Pisike abipalve

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Pisike abipalve

Postitus Postitas tai »

Täna 02.03.2007 tegelevad männikul noored offroadiga ja tegemist nagu kuulda telefonitisi on suht uppumisega. Kui kellegil mahti ja aega oleks vaja appi tehnikat, et neid välja lohistada endal kahjuks ei ole võimalust tänasel päeval seda teha. Kohtumispaik (uppumispaik) KP25

Kohapeal peaks olema telefonil urmas 5059185 ja võrrimees

KOORDINAADID: 59° 19' 17,2" N / 24° 44' 11,06" E
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=6167
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Kahjuks õlled juba lahti.
Sry!
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

ja minulgi juba üks suur jänuga joodud.
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

tundub, et asi on kontrolli all. Mul oleks olnud ekipaaz saata , aga polnud vist vaja. Saadi oma jõududega hakkama.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Miks ma ei imesta. Kui vaadata punktide asukohta:
Pilt
siis millegi pärast ei meeldi mulle need mustad kirjad. :evil:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

Ja minust polnud kasu,sest vintsi pole...Peab ikka selle vidina ette muretsema...
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Tagasi kodus!
Kuna Statoilist kollast teipi ei saanud, et homseks navigatsiooniks konksud ära märkida, otsustasin Tango poolt maha pandud KP-d läbi sõita.
25 juures oli G juba kenasti kuivale tõmmatud. Mehed juhatasid lahkelt teed 26 juurde. 15 meetrit ja olin sunnitud lahkuma uppuvalt autolt. 26-ni jäi 50 meetrit. Veel 150 meetrit eemal oli v6rrimees viimase, 27 kätte saanud. Järgnevad tunnid möödusid lõbusalt. Olime ju kõik kenasti linnariiete ja kingadega soos "kus ei ole autost vaja välja tulla (tango)" Ühise pingutusega saime v6rrimehe minu autoni ja sealt juba tagurpidi kuivale tagasi. 26 ja 27 jätsin rahule.
Lahe! Jälle see korraks minemise teema!
Väga hästi toimis tai appihüüd. Tõeliselt tore oli vastu võtta abipakkumisi. Tänud, Urmas ja Imre! :thumb:
Tagasiteel, kärjääris müdistas veel üks valge Niva, uksenumriga 53.
Selline reedeõhtu siis.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Rain77 ja Rato tänavad kiirreageerijaid:)

Postitus Postitas rato »

Käidud esimesel soft-roadil, kuhu pidi saama poriste jalgadeta:)) Tänu kirjeldusele,polnud tänava-Gga minekus miskit kahtlast. KP 25 tuli lihtsalt kohale manööverdada, 26 juurde saades tundus asi tavaliste rehvidega pisut kusine, niiet 27 ei hakanud üldse pressimagi. Tagasitulles saimegi sillaga ilusti mätta otsa ja rattad lompi. Kaasavõetud sapöörilabidast suurt tolku polnud. Niiet tunnike kaevandamist ja nutuhalakõne Landyle kes kohe numbrid orgunnis. Esimene kõne, võrrimees , ja kohe nõus aitama. Respect. Suur respect. Tänud Landy ja Võrrimees+co abi eest. Urmasele edu 26 ja 27 vallutamisel:) Niiet kui võimekaks muutun, siis hakkan ise ka abimeheks:)) Pildid kaunist reedeõhtusest ütitusest terake hiljem..seniks tredat muda kõigile:))
Zazz
Fitting 38"

Postitus Postitas Zazz »

SRY OT aga kasutan võimalust kiitust avalda kodanik v6rrimehele. V6rrimees ennegi abis käinud reede õhtul kui kõik teised puhkavad koos õllega.
Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend

www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
Kasutaja avatar
Alex
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Alex »

Lahe...läksin siis mina täna vaatama kus need uppujad kõik on ja ehk on mõnel ka järgmine päev abi vaja...25 ees oli korralik mudaravila aga tagumiste juures oleks nagu ainult Tango läbi hõljunud.Jänki jalanumbrit polnud kuskil märgata :twisted: ja peab tunnistama, et mina sain nende punktideni ainult tagaveoga :twisted:
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Reede õhtu läbi minu silmade:

Tööpäev seljataga jõudnud just koju, kus mind ootas mahlane seapraad ja sinna kõrvale loomulikult Rock õlu.
Avasin pudeli istusin lauda.
Helises telefon, keegi abivajaja männikul.

