A/T rehvid

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

A/T rehvid

Postitus Postitas RistoRR »

Heihei
Soov oleks osta mõistliku (soodsa) hinnaga a/t rehve. Hetkel silma jäänud Yokohama Geolandar A/T(G012) ja Falken Wild Peak A/T. Mida neist arvata? Jagage kogemusi.

Tänud ette.
Risto
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Re: A/T rehvid

Postitus Postitas holari »

Mina kasutasin Insa rangereid, hind on mõistlik, vaiksed....mida veel soovida. Olin rahul
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Mina soovitaksid vaadata ka Firenza AT 186 mudelit. Väga hea hinnaga, täiesti vaikne ka pikka otsa asfaldil ja asine rehv igapäevaseks kasutamiseks (kasutasin LC120-l).

Pilt
Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

holari kirjutas:Mina kasutasin Insa rangereid, hind on mõistlik, vaiksed....mida veel soovida. Olin rahul
Insadest pigem hoiaksin eemale. Prott on prott, pole suurem asi metsas ega teel. Kuigi tõsi, hind on ahvatlev ja muster matkib BFG-d...
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Postitus Postitas holari »

Teel ei ole küll midagi ette heita ja maastikul sõitsid samuti.....olen kasutanud ja sõitnud.
Ronny25
Fitting 38"

Postitus Postitas Ronny25 »

Kui mudasse ka plaanid minna, vaata, et külje klotsi ka oleks, neist on väga palju abi. TiitR pakututel neid pole...
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Ronny25 kirjutas:Kui mudasse ka plaanid minna, vaata, et külje klotsi ka oleks, neist on väga palju abi. TiitR pakututel neid pole...
Kõik õige! Kuna ise liiklesin nende rehvidega 70% asfaldil ja 30% metsateedel, siis selleks olid nad ok. Kui vaid mudas/poris soov olla, siis muud asjad kindlasti asisemad. Ja ärme unusta ära teemaalgatust, ehk inimene soovib AT (All Terrain - kõik kooslused/maastikud) rehvi ... MT rehviga väga Võru - Narva ei viitsiks tihti sõita :wink:
Viimati muutis TiitR, L Veebr 22, 2014 12:01 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
unsquashble
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas unsquashble »

GT Radial mud terrainid. Enda autol on all, igapäevaselt liiklen linnas ja vahel satun safaritele. Üllatavalt vaiksed klotsi mustri kohta ja edasi liigutavad väljaspool asfaldit autot väga edukalt.

Ja A/T rehvi kohta, kui üks asi on köigele möeldud, siis ei saa ta kusagil hea olla.Ennem GT radiale just olid all autol BFG A/T rehvid ja kuradima libe oli talvistes oludes ja metsas ei viinud sihtpunktini.
l300
Fitting 44"

Postitus Postitas l300 »

yokohamadel(g012) küljed nii pehmed et isegi kuiv kuuseoks läks läbi ja rebis lõhki ja nii läks 2 rehvi nädalaga.
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Mul olid ka eelmine aasta Yokohamad. Olid vaiksed ja ökonoomsed. Külgsein oli mul küll ikka väga paks, ei kartnud kordagi, et mingi oks võiks viga teha. Mul olid suure koormusindeksiga rehvid ka ja arvatavasti oli külgsein ka tänu sellele paksem. Sain võrrelda neid rehve Goodyear Wrangleri ATS ja Nokian Rotiiva AT-ga. Nokian ikka kõvasti kergem rehv (kuigi rehvimõõt oli suurem). Nokiani külgsein tundus väga õhuke võrreldes Yokodega. Sõitsin eelmine suvi nendega ca 40kkm ja mustrit oli suvelõpuks veel umbes 7-8mm alles. Mudas liikusid täitsa normaalselt need Geolandarid. Minuarust olid hinna kohta täitsa täitsa ok rehvid.
Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

unsquashble kirjutas:Ja A/T rehvi kohta, kui üks asi on köigele möeldud, siis ei saa ta kusagil hea olla.Ennem GT radiale just olid all autol BFG A/T rehvid ja kuradima libe oli talvistes oludes ja metsas ei viinud sihtpunktini.
Mul sõitmist 70% asfalt 30% muu mudru, seega MT ei tule kaalumisele. Talvel kasutan ikka normaalset Nokiani talvekat. 8) Ma arvan, et A/T rehv on kevad/sügise muru ja heina ületamisel ikka edulisem kui mingi asfaldisahistaja :mrgreen:
Kasutaja avatar
Mudamüttaja
Mudder

Postitus Postitas Mudamüttaja »

Minuarust Yokohama Geolandar A/T d töötavad väga hästi, nii metsa teel kui ka asfaldil.
Ei ole nad nii nõrgad midagi ja hind ka päris ok!
wwrehvid.ee

Metsa viib Rocky
Tänaval sõidutab 4x4 Octavia VRS

55944822
Ronny25
Fitting 38"

Postitus Postitas Ronny25 »

TiitR kirjutas:
Ronny25 kirjutas:Kui mudasse ka plaanid minna, vaata, et külje klotsi ka oleks, neist on väga palju abi. TiitR pakututel neid pole...
Kõik õige! Kuna ise liiklesin nende rehvidega 70% asfaldil ja 30% metsateedel, siis selleks olid nad ok. Kui vaid mudas/poris soov olla, siis muud asjad kindlasti asisemad. Ja ärme unusta ära teemaalgatust, ehk inimene soovib AT (All Terrain - kõik kooslused/maastikud) rehvi ... MT rehviga väga Võru - Narva ei viitsiks tihti sõita :wink:
Ma omale sain kasutatud sellised http://www.jeep-cj.com/gallery/files/2/8/2/1/298.jpg ja tänu külje klotsile veavad mudas ka väga hästi, samas on asfaldil ka head.
GT Radial mud terrainid. Enda autol on all, igapäevaselt liiklen linnas ja vahel satun safaritele. Üllatavalt vaiksed klotsi mustri kohta ja edasi liigutavad väljaspool asfaldit autot väga edukalt.
gt radial mt on tõesti päris head asfaldil. aga teemaalgatajale sobiks vast gt radial at? http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/re ... 75r15-105s
Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

Minu mõõdus GT Radiale pole võtta väga... :roll:
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

RistoRR kirjutas:Minu mõõdus GT Radiale pole võtta väga... :roll:
Mis mõõduga täpsemat tegu?
Muidu kasutajad räägivad, et ka Cooper Discoverer STT olla asfaldil vaikne (mudas kindlasti tegija)? Hinnataset uuena ei kommenteeriks muidugi.

Pilt
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”