , et parim kaitse on rünnak :lol: .Muide ka kõik poldid (10 tk.) olid väga meisterlikult kinni roostetanud. Kõige hullemalt 4 polti (mõlemal pool 2tk. peenkeere muide), millega raud kinnitub raami külge, minu 96 kg-st jäi nende lahtikeeramisel vastukaaluks väheseks :shock: :shock: .
Soovitan need poldid asendada uutega, mille kasutamine ka soolamaades mõistlik on.
Torud ja kronsad said peale Hammerite (tean, Jaak, tean, kuid tegelt võid ikka oma kogemustest kommida - Sinu soovitus jäi lihtsalt tiba hiljaks - torud olid juba minu poolt "rikutud". )
Ja vanad numbrialused läksid heategevuslikuks otstarbeks arhiivi - meil on selline roheline kast maja kõrval :lol: .
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Roostes jah Isuzu meestel suled. Mõtisklesin vähe teemal (allkiri Sinu postitustsel) Kas panid selle meelega, et keegi hakkaks uudishimutsema ? :wink:

Exitus opes excusare potest,
dum sit aliquid ad finem excusandum.

Jõudsin siin papa Freudini. Minu arust seab eesmärgi tung, mille eesmärgiks on teatavasti alati rahuldus, ehk nauding. Ehk siis, eesmärgiks ongi rahuldus. Siin on kaks varianti, kas aktiivne või passivne rahuldus. Vastavalt siis sadism ja masohhism.
Kurat, peaks seda õlle juures arutama, aga enam ei müüda ju. Kell kohe 20.00. See on masohhism, ehk siis enesepiinamine. Kesikute :twisted: poolt vaadatuna sadism (mis on ka mõnes mõttes viib masohhismini, kuna neil on püüd samastuda piinatavaga-rahvaga), ehk teise piinamine.

Lähen pesen parem Jeebu ka altpoolt MudDragist puhtaks.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

urmas kirjutas:Roostes jah Isuzu meestel suled. Mõtisklesin vähe teemal (allkiri Sinu postitustsel)

Jõudsin siin papa Freudini. Minu arust seab eesmärgi tung, mille eesmärgiks on teatavasti alati rahuldus, ehk nauding. Ehk siis, eesmärgiks ongi rahuldus. Siin on kaks varianti, kas aktiivne või passivne rahuldus. Vastavalt siis sadism ja masohhism.
Kurat, peaks seda õlle juures arutama, aga enam ei müüda ju. Kell kohe 20.00. See on masohhism, ehk siis enesepiinamine. Kesikute poolt vaadatuna küll sadism, ehk teise piinamine.

Võta kuidas tahad, peaasi, et külmalt 8) .
Tegelt pole asjal Freudiga ega ka Jesuiitidega mingit pistmist. Ma ausalt öeldes ootasin juba ammu mingit negatiivset kommentaari. Ma olen ju süvausklik - usun jätkuvalt ainult endasse :lol:
Ja slogan - eesmärk pühitseb abinõu juhul, kui miski pühitseb eesmärgi - see peaks ju iga inimese eesmärk olema 8)
Muide, mingi paraad on praegu käsil, saad oma küsimustele- see passiivne/aktiivne teema, ammendava vastuse :lol: .
Viimati muutis 414 AVM, L Aug 11, 2007 7:50 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

414 AVM kirjutas:
urmas kirjutas:Roostes jah Isuzu meestel suled. Mõtisklesin vähe teemal (allkiri Sinu postitustsel)

Kurat, peaks seda õlle juures arutama, aga enam ei müüda ju. Kell kohe 20.00. See on masohhism, ehk siis enesepiinamine. Kesikute poolt vaadatuna küll sadism, ehk teise piinamine.

Võta kuidas tahad, peaasi, et külmalt 8) .
Tegelt pole asjal Freudiga ega ka Jesuiitidega mingit pistmist. Ma ausalt öeldes ootasin juba ammu mingit negatiivset kommentaari. Ma olen ju süvausklik - usun jätkuvalt ainult endasse :lol:
Ja slogan - eesmärk pühitseb abinõu juhul, kui miski pühitseb eesmärgi - see peaks ju iga inimese eesmärk olema 8)
Negatiivne see minu poolt küll kindlasti polnud. Lihtsalt mõtisklesin, mis võiks olla meie, MEESTE, eesmärk :D
Aga need muud, saadaks lihtsalt maalt välja nagu jesuiitidega omal ajal sai tehtud :twisted:
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Sry, ei lugenud mõttega ja ajasin jama. Tegelt on Sul muidugi õigus - see autoga metsas müttamine käib ju ka Freudi mõtiskluste alla küll. Alguses (metsas) umbisikuline sadism, mis hiljem, autot üle vaadates masohhismiks osutub.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

urmas kirjutas:Roostes jah Isuzu meestel suled. Mõtisklesin vähe teemal (allkiri Sinu postitustsel) Kas panid selle meelega, et keegi hakkaks uudishimutsema ? :wink:

Kurat, peaks seda õlle juures arutama, aga enam ei müüda ju. Kell kohe 20.00. See on masohhism, ehk siis enesepiinamine. Kesikute :twisted: poolt vaadatuna sadism (mis on ka mõnes mõttes viib masohhismini, kuna neil on püüd samastuda piinatavaga-rahvaga), ehk teise piinamine.
See, kas eesmärgi seab tung, oleneb tungi definitsioonist. Aga rahuldus on eesmärgiks alati ja igal juhul (noortele - elukogenud härrastele pole rahuldus ainult see...mis ta nüüd oligi...no ok, järsku tuleb hiljem meelde :lol: ), sest kõik see mida Sa vabatahtlikult teed, peab pakkuma mingit liiki rahuldust, sest muidu Sa seda lihtsalt ei teeks.
Sadismi ja masohhismi puhul peaks eristama algupäraseid definitsioone:
- sadism - de Sade arusaam sugulise mõnu tundmisest;
- masohhism - Sacher - Masochi iharuslik enesepiinamise tung.
Ja üldkasutusse mugandatuid:
- sadism - kellegi piinamine,
- masohhism - enesepiinamine.
Aga nii või teisiti, tegeleme me päriselus mõlemaga (mõtlen neid mugandatuid), kas laiskusest, iharusest või lihtsalt tahtmisest teada, mis moodi see puu otsast alla tulemine käis, ehk siis aju ergutusmähis peab olema töös.
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patermaa »

Seoses kastika ostusooviga tekkis küsimus? Kas Isuzu osad tulevad teiseltpoolt gloobust, või on kõik euroopast saadaval.
Katkestanud Alansi Kapp-il :D
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Patermaa kirjutas:Seoses kastika ostusooviga tekkis küsimus? Kas Isuzu osad tulevad teiseltpoolt gloobust, või on kõik euroopast saadaval.
Esindaja Balti maades on Simetroni ( http://www.simetron.fi/ ) kuuluv ME-auto, http://www.meauto.fi/tsearch.asp . Eestis on edasimüüjaks Topauto, http://www.topauto.ee/ . Arvan, et Soome tuleb keskladu, kust päris suur valik pulki saadaval.
Vasta

Mine “Isuzu”