Heietused ühe töökuulutuse teemal

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

tanel
Rock Crawler

Re: Töökuulutus

Postitus Postitas tanel »

"Kõik mehed on sead ja midagi pole selga panna..."

Krt ma loen ja irnun. Imedepõld paneb endale korraks lipsu ette ja otsib endale mingit miinimumpalgaga jorssi ja me oleme ühe sammu kaugusel sellest, et hakkame kohe hädaldama Eesti majanduse seiskumise üle ja kuidas äri ei lähe ja kuidas tööd ka ei ole ja riik ei taga soodsat keskkonda ettevõtlusele. Mis kuradi personali leidmise raskest tööst Sa siinkohal räägid, Landy? Ärge tehke nägu nigu väliseesti metseen otsimas opmanit või mõisavalitsejat kultuuripärandi varemete üles ehitamise faasi. Te otsite tehnikataibu ja keeleoskusega, kohusetundlikku, arvutit kasutavat inimest katelt kütma ja lund rookima, palk alates miinimumpalgast? Palju õnne.

Kui te otsite omale head meest, siis nii ka kirjutage ja tehke kuulutus ringi. Ja kui te otsite omale mingit tonti kes suudab hommikul enam-vähem kaine olla, siis nii ka kirjutage ja tehke kuulutus ringi. Ja vahest leiab paslikumaid keskkondi viimatinimetatud kaadri traalimiseks kui see foorum siin, näiteks töötukassa kuulutuste sein.

Muu sumina kohta - nagu mingit mail order bride teemat loeks - ühed kiruvad, et raisk, moor ei viitsi iga päev torti teha ja teised kurdavad, et mees peksab ja tolmuimejatki ei raatsita osta koju.
Mida te omaarust soovite? Et energeetikaprofessor tuleks puid lõhkuma? Või et iga välisärritajatele reageeriv püsisoojane eluvorm saaks automaatselt kümme tonni kuus? Orjaturu soovijad ei anna endale vist kaasnevatest efektidest aru, tööjõudu on tore tasuta rehaga riisuda küll aga mis turust ja su väljundist/toodangust saab? Teist varianti (õigemini, mõlemat isegi..) me oleme juba proovinud, mälu võiks ikka 5 a kesta. Kujul või teisel ei saa kumbki äärmus kaua kesta ning hetkelisele hälbele normaalsest keskkonnast oma Suurt Plaani ja Edulugu üles ehitada (ükskõik kummalt poolt lauda) on üsna idiootne.
Töösuhe on äri nagu iga teinegi, elu on huiareid täis, võimalusi ka. Iga mees teab ise, milliseid riske võtab, kuhu ta tõmbab kompromisside joone, kellega sõbrustab, kellega mitte, kas ja kuidas enda nime eest seisab. Mul on ka elus kogemusi olnud, mis omas hetkes jahmuma, takkajärele irvitama ajavad. Kahetseda ei oska midagi, iga kogemus on rikastanud, ka aferistide köögipoole nägemine ei jookse mööda külgi maha, mis siis kui suhet kauaks ei jätku ja sõbralikult üksteist ei mäletata.

Või te nõuate mingit Riigi Sekkumist, et "tule ansip appi, VõS, töövaidluskomisjonid jmt ei aita ja ei toimi enam"? Plakat kätte ja Toompeale, "Šokolaad peab ise sita seest suhu hüppama, me enam ei viitsi!" "CV-de lugemine on rassism ja sõjakuritegu!" "Igale koolilõpetajale suunamine keskastme juhi kohale!" "Kõigile vähemalt keskmist palka!"
Dafuq?
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Tanel-Tanel, abiks funktsionaalne lugemisoskus.

Seega võtame kuulutsue nõuded ette:
--------------
Kandidaadilt eeldame:
* Kohusetunnet ja korrektsust
* Stressitaluvust ja füüsilist vastupidavust
* Head eesti keele oskust kõnes
* Valmidust paindlikuks töögraafikuks
* Elementaarseid teadmiseid tahkeküttel töötavatest küttekolletest.
-------------
Ülal toodu jaoks piisab isegi põhiharidusest. Me ei eelda magistri kraadi.
Oluline, et kandidaadil on tahatmine tööd teha ning mõistus peas.
Pakutakse prii eluase, (inc. kommunaalid ja internet) ja firmalt telefoni tasku.
Kui saavad täidetud miinumnõuded ja tullakse tööga toime, saab miinimumpalga. Kui ollakse agaram, nutikam, jne. tuleb palka juurde.
Seege, kui leiame eeltoodule vastava töötaja, oleme rahul.

