Väike väljasõit linnamaasturitele 24.02.2007 Jägala-Soodla
Moderaator: Moderators
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Väike väljasõit linnamaasturitele 24.02.2007 Jägala-Soodla
Plaanis minna luurama seda piirkonda. Täpsem marsuut on hetkel veel paika panemata ja võib juhtuda, et seda ei saagi enne sõitu 100% paika. Eks asja käigus näeb. Alguspunkt on igatahes selge.
Tegemist siis puhtalt linnakate väljasõiduga aga alati võib ette tulla ootamatusi(üldjuhul tulebki).
Kuna ise lähen ka linnamasturiga, siis kes tahavad kampa lüüa andke privasse teada.
Sellist vägevat närvikõdi ma ehk tekitada ei suuda nagu Landy seda tegi 11.02.2007 aga sellised olukorrad võivad tekkida iseenesest.
Kui saan marsuudi paika, siis teavitan.
See oli eelinfo selleks, et kaasatulijad teaks arvestada.
Kuna enda tarrakan saab valmis kindlsti viimasel hetkel, siis eelluuret teha ei jõua. Üht-teist sellest piirkonnast tean ( olen seal rattaga mitu korda ringi tuulanud ja mõned korrad ka motoriseeritud jalutuskäigul käinud).
Kogu ilu jääb meie endi avastada.
Asi mõeldud kindlasti linnamaasturitele- tõsiste mudaelukatega ei tahaks veel jõudu katsuda.
NB: Vabariigi aastapäeval ongi õige hetk vaadata üle kohad, kus anastajad trenni tegid!
Tervus
Uki
Tegemist siis puhtalt linnakate väljasõiduga aga alati võib ette tulla ootamatusi(üldjuhul tulebki).
Kuna ise lähen ka linnamasturiga, siis kes tahavad kampa lüüa andke privasse teada.
Sellist vägevat närvikõdi ma ehk tekitada ei suuda nagu Landy seda tegi 11.02.2007 aga sellised olukorrad võivad tekkida iseenesest.
Kui saan marsuudi paika, siis teavitan.
See oli eelinfo selleks, et kaasatulijad teaks arvestada.
Kuna enda tarrakan saab valmis kindlsti viimasel hetkel, siis eelluuret teha ei jõua. Üht-teist sellest piirkonnast tean ( olen seal rattaga mitu korda ringi tuulanud ja mõned korrad ka motoriseeritud jalutuskäigul käinud).
Kogu ilu jääb meie endi avastada.
Asi mõeldud kindlasti linnamaasturitele- tõsiste mudaelukatega ei tahaks veel jõudu katsuda.
NB: Vabariigi aastapäeval ongi õige hetk vaadata üle kohad, kus anastajad trenni tegid!
Tervus
Uki
Viimati muutis kiiking, N Veebr 15, 2007 8:09 pm, muudetud 1 kord kokku.
- 400cabrio
- Off Roader Wannabe
- Kontakt:
ma arvan et see kord jääb mul vahele kuid süda ütleb et (mine sõitma) aga kus sa võid kui sõbral juubel ja riigil püha viin maitseb ikka paremini ..." tehakse ikka häid jooke küll"... 

Hytar OÜ
Peterburi tee 38/10
11415 Tallinna Eesti
Gsm: +372 5690 2601
Tel: +372 603 5866
Faks: +372 603 3041
erik.aronja@fluiconnecto.ee
http://www.avs-yhtiot.fi
Peterburi tee 38/10
11415 Tallinna Eesti
Gsm: +372 5690 2601
Tel: +372 603 5866
Faks: +372 603 3041
erik.aronja@fluiconnecto.ee
http://www.avs-yhtiot.fi
need korrad mis mina olen linnamaasturite väljasõitudel käinud on vintsi alati vaja läinud.nohik kirjutas:Olen nii 95 - 100 % käsi, enda aparaat peaks juba selle nädala lõpuks valmis olema. Igaks juhuks on enda masinal ka vints küljes, aga linnamaasturite väljasõidul ei lähe seda ju vaja
madis

Tegelt üks kord kui sai jr ning tema tuttavaga aegviidu polügonil käidus, saime ilma vintsita hakkama.
Arvan, et liituksin isegi teiega.
Aitan palju oskan...
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
viin maitseb veel palju paremini kui oled seda linnamaasturit linnamaasturite rajal ca pool päeva labida/vintsi/kirve/hiliftiga (jätka loetelu) pinnakattega teele tagasi aidanud400cabrio kirjutas:ma arvan et see kord jääb mul vahele kuid süda ütleb et (mine sõitma) aga kus sa võid kui sõbral juubel ja riigil püha viin maitseb ikka paremini ..." tehakse ikka häid jooke küll"...