Trimmer/Rohulõikur

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Re: Trimmer/Rohulõikur

Postitus Postitas vanaisa »

Mul sama hiinlane kolmandat aastat müdistab ja samuti, peale eelnimetet lenksu vedeluse, pole midagi juhtunud. Selle raha eest asja küll ja veel.
bomsch
Mudder

Postitus Postitas bomsch »

Ma praeguseks oma Dolmariga mõned paagitäied läbi lidistanud, tundub ok riist olevat, jõudu on, kaal mõistlik, muud ei oska nagu hinnata.
Üldiselt mulle meeldivad need "päris" Dolmari asjad, nii robustsed näevad välja ka, et isegi varas ei taha ilmselt :D Saag on ka väga aus tükk.
Pilt
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

bomsch kirjutas: ...
Üldiselt mulle meeldivad need "päris" Dolmari asjad, nii robustsed näevad välja ka, et isegi varas ei taha ilmselt :D Saag on ka väga aus tükk.
Ära kahtlast kütust sisse pane - süütepool on võsaka kuumal poolel ja võib üle kuumenemisest hapneda. Muus osas jagan arvamust :bg

Kui saele on mingeid "dolmaritükke" vaja, siis hõrekaskulunud, kuid toimivaid on nii PS 410 kui 100S küljest võimalik leida. Pildi järgi ei tee vahet, mihandne pisinäriline seal kõhutab. Kuluosi tasub soetada Hortulusest, on täitsa olemas.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
bomsch
Mudder

Postitus Postitas bomsch »

Saag sai eelmise aasta lõpus võetud 115i, täna tunnistan, et hea meel, et mõnda rahva seas kuulsamat konkurenti samaväärsete näitajate juures +200€ eest ei võtnud.
Trimmeri süütepooli asjaga viisin ennast enne ostu kurssi, aga see tundus ka ainus suurem viga olevat. Muidu onud internetis rääkisid, et muudkui kalla ja talla.
Jupi otsa pealt väga ei muretse, ma ise väikest viisi Makita edasimüüja. Eks seepärast ka see Dolmari värk mulle hinna poolest sobis.
paddish
Rookie

Postitus Postitas paddish »

Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”