Nimelt olen ka varem tähele pannud, et arutletud on Dragoni vintsi trossi kehva kinnituse üle. Jutt käib siis trossi kinnitusest vintsi pooli külge. Ilmselgelt ei pööranud minusugune pühapäeva offroader sellele suurt tähelepanu enne, kui häda käes. Ja nagu arvata võib, tuli see häda välja kõige kehvemas võimalikus olukorras.
Hetke olukord on siis selline, et trossi otsas olev alumiiniumplomm ja aas eraldusid oma lolluse tõttu ühest tükist kaheks.

Kuna aga olen juba aru saanud, et vints on äärmiselt kasulik abimees, tuleb nüüd olukord lahendada.
Orginaalis kinnitub tross eespool näidatud aasaga vintsi pooli serva külge poldiga, mis samuti andis vale kohtlemise tulemusel järgi ning purunes.

Olen aga suutnud välja uurida, et teised tootjad kasutavad (mis on ka nii-öelda "õige" lahendus) sellist kinnitust, nagu all näidatud joonisel.

Siinkohal tahangi targematelt uurida, kas ja kuidas oleks võimalik selle draakoni orginaalkinnitus asendada viimasel pildil näidatuga. Esialgu ei hakanud kohe hooga puuriga lähenema, vaid otsustasin siit nõu küsida, kas joonisel näidatud lahendus on üldse võimalik käepäraste vahenditega oma vintsile teha või on äkki hoopis paremaid lahendusi, millega antud probleemi lahendada? Või on hoopiski kõige mõistlikum teha orginaalkinnitus korda ja kasutada seda edasi?
Igasuguse nõu ja info eest olen väga tänulik. Kuna olen veel algaja ja paras siidinäpp, olen ka äärmiselt tänulik kõigile, kes viitsivad nendele ja edasistele kollanoka küsimustele vastata ning vajadusel puust ja punaseks kõik sammud lahti seletada.
Kui keegi on antud probleemi lahendust ka pildimaterjaliga jäädvustanud, on see kindla peale abiks nii mulle kui ka järgnevatele hädalistele, kellel sama probleem kunagi tekkima peaks.
Terv
Henri