Hammasrihm ja märgid.

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Mr.Spurway
Mudder

Re: Hammasrihm ja märgid.

Postitus Postitas Mr.Spurway »

Praegu panin kokku, kuna masinat vaja töö tegemiseks. Tihendiks panin poest ostetud õige tihendi. Metallipuru võis jääda ka eelmisest omanikust sinna karteripõhja, kuna masina sain juba põleva õlitulega, tema olevat saaled ära lasnud vahetada ning õlituli põlevat sellepärast, et mootor tuleb vaikselt sisse sõita. Jutt jutuks.
Hetkel sõidab, mootor töötab ja õlituli ka kenasti kustus, seega surve olemas. Saalekolinat mina Diiselmootoril ära tunda ei oska.
Küll aga lekib õli ühest voolikukinnitusest mis karterist välja läheb või karterisse tuleb(kehva klambri viga, vahetan ära!!) ja kütusetorud on ära mädanenud, need ka lekivad.
Plaanin asemele panna 8mm vasktoru, hetkel nuputan, millega oleks kõige mõistlikum otstesse rant või serv teha, et klamber ja voolik ikka püsiks toru otsas.
Kasutaja avatar
honduras
Fitting 38"

Postitus Postitas honduras »

Ise kasutan selleks rekka õhutorusid, mis on pastikust (kerge vedada ja odav). Kui paagis mingit etteandepumpa pole siis pole toru otsadesse mingit ranti vaja. Kui tahad vasktorule ranti teha siis selleks sobib piduritoru valssimis komplekt.
Mets on teine kodu.
Monsterauto Box OÜ
Tel: 5291051
Kasutaja avatar
honduras
Fitting 38"

Postitus Postitas honduras »

Kuna metallipuru oli õlivannis siis võiksid õlipumba ja reduksiooni klapi (ülerõhuklapp jääb lahtisesse asendisse) lahti võtta ja üle kontrollida.
Mets on teine kodu.
Monsterauto Box OÜ
Tel: 5291051
Mr.Spurway
Mudder

Postitus Postitas Mr.Spurway »

installisin uued kütusetorud ära..
Tõepoolest, kuna erilist survet kütusetorudes ei ole, siis pole tegelikult vajadust otstesse rantide tegemiseks , kuid ma tegin siiski. Vask oli pehme, tegin koonusekujulise metallitükiga otsa lehtriks. Hoopis suurem probleem oli see, et üks kütusetoru oli 6mm, teine 8mm. minul aga üksnes 6mm vasktoru asenduseks. Sai siis vasktraati otsa peale keritud ja kinni joodetud, et paksust juurde saada. Jäi pidama küll, ehk on nüüd kütusekulu ka väiksem natuke ;) (ei tilgu enam).

Tnud uurimissoovituste eest.
Niikuinii kavatsen ma põhja uuesti alt ära võtta, et saalesid kontrollida, kuigi ma ei tea milline peaks olema välimuselt korras saale ja milline väljavahetamist vajav saale. Eks siis vütan juba pumba ja reduktsiooniklapi inspekteerimise ka ette.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”