Edasi lugedes toodud oskused mis kandidaadi konkurentsivõimet ja palganumbrit kasvatavad. kuid pole samas esmased:
------------
Kasuks tulevad:
* Elementaarsed teadmised tava-, elektri- ja suruõhutööriistade käsitlemise oskusest
* Arvuti kasutamise oskus
* Vene, soome ja/või inglise keele oskus kõnes
* Huvi tehnika ja maastikuautode vastu
* Initsiatiivikus
* Varasem töökogemus
--------------
Tõlgin:
*Miinimumis oskus ennast tööriistadega mitte vigastada ja ära tappa.
*Miimimumis oskus e-maili lugeda.
*Miinimumis oskus mõnes neist keeltest rääkiva kliendi soovist aru saada ning elemtaarse viiskusega vastata kuniks ülemuse kutsumiseni.
*Huvi "mutrite ja poltide" vastu on (töö ajal) prevaleeriv "lillede ja liblikate" üle.
*Ettepanekud tööprotsesside optimeerimiseks, töökeskonna parandamiseks, soov ense arendamiseks.

Kui kandidaat omab osa või kõiki üla toodud oskusi , siis on ka jutuks tulev palganumber teistsugune. Ühtlasi loob hea eelduse karjääri tegemiseks firmas.

Jällegi ei eelda me eri-või kõrgharidust.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Aa miks Sa Landyke siis kohe sedasi inimese moodi ei kirjuta?
Püüdsid nagu hästi tarka juttu kirjutada, jäid jälle naerualuseks ...

Tõsi, tähelepanu pälvis kuulutus kõvasti. See on positiivne!
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Kjen kirjutas:Aa miks Sa Landyke siis kohe sedasi inimese moodi ei kirjuta?
Püüdsid nagu hästi tarka juttu kirjutada, jäid jälle naerualuseks ...

Tõsi, tähelepanu pälvis kuulutus kõvasti. See on positiivne!
Ländy peabki ennast tähtsaks tegema muidu läheb ise katelt kütma. Tal ainuke pääsemis lootus ,et ta viina ei võta aga korralik katlakütja peaks ikka selline muhe alkohoolik olema.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Vaatan ja loen: firmalt töötelefoni ei saa, vaid saab ainult tasku :))
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ärge nüüd keerake teise inimese töökuulutust naljanurgaks :?
Utiilikuningas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Utiilikuningas »

Teen kõiki töid, puudeladumisest kuni majandusaasta aruandeni.

Stress on mu elu igapäevane osa ja olen õppinud teda taluma. Füüsisliselt olen väga vastupidav kuid mitte piisavalt loll, et teha masinale sobiliku tööd käsitsi. Pioneer ei ole olnud kuid tule tegemisega olen hakkama saanud.
Me ei eelda magistri kraadi.
See on hea sest on olemas ainult baka, majandusarvestuse erialal. Kuid ettevõtte toel olen nõus omandama ka magistri kas majandusarvestus/finantsanalüüs või õigusteaduse erialal.

Mootorsaag, võsakas ja muruniiduk mu sõbrad kolmekesi. Lageraiet teha ei viitsi, aga saagimisega saan hakkama. Vajadusel ka muude puidutöötlemissedmetega nagu saag, höövel, frees jms. Ka enimlevinumad metalli tööriistad tunnen ära ja oskan ka kasutada. Inglise ja eesti keeles kõnelen. Maasturiga sõidan, elementaarsemate remontidega saan ka hakkama, mootorit ja käigu-vahekasti hea meelega ei lahka. Rats ettepanekuid olen nõus esitama, kui viimaste eest ka preemiat määratakse nagu muiste. Huvi on lillede ja mesilaste vastu, kuid viimane on maiasmokkadest töökaaslastele senini väga meeldinud.

Vastan ka esitatud lisanõuetele, seega huvitaks kelleks oleks mul võimalik teie ettevõttes areneda ?
Arusaamatuks on jäänud milline on töö aeg ? Nii mina kui ka töölepinguseadus ei suhtu eriti hästi tööpäevadesse mis algavad 00.00 ja lõppevad 24.00!

