Mis võiks küll seda survet tekitada? Kui süsteemist õhk väljas ja mootor ei kuumene üle. Dermostaat korras? Sooja tuleb tuppa? Enne kui dosooli paisupaaki lükkab. Pärast seda tuleb sooja tuppa? Kohpeal käies sama jama? Paisupaaki läheb vist toru korgi alt. Aga paagist äravool sama toruga? (Ei tea mitsu torusi).
Mina arvan et mootoris ei tohiks tavaoludes jahutusvedelik nii kuumaks minna, et hakkaks läbi paisupaagi ringlema. Suurel koormusel võib seda teha küll aga seda nõksa enne keemistemperatuuri. Aga ma võin ka eksida.
Samas oma autol küll väga ei tähelda 10° ja 93° vahel, mil avaneb termostaat ja lülitub vent, paisupaagis mingeid hälveid. Tase püsib maxi peal kogu aeg. Kui vent käima hakkab keeran korgi maha ja midagi välja ei aja. Nagu avaks limpsi pudeli

Minu autol peaks dosooli jahutussüsteemis ringlema ajama aka tsirkuleerima panema veepump. Kas selleks tsirkuleerimiseks mitsul ka survet vaja on , ei oska öelda.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl