A/T rehvid

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Re: A/T rehvid

Postitus Postitas amevier »

See on AT rehvide teema, Long Trail ikkagi puhas maanteerehv.

Valisin mõni aeg tagasi hoolega AT rehvi ja panin alla Cooperi S/T Maxx rehvid.
Olen väga rahul:
a) karvasest välimusest hoolimata maanteel piisavalt vaikne, võrreldes sama tootja STT-ga (oli all sel aastal, võrdlus värske)
b) mudas liigutavad ka täitsa normaalselt, võrreldes BFG AT-ga (oli ka all sel aastal).
Tõeliselt universaalne rehv.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas RistoRR »

beginner kirjutas:Minu Fronteral on Falkeni Wildpeak'id all. Kaks suve ja kaks talve saab varsti sõidetud, ei saa küll öelda, et pidamine oleks halb või müra suur. Pigem on ikka positiivselt üllatanud. Kulumise kohta ei hakka sõna võtma, sest minu läbisõit suht väikene ja enamus mustrist alles. Vajadusel ostaks jälle.
Nii, kulumise kohta saan nüüd sõna võtta. Ca 10k km ja pool(!) mustrist enamvähem läinud :shock: Pidamisomadused siiski head, aga jamh... :floff Päris otsas on siis tuleb M/T, kestab sama kaua, aga läbivus parem...
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
roodla
Rookie

Postitus Postitas roodla »

Tere

Tõstaks ka teemat esile jälle.
Endal valikusse jäänud BF Goodrich All-Terrain T/A ja Continental ContiCrossContact AT. Silma jäänud ka selline nagu GT Radial Adventuro A/T.
Näitajad kõigil enamvähem samad.
Elan maal ja kasutan kastikat igapäevaselt. Vahest tahaks metsarada sõita ja ka sügavamas lumes käiia.
Tuttaval on continetalid diso 3-l all ja olid suht head. Külgsein paks ja sai madala rõhuga sõita.

Mõõduks plaanis 235/70 16 ja 8,5 laia valuka peale.
Üks soov oleks just see, et kirjad oleks valged :mrgreen:

Ehk siinsel rahval kogemust kõige rohkem ja ootaks just igasugu tagasisidet.

Terv
Alo
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Kas kellelgi on kogemusi sellise kohaga nagu http://www.rehviliider.ee/ ? Tundub nagu mingi saksa firma olevat?
Hinnad on päris vastuvõetavad minu arvates.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
McMagnus
Rookie

Postitus Postitas McMagnus »

Tundub, et endal lähevad pikema uurimise peale BFGoodrich All-Terrain 'id alla, hind enamvähem sama mis Cooper A/T3 sama mõõdu juures 265/70 R17. (Kuigi jäi pisut selgusetuks kas on iidseteaegadealgusestsaati toodetud KO-d või uued KO2-d. Miski partii kaupa pidi sel kuul tulema.)
Hetkel Cooperi M+S all naastudega. Ka 265/70 R17 (LC120 orig veljel) ja vasakule jõuga välja keerates käib parem õrnalt vastu stabilisaatorvarrast, paremale välja keerates vasak vastu ei käi. (Vähemalt ei kuule :) ) Pole pikemalt süvenenud ka sellesse.
Autoks '08 Hilux. Ilma tõsteta. Veel. :)
M@gilane
Mudder

Postitus Postitas M@gilane »

amevier kirjutas:See on AT rehvide teema, Long Trail ikkagi puhas maanteerehv.

Valisin mõni aeg tagasi hoolega AT rehvi ja panin alla Cooperi S/T Maxx rehvid.
Olen väga rahul:
a) karvasest välimusest hoolimata maanteel piisavalt vaikne, võrreldes sama tootja STT-ga (oli all sel aastal, võrdlus värske)
b) mudas liigutavad ka täitsa normaalselt, võrreldes BFG AT-ga (oli ka all sel aastal).
Tõeliselt universaalne rehv.
Olles ka hetkel valimas vähe karvasemat AT rehvi (peaaegu) igapäevaliikurile, kuna kevad-sügis-talv on ikka 50/50 off/onroad ja päris MT-d ei taha, siis mõte ka BFG AT või Cooper ST Maxx, ehk saad veel natuke infot lisada oma kasutuskogemuste põhjal. Olen pidanu kunagi jooksu Cooper ST-sid ja minumeelest olid mudas ja lumes ok, maanteel kuivaga ok, kuigi vähe suurema rehvimüraga aga see ei häirinud siis ja ei häiri ka nüüd, kuid mis ST puhul häiris, et märjal asfaldil läks ikka väga libedaks ja lumisel teel külgpidamine ka suht 0. Kas oled ST Maxxiga /BFG-ga talvel sõitnud,ehk siis kuidas külgpidamine, lumes läbivus? Kas ka need märjal asfaldil kergelt liugu lähevad nt. pidurdades? Kuidas kulumisega? Jutt sai küll pikk aga tahaks infot reaalselt kasutajatelt mitte ainult netist tehase poolt omistatud väärtuste põhjal aimu saada, niiet kui kellelgi veel on kogemusi, võiks ka kirjutada.

Ette tänades,

Margus
Jeep WK2 Summit
UAZ 31512
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

igiliikur kirjutas:Kas kellelgi on kogemusi sellise kohaga nagu http://www.rehviliider.ee/ ? Tundub nagu mingi saksa firma olevat?
Küsiks uuesti - kas on kellegil tekkinud kogemusi selle rehviliider.ee kontoriga?
Kas saab tellitu ka kätte jne.
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Postitus Postitas holari »

Tere.
Hindade poolest julgen soovitada.

http://www.rehvigrupp.ee/index.php/REHVID.html
Olen seal ostnud mitu komplekti ja kõik nagu peab.
Kui võrrelda eelnevaga, siis General Grabber AT.maksab ühel 150, teisel 97eur.

H.
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

amevier kirjutas:
igiliikur kirjutas:Kas kellelgi on kogemusi sellise kohaga nagu http://www.rehviliider.ee/ ? Tundub nagu mingi saksa firma olevat?
Küsiks uuesti - kas on kellegil tekkinud kogemusi selle rehviliider.ee kontoriga?
Kas saab tellitu ka kätte jne.
Eelmine kord uurides netis väga palju positiivset selle firma kohta ei kirjutatud. Mina otsustasin reff.ee kasuks, hind oli ok ja kaup tuli ka kiiresti kohale.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Kas General Grabber AT rehvi kogemus on kellegil?
Huvitab just müra asfaldil ja balansseeritavus, kuna enamus teesõitu. Ja kulumiskiirus asfaldisõiduga.

Ise olen kasutanud enne palju Cooperi STT ning ST ja BFG AT, hea kui nendega saaks võrdluse.

Valik on praegu STT ja Grabberi vahel.
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Grabber ära võetud, eks näis.
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Mul ühel autol on General Grabber AT ja teisel Cooper ST MaXX. Cooper on lärmakam. Mitte midagi ebameeldivat aga maanteel tuleb selline õrn kohin sisse. Generalil seda pole täheldanud.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”