Ei ürita nalja teha! Tunnen lihtsalt huvi kas Teie ettevõttes oleks ka tegelikult võimalik kuhugi areneda ja teha viimast oma eraelu täielikult lõpetamatta.

Päikest!
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Utiilikuningas kirjutas:
Vastan ka esitatud lisanõuetele, seega huvitaks kelleks oleks mul võimalik teie ettevõttes areneda ?
Arusaamatuks on jäänud milline on töö aeg ? Nii mina kui ka töölepinguseadus ei suhtu eriti hästi tööpäevadesse mis algavad 00.00 ja lõppevad 24.00!

Ei ürita nalja teha! Tunnen lihtsalt huvi kas Teie ettevõttes oleks ka tegelikult võimalik kuhugi areneda ja teha viimast oma eraelu täielikult lõpetamatta.

Päikest!
Kindlasti ei saa areneda omanikuks...
Tööaeg on meil 9-18 E-R kui ei ole teisiti kokkulepitud.
Meil on vaja inimest, kes hoiaks puhtust ja korda ja kütaks katelt ja saeks puud ja laoks riita jne...

Arenemisest võiks kindlasti välja tuua selle et saab kõvasti kogemust juurde autoehituses.
Saab areneda kogemuste arvelt, tegelikult on seda arenemist võimalik mitmeti tõlgendada.
Nagu ma aru saan sooviksid sa areneda finantsdirektoriks?
Mõned töötajad arenevad vahest ka pättideks.
Arenemise koha pealt peab endal olema mingisugune visioon ja reaalsustaju.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Ehk siis tänapäeva mõistes otsite kinnisvarahooldajat lisavõimalusega vahel ka autosid remontida.
Ja kui hästi läheb siis saad areneda mehaanikuks.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
uppund kana
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas uppund kana »

jaan mmc kirjutas:Kui te otsite omale head meest, siis nii ka kirjutage ja tehke kuulutus ringi. Ja kui te otsite omale mingit tonti kes suudab hommikul enam-vähem kaine olla, siis nii ka kirjutage ja tehke kuulutus ringi.

Et, kes juba ahju kütta mõistab on tont? Sellele kohale kvalifitseerub minuarvates iga teine maapoiss kes reaalset tehnikaalast koolitust soovib ja hinnata mõistab. Sellised on piisavalt head mehed, mitte halvemad, kui paduametühinguliste ilmavaadetega, keda ilmselgelt ka ei otsita.

Ei no ahjukütmene pole mingi niisama üritus. Mine leia üks kesksurvekatelde masinist tänapäeval kes pole ennast põhja või surnuks joonud. Endast ma ei räägi ,mina olen veel elus :D aga kütma ka ei tule :mrgreen:
Olen ka selle cv teemaga tegelenud ja no kulub ikka palju aega ja vaeva ,et sealt miskit leida. Samas on ka seal tõelisi pärleid peidus, leia ainult see õige üles.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Re: Heietused ühe töökuulutuse teemal

Postitus Postitas Tegija »

Mina ei noriks üldse. Kas lumekoristajaks või mida iganes. Poistel on perspektiivi asja edasi viia ja vanast ajast ju näiteid kui ajalehepoisist sai miljonär.
See kõik aga loba ja teades indrekut siis ta niisama seda postitust ei teinud. Sellepeale ütlen ,et tehke järgi ja jätke möla mehed.
Samas olen otsinud meest kes suudaks natukenegi elektriga hästi läbi saada. Paha ei teeks elektroonika tundmine.
Keevitust ja treimist esialgu ei nõua. Need õpetatavad(kui on). Hea diagnostiku puhul nõutavad.
Materjali tundmine ei jookse mööda külgi maha.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
Koorejaam
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Koorejaam »

Kindlasti ei saa areneda omanikuks...

