Nukvõlli ava kork

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
kermo
Fitting 38"

Re: Nukvõlli ava kork

Postitus Postitas kermo »

Ise ei kannata teha?
Plastikut vms on ju igas kaliibris saada ja vastav frees ei maksa kh palju...
Kermo
53786526
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Ise pakud autoremonti ja ei suuda mingit korki valmis teha ja 5 eurine frees on kallis... :shock:
HM Racing Team
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Kui kuskilt õiget asja ei saa, siis ma teeks järgnevalt:

Võtaks 10mm alu lehe, saeks sobiliku toosifreesiga sealt ümmarguse tüki. Pooltaks selle ja paigaldaks keemilise metalliga sobiliku kohta, ootaks kuivamist ja viiliks keemilise tasapinna tihendile sobilikuks. Et paremini püsiks, puuriks kaande, poolkuu avasse mõned süvendid, kuhu keemiline heasti nakkuks. Korralik keemiline on sellises kohas raudpolt värk, proovitud, töötab.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

jaan mmc kirjutas:Njaa, aga valmis, oletame max 10 euri maksva poolkuu paigaldaks nii: ava õlist ja hermetsist puhtaks, poolkuu karbist - hermets korgi ala küljele, vajutaks paika (u 5 min. tööd) ja edasi läheks juba klapikambrikaan järgi. Võibolla ma tahan liiga kiireid lahendusi saada :roll: Aga ma just avastasin, ühelt plokikaanelt sellise alumiiniumist ja masstoodangu poolkuukorgi mis eeldatavasti pärineb mõnelt Volkari klapikambrikaane tihendi komplektist.
Kui kuskilt õiget asja ei saa, siis ma teeks järgnevalt:
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
vreps
Fitting 38"

Postitus Postitas vreps »

jaan mmc kirjutas:Njaa, aga valmis, oletame max 10 euri maksva poolkuu paigaldaks nii: ava õlist ja hermetsist puhtaks, poolkuu karbist - hermets korgi ala küljele, vajutaks paika (u 5 min. tööd) ja edasi läheks juba klapikambrikaan järgi. Võibolla ma tahan liiga kiireid lahendusi saada :roll: Aga ma just avastasin, ühelt plokikaanelt sellise alumiiniumist ja masstoodangu poolkuukorgi mis eeldatavasti pärineb mõnelt Volkari klapikambrikaane tihendi komplektist.
Sellised kummist poolkuud on R5 mootoriga Audil, mõõte lambist ei mäleta.
numerus stultorum, infinitus est
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”