Esi stange vahetamine millegi vastupidavama vastu.
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Esi stange vahetamine millegi vastupidavama vastu.
Lugu siis jägmine,et sai oma 4Runneril stange nii kõveraks sõidetud,et enam ei ole kohe kuidagi tore vaadata.
Pähe tuli siis selline mõte,et võtta see stange eest ära ja selle asemele ehitada miski massiivne rauast kolakas,millele annaks ka ehitada "kõrvad" tulede ette nagu känguru raual.Kuna mul on suunatuled stange küljes,siis oleks vaja ka need eeldatavasti sinna ehitatava raua külge panna.
Kas keegi oskaks mulle nüüd ütelda,et millega pean sellise asja ehitamisel arvestama ja ehk on üldse olemas miski spets koht,kuhu saan auto viia ja kus minu näpu näitamise järgi asi ise ära tehakse?
PS! Plaanis oleks siis ka sellele samale asjale juba vintsi pesa teha ja ka seeklitele kinnitamise konksud.
PS! PS! Ja hästi vahva oleks,kui keegi oskaks mingi orienteeruva rahalise kulu sellele projektile ütelda...
Pähe tuli siis selline mõte,et võtta see stange eest ära ja selle asemele ehitada miski massiivne rauast kolakas,millele annaks ka ehitada "kõrvad" tulede ette nagu känguru raual.Kuna mul on suunatuled stange küljes,siis oleks vaja ka need eeldatavasti sinna ehitatava raua külge panna.
Kas keegi oskaks mulle nüüd ütelda,et millega pean sellise asja ehitamisel arvestama ja ehk on üldse olemas miski spets koht,kuhu saan auto viia ja kus minu näpu näitamise järgi asi ise ära tehakse?
PS! Plaanis oleks siis ka sellele samale asjale juba vintsi pesa teha ja ka seeklitele kinnitamise konksud.
PS! PS! Ja hästi vahva oleks,kui keegi oskaks mingi orienteeruva rahalise kulu sellele projektile ütelda...
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
siit
http://www.arb.com.au/toyota-bull-bars.php
midagi sellist. Hinnaklass peaks olema kusagil 1000USD. Aga siit saad malli, milline ise kokkukeevitada.

midagi sellist. Hinnaklass peaks olema kusagil 1000USD. Aga siit saad malli, milline ise kokkukeevitada.

Aitan palju oskan...
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Niih,kirjake saadetud oma probleemiga...Stupiduser kirjutas:Offroadservice?
See on see kõige uuem mudel kuid mul on 94 aasta 4Runner.Sellele seal midagi kõssatud ei olnud ning loodan,et saan kuskilt miski valmis asja,sest mul kodus keevitamis võimalusi ei ole ja eks selle ajaga ole kah nii nagu on...suzi kirjutas:siit
Kui mujalt ei saa siis saan ka aidata.
Väike näide ka,kui midagi sellist sobib.
http://galerii.bj40.ee/heeringas/vana_uus?full=1
-
xcv
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Nunih,see on suht koht enam-vähem selline nagu ma sooviksin ainult võiks ka mingi tulede ette ja radika ette ulatuv osa olla.Kas kogu see punane osa on täiesti sinu käte töö või olid mingid "osad" toorikuna olemas?heeringas kirjutas:Kui mujalt ei saa siis saan ka aidata.
Tean.Temaga suhtlen ja kohtun veidike tihemini kui arvatagi okad.Tal ees ei ole suurt midagi.Vähemalt üleeile õhtul ei pannud ma midagi uut tähele.Ta tegi ainult taha endale "uue" stange.Ees on tal lehtede jaoks selline tugevam konstruktsioon aga see pole esiraua eesmärgiga...xcv kirjutas:ma annaks sulle ka ühe lingi, aga kuna pole minu auto, siis ei tea kas on luba olemas.
igaljuhul, siin foorumis tegutseb üks kasutaja Rommi, kui ma ei eksi siis on/oli temal ka 4runner ja siin on sellest ka pilte.
Vaata mis näed, saad ka tõste abi.
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Kuna antud hetkel liigub mõte sinna ise tegemise poolele,et hoida kokku kulusi,siis tekkis planeerimise käigus selline küsimus,et kuidas kinnitatakse või paigaldatakse need suunatuled sinna "stange" sisse nagu sellel pildil näha on:
?
Ise mõtlesin,et teha selline juppidest kokku keevitatud karp aga siis oleks see suunatulede juhtmete ning kinnitamise konstruktsiooni tegemine üks omaette kunst ning hiljem vahetamise vajadusel oleks kah jube keerukas,kui sees miski kinnitus peaks kõveraks minema...
?Ise mõtlesin,et teha selline juppidest kokku keevitatud karp aga siis oleks see suunatulede juhtmete ning kinnitamise konstruktsiooni tegemine üks omaette kunst ning hiljem vahetamise vajadusel oleks kah jube keerukas,kui sees miski kinnitus peaks kõveraks minema...
- erik
- Aktiivne Pikendus
Parem küsi, kuidas lülitatakse sisse keevitusaparaat ja milleks kasutatakse nurklihvijat ja kas kuidagi peaks ka selle töö juures oma silmi kaitsma?P6tu kirjutas:Kuna antud hetkel liigub mõte sinna ise tegemise poolele,et hoida kokku kulusi,siis tekkis planeerimise käigus selline küsimus,et kuidas kinnitatakse või paigaldatakse need suunatuled sinna "stange" sisse nagu sellel pildil näha on...
Viimati muutis erik, P Mär 11, 2007 8:40 pm, muudetud 1 kord kokku.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
-
Patermaa
- Got ARB and Nitrous?
Kõige lihtsam ja praktilisem esipõrkeraud on tehtud jr autol minumeelest, tuleb ka mu Pajerole taoline. Sellist konstruktsiooni nagu pildil on ma põlveotsas tegema ei hakkaks. Mis materjalist sa plaanid seda teha muidu?
Suunatulede kinnitamine on kõige väiksem probleem selle valmistamise juures.
Katkestanud Alansi Kapp-il 
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
Pajero 2.6 Cabrio
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
...amm võtan selle asja kätte ja vajutan nuppu ning siis lendab sädemeid ja siis jälgin pingsalt kuidas kõik hõõgub...erik kirjutas:Parem küsi, kuidas lülitatakse sisse keevitusaparaat ja milleks kasutatakse nurklihvijat ja kas kuidagi peaks ka selle töö juures oma silmi kaitsma?P6tu kirjutas:Kuna antud hetkel liigub mõte sinna ise tegemise poolele,et hoida kokku kulusi,siis tekkis planeerimise käigus selline küsimus,et kuidas kinnitatakse või paigaldatakse need suunatuled sinna "stange" sisse nagu sellel pildil näha on...
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ma ei olegi mõtelnud,et kavatsen just samasuguse kujuga teha.Tahtsin rõhku pöörata rohkem sellele suunatulele seal.Materjalina kavatsen kasutada hoovist leiduvaid vanu torusi ja talasi esialgu.Kuid kuna nenest tuleks ta üsnagi raske,siis vaja selle üle veel juurutleda,kust mida saaks jne.Patermaa kirjutas:Kõige lihtsam ja praktilisem esipõrkeraud on tehtud jr autol minumeelest, tuleb ka mu Pajerole taoline. Sellist konstruktsiooni nagu pildil on ma põlveotsas tegema ei hakkaks. Mis materjalist sa plaanid seda teha muidu?
-
Patermaa
- Got ARB and Nitrous?
Suunatule kinnitus sõltub ju ainult kohast, kuhu sa tahad seda kinnitada ja suunatulest mida sa tahad kinnitada ehk siis sellest milline on suunatule kinnitus.
Hakka ikka algusest pihta ehk materjali valikust ja visioonist.
Hakka ikka algusest pihta ehk materjali valikust ja visioonist.
Katkestanud Alansi Kapp-il 
Pajero 2.6 Cabrio
Pajero 2.6 Cabrio
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
No kohe, kui loen p6tu tegemisi tuleb meelde Suur Kombinaator Ostap Bender Ilfi ja Petrovi loomingust, ning tema ajaloolised sõnad "Esli telovek tur...........!P6tu kirjutas:...amm võtan selle asja kätte ja vajutan nuppu ning siis lendab sädemeid ja siis jälgin pingsalt kuidas kõik hõõgub...erik kirjutas:Parem küsi, kuidas lülitatakse sisse keevitusaparaat ja milleks kasutatakse nurklihvijat ja kas kuidagi peaks ka selle töö juures oma silmi kaitsma?P6tu kirjutas:Kuna antud hetkel liigub mõte sinna ise tegemise poolele,et hoida kokku kulusi,siis tekkis planeerimise käigus selline küsimus,et kuidas kinnitatakse või paigaldatakse need suunatuled sinna "stange" sisse nagu sellel pildil näha on...
Kuid kaitserauast rääkides, oleks 50x100 kanttoru või 80 ümartoru ( selline oli ühel G-l navigatsioonil, väga hää nägi välja) hea esimesteks katseteks.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.