Peale uusi küünlaid põleb külma mootoriga see märk poole kauem kui enne, soojana max sekund.
Ei pretendeeri oma jutuga absoluutselt tõele, vaid räägin kuidas on

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Ergo K kirjutas:Kui ei vajuta siis käima ei lähe. Mul suva kas kuulab või mitte, vähemalt toimib. Soojana läheb niisama ka.
Peale uusi küünlaid põleb külma mootoriga see märk poole kauem kui enne, soojana max sekund.
Ei pretendeeri oma jutuga absoluutselt tõele, vaid räägin kuidas on
No nüüd avastasid küll Ameerika.Ja mida külmem on väljas seda kauem küünalde tuli põleb.
Kindel ei ole, aga pakun, et turbo solenoid piniseb nii kaua kuni vaakum süsteemist kaob. Proovi solenoidil voolik lahti tõmmata see hetk, kas jääb vait. Solenoid asub kaassõitja pool paisupaagi ja õhufiltri kõrval.Kristjan1979 kirjutas:Ja siis veel selline küsimus, et misasi GC-l 2,7 TD seal kapoti all undab paar minutit peale seda kui mootor seisma jätta? Kas see peabki niimoodi olema või on mingi jama?
Mul teeb sama häält, turbo solenoid piniseb nii kaua kuni vaakum süsteemist kaob...laf1247 kirjutas:Kindel ei ole, aga pakun, et turbo solenoid piniseb nii kaua kuni vaakum süsteemist kaob. Proovi solenoidil voolik lahti tõmmata see hetk, kas jääb vait. Solenoid asub kaassõitja pool paisupaagi ja õhufiltri kõrval.Kristjan1979 kirjutas:Ja siis veel selline küsimus, et misasi GC-l 2,7 TD seal kapoti all undab paar minutit peale seda kui mootor seisma jätta? Kas see peabki niimoodi olema või on mingi jama?
Millisel allikal see väide põhineb? Enamus diisleid küünlaid siiski külmkäivitusel (mootori temperatuur <40 kraadi) pruukida üritab. A ma muidugi konkreetse paja hingeelu nüansse ei tea ka.Pomo kirjutas: ...
suvel nad ju ei ole kasutusel.
...
GLOW PLUG RELAYv6sa kirjutas:Millisel allikal see väide põhineb? Enamus diisleid küünlaid siiski külmkäivitusel (mootori temperatuur <40 kraadi) pruukida üritab. A ma muidugi konkreetse paja hingeelu nüansse ei tea ka.Pomo kirjutas: ...
suvel nad ju ei ole kasutusel.
...![]()
Minu MB-l (veidi vanem mootor küll) põles esimene Febi maha viiendal käivitusel ja teised riburadapidi aasta jooksul. Seega ma ei välistaks lihtsalt kehvi küünlaid.