Ise ei kannata teha?
Plastikut vms on ju igas kaliibris saada ja vastav frees ei maksa kh palju...
Nukvõlli ava kork
Moderaator: Moderators
Re: Nukvõlli ava kork
Kermo
53786526
53786526
Ise pakud autoremonti ja ei suuda mingit korki valmis teha ja 5 eurine frees on kallis... 
HM Racing Team
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kui kuskilt õiget asja ei saa, siis ma teeks järgnevalt:
Võtaks 10mm alu lehe, saeks sobiliku toosifreesiga sealt ümmarguse tüki. Pooltaks selle ja paigaldaks keemilise metalliga sobiliku kohta, ootaks kuivamist ja viiliks keemilise tasapinna tihendile sobilikuks. Et paremini püsiks, puuriks kaande, poolkuu avasse mõned süvendid, kuhu keemiline heasti nakkuks. Korralik keemiline on sellises kohas raudpolt värk, proovitud, töötab.
Võtaks 10mm alu lehe, saeks sobiliku toosifreesiga sealt ümmarguse tüki. Pooltaks selle ja paigaldaks keemilise metalliga sobiliku kohta, ootaks kuivamist ja viiliks keemilise tasapinna tihendile sobilikuks. Et paremini püsiks, puuriks kaande, poolkuu avasse mõned süvendid, kuhu keemiline heasti nakkuks. Korralik keemiline on sellises kohas raudpolt värk, proovitud, töötab.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kui kuskilt õiget asja ei saa, siis ma teeks järgnevalt:jaan mmc kirjutas:Njaa, aga valmis, oletame max 10 euri maksva poolkuu paigaldaks nii: ava õlist ja hermetsist puhtaks, poolkuu karbist - hermets korgi ala küljele, vajutaks paika (u 5 min. tööd) ja edasi läheks juba klapikambrikaan järgi. Võibolla ma tahan liiga kiireid lahendusi saadaAga ma just avastasin, ühelt plokikaanelt sellise alumiiniumist ja masstoodangu poolkuukorgi mis eeldatavasti pärineb mõnelt Volkari klapikambrikaane tihendi komplektist.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Sellised kummist poolkuud on R5 mootoriga Audil, mõõte lambist ei mäleta.jaan mmc kirjutas:Njaa, aga valmis, oletame max 10 euri maksva poolkuu paigaldaks nii: ava õlist ja hermetsist puhtaks, poolkuu karbist - hermets korgi ala küljele, vajutaks paika (u 5 min. tööd) ja edasi läheks juba klapikambrikaan järgi. Võibolla ma tahan liiga kiireid lahendusi saadaAga ma just avastasin, ühelt plokikaanelt sellise alumiiniumist ja masstoodangu poolkuukorgi mis eeldatavasti pärineb mõnelt Volkari klapikambrikaane tihendi komplektist.
numerus stultorum, infinitus est