Ära iial ütle iial. Kodanik kvalifitseerub nõudmistele, tuleb tööle, teeb tööd kogu aeg laitmatult jne... ja ükspäev kodanik teeb omanikule pakkumise ja kui see omanikule sobib, siis miks peaks omanik keelduma...?
ROTT
+3 72 55 55 55 27
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Tegija kirjutas: Samas olen otsinud meest kes suudaks natukenegi elektriga hästi läbi saada. Paha ei teeks elektroonika tundmine.
Elektriga saab iga mees hästi läbi, kes ei topi naelu ega sõrmi seinakontaktidesse. Sellest on vähe. Ja kas sa mõtled elektroonika tundmise all neid, kes oskavad telekat ja raadiot käima panna, ning saavad hakkama nutikaga töö ajal surfata?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Roostekoll
Fitting 38"

Postitus Postitas Roostekoll »

See elektriga läbisaamine on suhteliselt hall ala. Mõne jaoks tähendab elektriga ümberkäimine labasemat jootmis-juhtmeühendamisoskust, teine eeldab, et kohe läheb mingi kõrgvoolukaabli muhvi panekuks.
Taskupiljardit oskab mängida iga mees ja mulle endale on jäänud mulje, et väga palju oskuseid-oskamisi jäävad tegelikult kasutusjuhendi, paigaldusjoonise ja pealehakkamise taha.
Selleks on meil olemas kutseharidus, samas kõik ei jõuagi õppida elektrikuks ämmaemandaks, keevitajaks, siseviimistlejaks. Need tegelased kujunevad ise välja elu jooksul kuni keegi nad omale palgale napsab.

Miskipärast on tänapäeval neid vanakoolimehi vähemaks jäämas. Samas mul naise õemees, va iti-baatja, võttis minu eeskujul kätte ja remontis pesumasina ära.
Tegelikult peaks õige juhendamisega ahvi kah tööle saama panna. Iseasi, palju neid ûlesandeid ta täita suudab.

Selle ahviteema osas on mul üks negatiivne näide olemas oma laiast minevikust. Sattus minu alluvusse kunagi üks pets, kes esimese hooga seletas kuidas kõik teda huvitab ning kui väga motiveeritud tema ikka on. Uuris ja puuris mis mina oma tööûlesannetega teen ning peale mitmekümnendat isalikku seletamist keeras ikka asju pekki. Hiljem seletas ta kuda ta tegelt enne tahtiski töötu olla ja tööd otsis vaid selle pärast, et naine käskis :roll:

Ma oma isiklikust seisukohast jällegi näen, kuidas paljud ettevõtted ägavad nende heade töötajate puuduses. Kusagil siin fesaris keegi kires, kuidas nõudepesijat ei leia. Ma oleks tegelt töötajana nõus need nõud ära pesema, õpetama kogu personali sepistama ja leiaks oma oskuspagasist neurolingvistilist programmeerimist ka selgitama hakata kui kokkuleppele jõuda. Samas ei saa paljud vist aru, et kui jutt algab 400 neto juures, siis nende kopikate eest jagubki vaid nööri ja seebi jaoks, sest hambad kukuvad niigi ise välja.

Teisalt ei saa ma jällegi aru, miks paljud kangesti kusagile kõrgele juhiks ja pomoks ronida tahavad. Keegi peab reaalselt tööd ka tegema ju. Areneda on alati hea ja tegelikult ei tohikski terveks eluks ühe koha peale manduma jääma. Miskipärast ei taheta neid oskustöölisi kuigipalju hinnata. Hea oleks ka selle nö lihtsa töö eest mõistlikku palka saada. Liiga palju on neid filosoofia magistreid ja psühholoogia bakasid, kes reaalsest töötegemisest muffigi ei adu.
Siinkohal ei vehiks näppu tegelt vaid tööandjate suunas. Tasub mõelda ka sellele, et sisuliselt üle 40% oma sissetulekust maksame me igasugu sotsiaal-bruto-aktsiisi-käibemaksudeks ära.
Siit annab jutulõngaga kosmoseni minna, niiet nende õhku rippuma jäänud mõtete peale andke jalaga või arendage edasi.
Trolle pole olemas
Kasutaja avatar
Roostekoll
Fitting 38"

Postitus Postitas Roostekoll »

Veidi sinnasuunda üritasingi ma jutulõnga veeretada. Vaevalt, et iga tööandja meelega kehva palka maksta tahab. Eks edasi kisub jutt mudugi jube poliitiliseks ära. Kulud on iga otsa pealt suured.
Väikese mõttegümnastikaga jõuabki tegelikult selle poindini, miks otsitakse tihtilugu töötajaid, kes kütaks nii katelt kui ka "jagaks elektrit". Mitmekülgset töötajat annab tulusamalt rakendada.
Igal pool muidugi nii ei mõelda. G4Si nt võetakse iga päev tööle ja antakse ka iga päev kinga. Ole sa kuningas või kojanarr :mrgreen:
Trolle pole olemas
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”