mida arvate jeep cherokee 2.1 diisel ?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

kadjakas2000
Rock Crawler

Re: mida arvate jeep cherokee 2.1 diisel ?

Postitus Postitas kadjakas2000 »

toi kirjutas:Tüüpiline suhtumine prantlastesse. Kõik teavad kohe et halb aga mis on halb seda ei ütle. Tooge siis välja mingid tüüp vead nendel mootoritel et nad nii sitad on. Eks ta mannetu on aga mitte hullem kui Patroli peal 2,8. Selle eest kütusekulu kompenseerib seda mingil määral. Sugulane käis kolm korda saksas selle 2,1sega ja tema küll ei kurtnud et mõõda ei saaks.(valikus oli veel bensu Audi millega oleks saanud minna). Ma ei taha nüüd seda taevani kiita aga mulle meeldivad diisel maasturid nii et kui ma peaks kunagi meeltesegadus hoos Jeepi ostma siis mina võtaks just 2,1td.
Kas saan õigesti aru, inimene käis XJ-ga kolm korda Maarjamaalt Saksamaale ja tagasi? See on kas tugev masohhismi ilming või märk uskumatust enesevalitsusest. Igal juhul: asjakohane mootor. :mrgreen:
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Toi, kas Sa tahad väita, et see 2.1 diisel joob 4-5 liitrit kütust sajale? Mina suutsin sõita oma 4.0 jeebiga kunagi keskmise kütusekuluga 10 sajale.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
jeepson
Rookie

Postitus Postitas jeepson »

59KW vs. 1600kg sõiduki tühimass on üks suuremaid miinuseid. Oleneb muidugi kasutus otstarbest. Aeglustiga horisontaalsel pinnasel tiksuda võibolla on vägagi omal kohal aga intensiivsesse liiklusesse mina sellega ei roniks.
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Postitus Postitas toi »

boob kirjutas:Toi, kas Sa tahad väita, et see 2.1 diisel joob 4-5 liitrit kütust sajale? Mina suutsin sõita oma 4.0 jeebiga kunagi keskmise kütusekuluga 10 sajale.

Nõmme mäest alla või. Aga nali naljaks, ma ei vaidle vastu et keegi kuskil sai 10l hakkama aga me kõik teame mis on realselt keskmine kütusekulu nendel autodel. Ja see ei ole 10l sajale. Isegi mitte lähedale.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Venes sain talvel maanteel grandiga, millel kapoti all 8 neegrit, 10 sajale. Siiamaani ei usu isegi. Bensiin 92 ga sõitsin.
Enne ja peale pole suutnud korrata. Müstika siiamaani.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Postitus Postitas toi »

kadjakas2000 kirjutas:
toi kirjutas:Tüüpiline suhtumine prantlastesse. Kõik teavad kohe et halb aga mis on halb seda ei ütle. Tooge siis välja mingid tüüp vead nendel mootoritel et nad nii sitad on. Eks ta mannetu on aga mitte hullem kui Patroli peal 2,8. Selle eest kütusekulu kompenseerib seda mingil määral. Sugulane käis kolm korda saksas selle 2,1sega ja tema küll ei kurtnud et mõõda ei saaks.(valikus oli veel bensu Audi millega oleks saanud minna). Ma ei taha nüüd seda taevani kiita aga mulle meeldivad diisel maasturid nii et kui ma peaks kunagi meeltesegadus hoos Jeepi ostma siis mina võtaks just 2,1td.
Igal juhul: asjakohane mootor. :mrgreen:

Minu jutu mõte oligi see et kui sul on midagi öelda siis ütle aga põhjenda ka. Praegu on naised saunas rääkisid tasemel jutt.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

toi kirjutas:
boob kirjutas:Toi, kas Sa tahad väita, et see 2.1 diisel joob 4-5 liitrit kütust sajale? Mina suutsin sõita oma 4.0 jeebiga kunagi keskmise kütusekuluga 10 sajale.

Nõmme mäest alla või. Aga nali naljaks, ma ei vaidle vastu et keegi kuskil sai 10l hakkama aga me kõik teame mis on realselt keskmine kütusekulu nendel autodel. Ja see ei ole 10l sajale. Isegi mitte lähedale.
Vaata, kõik sõltub sellest, kus ja kuidas masinat kasutada. Selline kütusekulu ei olnud masina sihtotstarbelisel kasutamisel, vaid 90% maanteesõidul rahulikult kulgedes. Nagu ma ütlesin, "Mina suutsin sõita". Kui kellelgi teisel on gaasijalal ainult kaks asendit, siis on loomulikult ka kütusekulu teine. Ära unusta, et Eesti on päris suur ja elu ei käi ainult Nõmme mäest alla sõites :wink:

Täpselt samamoodi suutsin ma Grandi 5,2 mootoriga sõita 12-14 sajale, ka täitsa ise igapäevasõite tehes.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Ei saa aru, mille üle vaieldakse :D
Internet annab sellised andmed 2,1L TD mootori kohta:
Maximum speed 140 km/h
Acceleration from standstill to 100 km/h 19.2 sec
(need on vist umbes samad kui omalajal olid sigull ja mosse? ja kõik me saime sõidetud)
Ja kui keegi arvab, et see on talle piisav, siis andku minna!
Minu (rangelt isiklik) arvamus on, et tippkiirus 140 on natuke vähevõitu - möödasõite peab "hullult hästi" (loe nagu naised) planeerima, kuna kiiruse lähenedes 125...130-le kaob kiirendusvõime olematuks. Ja ei ole vaja siia kirjutada nüüd, et möödasõidul ei tohi kiirust ületada :twisted:
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Nagu näha siis kõvemad massohistid käivad 2.1 Cherokee-ga isegi Saksamaal, korduvalt. :lol:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

O.T.
Mitte, et ma seda mootorit kiidaks, kuid tegelikult saab maanteel liikuvast traktorist mööda ka autoga, mille tippkiirus alla 120km/h jääb (juhul kui vastu tuult pole). Tean omast käest ja oman TURBO diisel maasturit, mis vastutuulega max. 80km/arendab ja tagantuulega 120 sissse võtab.
Selliste autodega sõitmine on hoopsi teine teema , kui tänapäevastega. Selleks, et üldse mingit kiirendust omada tuleb kõik käigud julmalt põhjani lapata ning manteel saab sõita vaid gaasipedaal tuimalt vastu põrandat.
Hobiautoks võib olla külla, aga igapäevasõitudeks???
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
vilbo
Mudder

Postitus Postitas vilbo »

Olen s6itnud autoga mille norm kiirus oli 85 km tunnis ja 110 max mööda sai ainult traktorist aga igale poole j6udsin kohale :D harjub ära pärast kui muidugi teise autosse istusin siis ega see ka yle 85 ei tahtnud minna :D
Mitsubishi Pajero 2.8TD 2.5 tõste 33 MT geolandar
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Postitus Postitas toi »

Alari kirjutas:Nagu näha siis kõvemad massohistid käivad 2.1 Cherokee-ga isegi Saksamaal, korduvalt. :lol:
.....ja selle lause mõte on? Vist ei olegi mingit mõtet. Said postituste arvu lihtsalt suuremaks :bg .
Võtke nüüd natuke hoogu maha. Ega ma polegi ju väitnud et ta mingi püss on (kuigi Renault 25 peal kimas küll norm) aga mingeid tüüp vigu tal ei esine ju. Kütusekulu on norm. Off-roadi selle mootoriga ei sõida aga igapäevaseks kasutuseks kärab küll.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

toi kirjutas:
Alari kirjutas:Nagu näha siis kõvemad massohistid käivad 2.1 Cherokee-ga isegi Saksamaal, korduvalt. :lol:
.....ja selle lause mõte on? Vist ei olegi mingit mõtet. Said postituste arvu lihtsalt suuremaks :bg .
Võtke nüüd natuke hoogu maha. Ega ma polegi ju väitnud et ta mingi püss on (kuigi Renault 25 peal kimas küll norm) aga mingeid tüüp vigu tal ei esine ju. Kütusekulu on norm. Off-roadi selle mootoriga ei sõida aga igapäevaseks kasutuseks kärab küll.
Kui kellelgi on valik, kas osta :

