Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002
Niisiis... mure selline... panin hommikul auto sooja.. 10 min hiljem sisse istudes tundsin kirbet õli põlemis lõhna... kapoti alla uurima minnes avastasin et turbo juures väga õline kohe ja seal olev õli põlenud lõhnaga...
Oskab keegi öelda mis veaga tegu ja kas ning kuidas on võimalik seda viga parandada?
Oskab keegi öelda mis veaga tegu ja kas ning kuidas on võimalik seda viga parandada?
Re: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002
alustaks uurimisega ,et kust se õli lekib sinna 

Õli lõhnast ei oska mainida,aga minul oli kord kapotialune just turbo ümber tahmane ja haises kogu tuba loomulikult sumpsi järgi.Point oli klambris,mis ühendab turbot sumpsiga.Kui oleks kõiki kuulanud ,oleks läinud ulmesumma.Korda tehti Tähetornis.Uus klamber 20 euri +30 min. turbo jahtumist+Heast meelest 6 pack töömehele.. 
PS.See klamber nagu tünnivits,Need sinised,plastikust.
PS.Kui tegu sama asjaga ,siis asub ilgelt s...s kohas, turbost otse armatuurlaua alla,aga teadjad mehed ,jne...
Kontrolli kõigepealt ehk sealt.Turbogi ei tööta õlita,krt. teab kustkohast immitseb.

PS.See klamber nagu tünnivits,Need sinised,plastikust.
PS.Kui tegu sama asjaga ,siis asub ilgelt s...s kohas, turbost otse armatuurlaua alla,aga teadjad mehed ,jne...
Kontrolli kõigepealt ehk sealt.Turbogi ei tööta õlita,krt. teab kustkohast immitseb.
Nagu needus on peal autol... Eelneva mure sain tänu raffale lahendatud... Nädal tagasi hakkasid pidurid jamama... Linnas liiga tihti pidurdades jäid pidurid lõpuks peale... Lihtsalt lambist hakkas selline jama... 3 päeva tagasi aga sellina anomaalia hakkas... Ütleme kui ristmikule lähenedes pidurdasid ja siis jälle gaasi vajutasin ei haakinud käigukast kohe taha vaid mingi 3 sec hilinemisega ja siis auto hüppas edasi... ja nüüd siis eile ei tahtnud ta enam käivituda... ka soojast peast ei käivitunud enam... järeldan et pihustid andsid otsad mingi osa... või siis survelati andur... veakoode näitab 1130, 1685, 0340
Kui kellelgi on samasuguseid muresid olnud andke aga teada... Oleksin tänulik.
Kui kellelgi on samasuguseid muresid olnud andke aga teada... Oleksin tänulik.
- TiitR
- I live off from the mud
WJ-i piduritest on foorumis palju räägitud. Tasub lugeda. Võlusõnaks "imematerjalist" pidurisilindrid/kolvid.
P1130 fuel rail pressure sensor - survelati anduri viga.
P1685 Skim Invalid Key - The engine controller has received an invalid key from the SKIM - Autot on proovitud käivitada vale võtmega.
P0340 Jeep - Camshaft Position Sensor Circuit Bank 1 Sensor - Nukkvõlli andur vigane.
Mul oli ka kunagi samad vead välja arvatud P1685 ja sai vahetatud survelati andur ning kadus ka P0340 viga.
P1685 Skim Invalid Key - The engine controller has received an invalid key from the SKIM - Autot on proovitud käivitada vale võtmega.
P0340 Jeep - Camshaft Position Sensor Circuit Bank 1 Sensor - Nukkvõlli andur vigane.
Mul oli ka kunagi samad vead välja arvatud P1685 ja sai vahetatud survelati andur ning kadus ka P0340 viga.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
endal vahetasin ka survelati anduri kuid käima ikka ei lähe! Pigem on viga survetoru salongipoolse klapi viga!
Jeep
Piduritega jamasin isegi hiljuti. Lahendus saabus piduriõli vahetuse ja pidurisuportite lahti kakkumise ning puhastamisega. Kaitsekummi taha enne tihendit tekib roosterant ja see ei lase kolbidel vabalt liikuda enam. Kolb välja, silindri rant puhtaks, vähe määret ja voilaa!
Mul muidugi kadus peale piduriõli vahetust ära ka ABS-i tuli, mis mõni nädal ennem süttinud oli!
Edu lammutamisel, Veiko
Mul muidugi kadus peale piduriõli vahetust ära ka ABS-i tuli, mis mõni nädal ennem süttinud oli!
Edu lammutamisel, Veiko
Ok hetkel seis selline... Mõtlesin et vahetan ise survelati anduri... hops Tartu TopParts esindusse küsisin kas neil on seda ja seda... öeldi kohe et Tallinnast tellides saab nädalaga kätte aga hinnad salongipoolne andur mis pidavat rohkem läbi minema 150 eur ja esimene andur 270 eur. Sellid soovitasid parem siiski masin kuidagi neile toimetada ja lasta enne uurida ehk on miskit muud lühises enne kui hakkan kalleid andureid vahetama...
Eks siis viingi nüüd lähipäevadel masina sinna eks näis mis välja koorub... või õigemini mis ei kooru...
Edu mulle igaljuhul ette
Eks siis viingi nüüd lähipäevadel masina sinna eks näis mis välja koorub... või õigemini mis ei kooru...
Edu mulle igaljuhul ette
-
- Rookie
Mis siis masinast saanud on?
Korras? Ja mis siis viga oli/on?
Endal samad veakoodid (1130, 1685 ja 0340)
Vahetasin lati otsas asuva anduri, aga sama jama ikka
nimelt minu oma sureb kiirendades (u.3000 pööret) välja, muidu käivitub ja toimib normaalselt.
Vahetasin lati otsas asuva anduri, aga sama jama ikka

04 Overland
Kas vahetasid anduri või klapi? Klapp mis vigane on salongipoolne tavaliselt
Jeep
Labidamees kirjutas:Mis siis masinast saanud on?
Vahetasin lati otsas asuva anduri, aga sama jama ikkanimelt minu oma sureb kiirendades (u.3000 pööret) välja, muidu käivitub ja toimib normaalselt.
See mure oli mul 2 kuud tagasi... Tundub olema et ta ei saa sul kütet kätte... Ehk siis ta ei saa piisavalt kütet et elukat ära toita kõrgetel pööretel.. Vaheta filter.
Enda oma veel servises... hetke seis salong poolne andur nahkas ja salongi poolsed 2 pihustit... eks näis mis seal edasi tuleb...
-
- Rookie
Salongipoolse kalpi vahetasin ikka jahhjeeps kirjutas:Kas vahetasid anduri või klapi? Klapp mis vigane on salongipoolne tavaliselt

Ja nädalavahetusel saab filter vahetatud

04 Overland
-
- Rookie
Ei aidanud see kuradi filtri vahetus samuti mitte :S
04 Overland
Stendis oled käinud? Sul on mure kütte kättesaamisega.. Nüüd vaja sule teada saada kus kala on... filter oli kõige lihtsam ja kergeim... sealt edasi juba läheb asi jamaks...Labidamees kirjutas:Ei aidanud see kuradi filtri vahetus samuti mitte :S
Aju saab kuskilt andurilt teate et ei saa piisavalt kütet ja sellep ta suretab mootori selle säästmiseks välja...