Seapraest ei suutnud loobuda, õlu jäi lauale liisuma :evil:
Helistasin kiirelt Antixile, et rabada ta lennult kaasa koos navigeerimis tehnikaga ja varsti me kohal olimegi.

G, sai välja vintsitud KP 25 vahetusläheduses ilma eriliste pingutusteta.

Edasine oli juba kuldreegel.
Ühiselt sai vastu võetud otsus, et kui me juba siin oleme siis võtame need KP`d kah.

Kuna raske G oli juba KP 26 juures käinud ,siis sinna jõudmiseks läks minu masinal (mis hetkel varustatud tavaliste linnasussidega ) vaja vintsi.

Sealt edasi KP27`ni sai jõutud paari vintsimisega.

Ja seal me siis olime :twisted:

Auto vasak külg vajus läbi jäätunud soo ja sealt ei paistnud midagi peale liivase turba ja vee segu. (jalg ulatus meetri sügavuseni ja ei tundnud kandvat pinnast)

Vintsimine ei kandnud vilja kuna 60m raadiuses kippusid kõik "puud" koos juurtega väljuma maaseest.

Siis kuulsime eemal tuttavaid hääli, see oli Urmas kes oli tulnud KPśid piiluma ( lakk kingades ja naine autos )

Ühise HI´liftimise ja mitmest puust korraga vintsimisega saime auto paari tunni pärast kõvemale pinnasele ja siis raginaga Urmast aitama , kelle auto tiksus rahulikult KP25 juures koos nukra naisega :lol:

Natuke vintsimist ja kandval pinnasel me mõlemad olimegi.

Lõpetuseks ütleks:
Zazz ära põe, kül ma tean kuhu helistada kui mul küpsised otsa saavad :twisted:

Alex: sulle postitan pildikese KP27 kõrvalt.
Pilt

Järgmise korrani härrased :P
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kasutaja avatar
Alex
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Alex »

irw...seda pilti ma täitsa usun...rumala aruga tulin 27-s masina seljast maha, et selga sirutada ja heast peast hakkas emake maapind mind järsku kõigest hingest allapoole sikutama.Kuna minu 120 kilose eluskaalu juures ei ole loodus täinud mulle standard varustusse vintsi lisada, siis tuli halvima vältimiseks külili visata ja ruutsentimeetrile avalduvat survet vähendada.Mõne aja pärast, kui lumi sulanud, lähen kaen veel seda kohta...aga enam mitte üksinda :P

Huvitav, et peale teid oli seal pinnas suht süütu välimusega v.a. auk kus ilmselt G oli istunud
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
Kasutaja avatar
Rain77
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Rain77 »

Huvitav, et peale teid oli seal pinnas suht süütu välimusega v.a. auk kus ilmselt G oli istunud[/quote]

pean pettumuse valmistama aga see auk oli enne meid ja sinna me ära ei uppunud,KP-25 10m edas võisid süütut rööbast märgata seal nii G kui ka Urmase JEEP kinni.
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Rain77 kirjutas:Huvitav, et peale teid oli seal pinnas suht süütu välimusega v.a. auk kus ilmselt G oli istunud
pean pettumuse valmistama aga see auk oli enne meid ja sinna me ära ei uppunud,KP-25 10m edas võisid süütut rööbast märgata seal nii G kui ka Urmase JEEP kinni.[/quote]

See auk millest räägite on see kust mõniaeg tagasi käidi päästmas Patrulli ja veel kedagi.
Selle päästeoperatsiooni käigus sündisid need KP´d sinna: :lol:
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Panin need punktid huvi pärast kaardile.... üsna hirmuäratav koht :P
http://raitz.byte.ee/img/kp25.jpg
Selline siis see ülevalt vaadatuna.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”