Hoiatuslask õhku, kui see ei aita siis tulistada auto rehvidesse, millega tüüp tahab ära sõita. Kui hakkavad sulle liginema ja ähvardama, siis hoiatuslask õhku ja kui see veel ei aita siis tulista jalgadesse- SEE aitab. Kohe tuld avada ei tohi. Selline käitumine peaks olema JOKK. Edu.margus61 kirjutas:Single action riistapuu võiks olla, äkki cal 22 revolver mingi 3" rauaga oleks sobiv kompromiss (+harjutamine ja oskus kasutada).Stupiduser kirjutas:Mida soovitate pere ja kodu kaitseks?
Aga omal tekkis küsimus selle kohta, kus on piirid relva kasutamisel vara kaitseks? Lugesin teema ja lingid läbi. Enesekaitseks kasutamise piirid ning käitumise sain suht selgeks.
Et oleks lihtsam nõu anda, lavastan situatsiooni, mis mul aeg-ajalt silme eest läbi jookseb ja võib küllalt reaalseks kujuneda:
Ärkan öösel üles mingi kolina peale õues. Vaatan teise korruse aknast alla ja näen, et kaak (selline turske) on just maasturi nina pealt vintsi (kasutatud, väärtus ca 5000 EEK) kätte saanud ja hakkab jalutama oma auto poole, mis on naabri aia ees ja kus ta kolleeg rooli taga passib. Pime on ja numbrit ega isegi auto marki ei näe. Teen akna lahti ja käsen vintsi maha panna. Tüüp võtab vintsi ühte kaenlasse, et saaks teise käega demonstreerida, et tal keskmine sõrm ikka veel alles on ja jalutab edasi auto poole. Oletame, et mul on öökapi sahtlis enda, oma pere ja vara kaitseks soetatud registreeritud revolver (8-ne trummel).
Palun andke nõu, kuidas sellises situatsioonis peaks edasi tegutsema. OK, naisel lasen poliseisse helistada, aga siis? Maksimumplaani oleks: jääda endiselt hea tervise juurde, olla edasi selle vintsi omanik ning valdaja, kaagid peaksid saama karistatud. Maksimumplaani täitmine oleks vist ämeerikamaal suhteliselt reaalne ning lihtsalt saavutatav, kuna kogu keskkooli käisin laskmistrennis. Siinses õigusruumis saaks vast ainult esimese punkti täidetud, kui paneks akna kinni ja roniks voodisse tagasi.
Muidugi tahaks selliseid situatsioone vältida. Tundub, et parim relv, eriti praegustel segastel aegadel, on fotoaparaat. Üks on mul alati autos käeulatuses kindalaekas, soovitan teistelegi. Ja uurin, kuidas õu vaikselt videovalve alla panna, see võiks ju olla mingi 10 kEEK eest teostatav tänapäeval.
4x4.ee ja relvajutud
Moderaator: Moderators
Defender 110, Discovery V8
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
no kui sellise huumori peale juba läks, siis oli vanasti koolitustel selline kuldlause:
hoiatuslasu jõuab alati (lisaks) teha.
/ei kehti mitteusaldusväärsete tunnistajate juuresolekul./
ja just seepärast tulebki pärast relva puhastamist teha kohe üks lask, et poleks esimese kuuli järgi võimalik midagi tuvastada.
ja just seepärast tulebki pärast relva puhastamist teha kohe üks lask, et poleks esimese kuuli järgi võimalik midagi tuvastada.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee
Omal siiamaani olnud .308 vint ja 16cal siledaraudne. Aga nüüd siis plaan soetada selline asjake : http://www.jahipaun.ee/index.php?linkid ... oted_id=45
Viimase aja sündmused on tõesti näidanud, et vahest on kasulik ka tikke ja soola koguda
Viimase aja sündmused on tõesti näidanud, et vahest on kasulik ka tikke ja soola koguda

Tundub hea valik igapäevaselt "taskusse"gunnar kirjutas:Omal siiamaani olnud .308 vint ja 16cal siledaraudne. Aga nüüd siis plaan soetada selline asjake : http://www.jahipaun.ee/index.php?linkid ... oted_id=45

+372 5028488
Sattus vana post ette. Aga..., kus selline koolitus võis aset leida, kus õpetatakse relvitut inimest tapma? Et, kui toru välja, siis ainus eesmärk tappa? Kui ta seda isegi vääriks, oleks mõistlik enda tuleviku peale mõelda.diff kirjutas:koolituselt on meeles fakt, et kui võtad välja, siis kohe tulistad ja tulitstad, et tappa. Muidu pole mõnet vehkida.
Eesmärk on ikka vastase ründe elimineerimine, mitte letaalne tulemus.
Või sain ma Su postist valesti aru?
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Sinu viimane lause järgi toimides on asi küll JOKK, kuid kui Sa puhastad ja õlitad relva ära, teed ühe lasu ja siis kolme nädala pärast lased pihta ning alles seejärel õhku, siis ma pakun, et tänapäeva keemia suudab seda tõestadakeelutsoon kirjutas:no kui sellise huumori peale juba läks, siis oli vanasti koolitustel selline kuldlause:

Viimati muutis 414 AVM, R Mai 18, 2007 6:40 am, muudetud 1 kord kokku.
Alguses ehmatasin - kas elu on tõesti nii karmiks läinud, et ilma relvata läheb kodune õlle-tarbimine keeruliseks. Siis sain aru, et point on tegevsportlase litsentsis. Kui olemas, siis on õlu karastusjook, kui pole, siis alkoholjr kirjutas:Niisis, nüüd võin naisele tugitoolis õlut juues ja telekat vaadates öelda, et ma olen sportlane ja mokk maha, kui mu õlleka suunas kommentaare tuleb (mida muidugi ei tule tegelikult)Laskesportlase litsents on taskus ja ootan kohaliku konstaabli külaskäiku ja siis eksamile vuta vuta.

Viimati muutis 414 AVM, P Mai 20, 2007 6:59 pm, muudetud 1 kord kokku.
- Kristallitükk
- Off Roader Wannabe
Appikene, JR
arvestades sinu pehmet aju, siis on ohtlik mul üldse vist varsti kodus viibida:) Mis puudutab õllejoomist, siis on ka mulle mingit relva vaja ,kuna alati kui tekib mõte, et nüüd võiks mõne õlle juua oled sa alati selle endale pintslisse keeranud, seega relv igati abiks. Pumpüssiga harjutamine käpas, nii et hakka raha koguma, et koju veel üks "pisikene" hankida 

Get Nitrous and ARB, keep pushing buttons till You make it!
-
- Rookie
relvajutt
Tahmajälgedest saab teada kas relvaomanik on olnud ka usin relva puhastama peale viimast kasutamist.414 AVM kirjutas:Soovitan kindlasti järgida järjekorda - enne õhku ja siis pihta, see on hiljem tahmajälgede järgi tõestatav.
Land Cruiser-parim sõber
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt: