Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
P6tu kirjutas:Ma vaatasin,et miski ühe silmaga elukas tuleb sealt ja siis kuna sõitsin aeglaselt,mõtlesin,et lasen teid mööda.Kuidas te üldse mu taha saite?
Väga lihtsalt saime Eksisime aegviidu vahel veidi ära. Aga selle möödasõiduga oli nii, et nägime sind ees minema ja kuidagi alateadlikult tuli sisse see kolonni mentaliteet. Ees oma mees läheb sebime siis järgi. Ja kui sa kõrvale võtsid aglustasime puht automaatselt ise ka. Hiljem saime oma veast aru ja kütsime sust mööda
------------------------------------------
Avtoljubitel
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Subaaru Ahhujeet 100500 ja natuke peale:D
meie kirjutas:Piltide järgi tundub, et nõrgim lüli oli LEXUS?
Lexusel oli lihtsalt väga vale rehvivalik tehtud (suveslikk). Ja gaasipedaali kasutamine jättis ka sellise triggerhappy cowboy mulje Aga mis sitasti see uuesti, loodame, et entusiasm inimesel ära ei kadunud.
------------------------------------------
Avtoljubitel
Y61-3.0A
Opel Frontera 2.2 16V
Opel Frontera 3.2 V6
Subaaru Ahhujeet 100500 ja natuke peale:D
Minul tuli seal video peale vajutades hunnik aega oodata ja siis tuli hunnik igasuguseid valemeid vķi tähti aga videot ei kuskil Kas mul puudub mingi programm vb?
Patrol2,8 kirjutas:Minul tuli seal video peale vajutades hunnik aega oodata ja siis tuli hunnik igasuguseid valemeid vķi tähti aga videot ei kuskil Kas mul puudub mingi programm vb?
Patrol2,8 kirjutas:Minul tuli seal video peale vajutades hunnik aega oodata ja siis tuli hunnik igasuguseid valemeid vķi tähti aga videot ei kuskil Kas mul puudub mingi programm vb?
ei, su brauseri settingud seda tüüpi videofaili avamiseks on valed, mul on ka seda juhtunud. tee nii, et parem klikk faililingil ja Save as... oma kettale ja siis ava sealt.
tt kirjutas:http://www.videolan.org/vlc/ mängitab, aga video tegija võiks "deinterleace" operatsiooni teha - kiirema liikumise peale läheb pilt kohe sakiliseks
märkasin seda ise ka. panin video öösel kell 3 renderdama, selleks ajaks oli pea juba suht sodi ja ei mäleta isegi, mis formaadi valisin
ise kasutan ja soovitan fail kõigepealt kõvakettale alla laadida ja siis alles vaatama hakata. WinAmp sobib mulle kõige vaatamiseks kõige paremini.
mrtn! sügav kummardus! Tase! Pilt ja heli koos - 10punkti 10-st..... Ja see kraavi juures Urmase "ülekastmine" võttis ikka naerust silma märjaks (muidugi koos asjaosalise enda vahetute emotsioonidega)