Jeep CG 2,7 tõmbab kuskilt õhku küttesüsteemi
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep CG 2,7 tõmbab kuskilt õhku küttesüsteemi
külmade ilmade tulekuga tekkis hommikul käivitusega probleem, peab pikalt starterit käiata, enne kui käivitub, peale käivitamist päeva jooksul ei ole muret autot käivitada, kuid hommikul asi kordub.
- vahetatud kütusefilter, esialgu arvasin, et selles probleem, kuid uue filtriga asi pole muutunud
- kontrollitud küünlad, korras
- vahetatud kütusefiltri ja pumba vaheline voolik, koos tihenditega - sinna koguneb õhk öö jooksul, näha õhumulle, samuti õhumulle näha tühikäigul
- vahetatud pumba ja CR vahel oleva vooliku tihendid
- paigaldatud lisatihend kütuse tagasivoolusoojenduse klapile, mis on filtri küljes
ja ikka hommikuti peab pikalt käivitama
küsimus 1, mida võiks veel kontrollida, kust õhuleket otsida
küsimus 2, kuhu töökotta mõistlik antud murega minna, tallinnas
- vahetatud kütusefilter, esialgu arvasin, et selles probleem, kuid uue filtriga asi pole muutunud
- kontrollitud küünlad, korras
- vahetatud kütusefiltri ja pumba vaheline voolik, koos tihenditega - sinna koguneb õhk öö jooksul, näha õhumulle, samuti õhumulle näha tühikäigul
- vahetatud pumba ja CR vahel oleva vooliku tihendid
- paigaldatud lisatihend kütuse tagasivoolusoojenduse klapile, mis on filtri küljes
ja ikka hommikuti peab pikalt käivitama
Jeep WJ CRD / E46 / E39 / B4 / E39 / E39 / Bora / E38 / E34 / E36 / E34
Re: Jeep CG 2,7 tõmbab kuskilt õhku küttesüsteemi
Mõõda pihustite tagasivoolud ära. Arvatavasti käivituse probleem mõnes vigases pihustis.
-
v6sa
- I live off from the mud
1) Vaata üle kogu trass. Ka põhja alt!sass730iA kirjutas: ...
2) Lesven OÜ.
Kuidas kontrolliti hõõgküünlaid?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kas see kütuse tagasivooluklapp üldse peab, et tagasi ei vajuks ?
XC 70
Mul nagu tead 3.1 võin öelda, et mul oli neid klappe kaks vahel need peavad küll kuid ei aita ega lahenda probleemi mul lekkis 3.1 kütusefiltri käsipumba vahelt nii, et klapid muidu iseenensest töötavad kuid lahendus siiski tuleb vigase jupi väljavahetamisest ehk siis minul uus kütusefiltri ülemine osa 200 tubrikud ja klapid lendasid suure kaarega prügikasti, nagu mulle ükskord torulukksepp ütles, minu küsimuse peale "kas torud vett peavad,ei leki"- vastus oli lihtne vesi leiab alati koha kust välja tulla ära muretse...diislil õhuga ilmselt sama teemapuhvel kirjutas:Kas see kütuse tagasivooluklapp üldse peab, et tagasi ei vajuks ?
Viimati muutis Milo78, R Okt 30, 2015 10:30 am, muudetud 2 korda kokku.
me oleme kõik targad tööpäeva lõpuni.
kontrolllask pähe vabastab teid probleemesetest küsimustest.
Veidi OT aga kust sebisid ülemise osa, see siis koos uue käsipumbaga ?Milo78 kirjutas:Mul nagu tead 3.1 võin öelda, et mul oli neid klappe kaks vahel need peavad küll kuid ei aita ega lahenda probleemi mul lekkis 3.1 kütusefiltri käsipumba vahelt nii, et klapid muidu isenensest töötavad kuid lahendus siiski tuleb vigase jupi väljavahetamisest eks siis minul uus kütusefiltri ülemine osa 200 tubrikud ja klapid lendasid suure kaarega prügikasti, nagu mulle ükskord toruluksepp ütles, minu küsimuse peale "kas torud vett peavad" ei leki- vastus oli lihtne vesi leiab alati koha kust välja tulla ära muretse...diislil õhuga ilmeslt sama teemapuhvel kirjutas:Kas see kütuse tagasivooluklapp üldse peab, et tagasi ei vajuks ?
Otsisin kunagi rem komplekti, mansetid, tihendid, ei leidnud.
XC 70
Kaks nädalat peale tellimist veidi higitamist ja TOP Partsi kaudu selle vidina kätte sainn nb algul mõtlesin, et tellin kogu kupatuse "terve filtri süsteemi, koos alumise kütuse soojendajaga, aga jalad läksid nõrgaks kui sain hinnapakkumisepuhvel kirjutas:Veidi OT aga kust sebisid ülemise osa, see siis koos uue käsipumbaga ?Milo78 kirjutas:Mul nagu tead 3.1 võin öelda, et mul oli neid klappe kaks vahel need peavad küll kuid ei aita ega lahenda probleemi mul lekkis 3.1 kütusefiltri käsipumba vahelt nii, et klapid muidu isenensest töötavad kuid lahendus siiski tuleb vigase jupi väljavahetamisest eks siis minul uus kütusefiltri ülemine osa 200 tubrikud ja klapid lendasid suure kaarega prügikasti, nagu mulle ükskord toruluksepp ütles, minu küsimuse peale "kas torud vett peavad" ei leki- vastus oli lihtne vesi leiab alati koha kust välja tulla ära muretse...diislil õhuga ilmeslt sama teemapuhvel kirjutas:Kas see kütuse tagasivooluklapp üldse peab, et tagasi ei vajuks ?
Pilt manuses,
Osadele ostuhinnad tellides:
Nr.2 - 190.30
Nr.3 – 42.20
Nr.5 – 285.01
Filter 22.57
Sellele nn filtrisüsteemile ei ole remkomplekti on erinevad komponendid enamasti Mopari toodang vähemalt mina sain selle firma oma-
me oleme kõik targad tööpäeva lõpuni.
tükk aega pole teemaga tegelnud, lasin õhutusklapist kütust mõni aeg voolata pudelisse ja tundus nagu aitas, kuid täna hommikul käis ringi, kuid ei käivitunud, täispaak kütustpuhvel kirjutas:Kas see kütuse tagasivooluklapp üldse peab, et tagasi ei vajuks ?
- tagasivoolu klapp oli samuti kahtluse all, sai vahetatud
- pihustitest tagasivoolude kontrolli järgi kõik pihustid peavad võrdeliselt, suurt midagi välja ei tulnud
kas "mbabi" on mõistlik koht, kuhu minna diagnostikale?
-
v6sa
- I live off from the mud
Mitu ml see mõõdetavates ühikutes tegi?sass730iA kirjutas: ... suurt midagi välja ei tulnud
kas "mbabi" on mõistlik koht, kuhu minna diagnostikale?
MB abi oskab veakoode lugeda küll. Kas nad reaalselt jeebusele abi pakkuda suudavad, on juba kahtlasem.
Lesvenis on liiga paikad järjekorrad?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
jah, selgus, et mbabi ei tee jeep'idele diagnostikat
lesvenist pikk järjekord
hetkel toppartsil oli lähim aeg
tagasivoolust tuli silma järgi 5-10 ml kokku )
lesvenist pikk järjekord
hetkel toppartsil oli lähim aeg
tagasivoolust tuli silma järgi 5-10 ml kokku )
diagnostika tulemuseks 2 pihustit vahetusse...
Viga kadunud ja käivitub ilusti nüüdseks?