1) Vähelevinud ja probleemne paadimootor, mis ilma aeglusti abita autot peaaegu liigutadagi ei jõua ja mida keegi isegi remontida ei taha või ei saa, sest varuosi pole saada
2) Levinud ja töökindel mootor, millel on piisavalt jõudu ja mis on Eestis vabalt saadaval nii tervikuna kui varuosadena

Siis pole mõtet ju foorumis seletada, et keegi käis selle 2.1 diisliga Saksamaal ja ikkagi seda soovitada, sest lihtsalt meeldib diisliga põristada ja reisil küll katki ei läinud.
Diisel või bensiin võib ju maitse asi olla, kuid konkreetse auto ja mootori kooslus on lihtsalt kehva ning on olemas palju paremaid alternatiive.
Vanad Cherokee-d bensiinimootoriga on ühed soodamad maasturid Eesti turul juba aastaid, nende varuosad on odavad ja suvalisest varuosapoest saadaval, 15 sajale keskmine kulu on minu arvates olematute ülalpidamiskulude kõrval täiesti ebaoluline ja selle õnnetu diisli ostmist ei saa küll mitte kuidagi õigustada.
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Postitus Postitas toi »

Alari kirjutas:
toi kirjutas:
Kui kellelgi on valik, kas osta :

1) Vähelevinud ja probleemne paadimootor, mis ilma aeglusti abita autot peaaegu liigutadagi ei jõua ja mida keegi isegi remontida ei taha või ei saa, sest varuosi pole saada
2) Levinud ja töökindel mootor, millel on piisavalt jõudu ja mis on Eestis vabalt saadaval nii tervikuna kui varuosadena

Nagu Ansip ütles -Tule taevas appi-. Jõudsimegi lõpuks minu jutu mõteni, paugutame puusalt ise asjast mitte midagi teades(ma ei taha öelda et see on parim valik vaid et ära tee mõtetuid ühelauselisi postitusi kui sul midagi tarka öelda ei ole). Paadimootor on 2,5td. 2,1td on Renaulti mootor mis kestab ja mille varuosad on odavad. Kas bensiin või diisel see on juba teine küsimus ja selle üle pole mõtet siin teemas vaielda. Aga nüüd lõpetame selle teema ja igaüks ostab sellise auto nagu talle meeldib.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

toi kirjutas: Nagu Ansip ütles -Tule taevas appi-. Jõudsimegi lõpuks minu jutu mõteni, paugutame puusalt ise asjast mitte midagi teades(ma ei taha öelda et see on parim valik vaid et ära tee mõtetuid ühelauselisi postitusi kui sul midagi tarka öelda ei ole). Paadimootor on 2,5td. 2,1td on Renaulti mootor mis kestab ja mille varuosad on odavad. Kas bensiin või diisel see on juba teine küsimus ja selle üle pole mõtet siin teemas vaielda. Aga nüüd lõpetame selle teema ja igaüks ostab sellise auto nagu talle meeldib.
"Tule teavas appi" ütleks Ansip pigem teie õigekirja kohta, kui see selleks.
Kõik on seda teemat lugedes juba ilmselt aru saanud, et teile see 2,1 mootor väga meeldib ja igaühel on võimalus endale selle vägeva mootoriga Cherokee soetada.
Lisaks manuaalkastile saab selle mootoriga kaasa ka vändaga aknad ja muud head lisad. 8)
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”