Väike väljasõit linnamaasturitele 24.02.2007 Jägala-Soodla
Moderaator: Moderators
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
isemõtlev 4wdtarmo kirjutas:Vaadates seda pikka videot üritusest tekib küsimus, et kas see Lexus oligi ainult esiveoline?![]()
Üheski kohas tagarataste ringisiblimist küll näha polnud, ainult esimestega kaapis...
edit: kummaline. lexus.ee ytleb et see asi on fulltime 4wd

http://www.lexus.ee/lexus_cars/rx/rx350 ... ations.asp
äkki peaks sellega seoses v6tma kasutusele ka 3WS e. 3 wheel stay.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Ilgelt kena oleks peale kindlustussaaga lõppu (või siis kohe peale algust) teada saada, kas kasko eekus selle Cherokee värgi välja. Mul on natuke hard time uskuda selle projekti "3000 eeku ja unlimited autoremont" kiiresse edusse.
Ma ei taha küll sarkast kõlada (paraku see siiski nii on), kuid sel juhul võiks ju ise ka nii teha, et teeks kindlustuse, siis ootaks kuni oma MB-l (mida ideaalmaailmas peaks kah Silber remontima, kuigi sumpa eest taheti 30 k-eeki saada, mis mujal maksis 6) näiteks oleks aeg sildades juppe vahetada, siis sõidaks kusagilt sügavamast Kopli või Lasna august läbi, jääks selle äärde lolli näoga seisma keset linna ja seletaks pärast kindlustuses, et "näe Tallinna tänavad, mis teha, maksan 3000 eeku, selle eest teete sillad korda".
Ma ei taha küll sarkast kõlada (paraku see siiski nii on), kuid sel juhul võiks ju ise ka nii teha, et teeks kindlustuse, siis ootaks kuni oma MB-l (mida ideaalmaailmas peaks kah Silber remontima, kuigi sumpa eest taheti 30 k-eeki saada, mis mujal maksis 6) näiteks oleks aeg sildades juppe vahetada, siis sõidaks kusagilt sügavamast Kopli või Lasna august läbi, jääks selle äärde lolli näoga seisma keset linna ja seletaks pärast kindlustuses, et "näe Tallinna tänavad, mis teha, maksan 3000 eeku, selle eest teete sillad korda".
"Kullinlento" karmaosasto vastu aitab vaid "Ei Ongelmia" konstruiosasto
Unterschrift: tt winschmann und kiibits.
Unterschrift: tt winschmann und kiibits.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Ma jätaks selle kaskotamise hea meelega siin foorumis. Ma usun et inimene sai safari käigus ja on veel saamas paari õppetundi. Kasko - pakun, et proovib selle case'i linnale/vallale kaela sygada hooldamata teede eest. Kuna aga kohapeal asja ei fikseeritud siis....iwansuli kirjutas:Ilgelt kena oleks peale kindlustussaaga lõppu (või siis kohe peale algust) teada saada, kas kasko eekus selle Cherokee värgi välja. Mul on natuke hard time uskuda selle projekti "3000 eeku ja unlimited autoremont" kiiresse edusse.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
läbikäidud tee, ei tehta. auku sõitmine tähendab seaduse silmis valesid juhtimisvõtteid ja teeolusid mitte arvestavat kiirust.lok665 kirjutas:tänavatest nii palju ,et kui midagi tõsist juhtub kutsu politsei kohale, las fixib intsidendi ära ,tehakse linna kulul korda
edasi ainult kohus, mis on riskibisnes.
Mennäänx mettään!
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Indrek Sirgi õigusbüroo ostsesel ja kudesl abil on ikka hulk kodanike omavalitsustel raha kätte saanud.mrtn kirjutas:
läbikäidud tee, ei tehta. auku sõitmine tähendab seaduse silmis valesid juhtimisvõtteid ja teeolusid mitte arvestavat kiirust.
edasi ainult kohus, mis on riskibisnes.
Seduses on säte,mis kohuitsab tee valdajat seda hooldma ja normatiividega sätestatud korras hoidma. Kui ei vast anormidele, tuleb tähistada. Kui auk tähistamata, järelikult tee omanik süüdi.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi