Heietused ühe töökuulutuse teemal
Moderaator: Moderators
Heietused ühe töökuulutuse teemal
Teema algus:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=8&t=54694
[moderaator]
No kui juba nii universaalne mees tööle võetakse, siis võiks kandidaadile esitatud nõudmisi veel grammikese tõsta. Nimelt selle kolmanda nõudmise osas: lisaks heale kõnekeelele ka hea kirjaoskus ning töö üheks ülesandeks Projektijuhi meediasse paisatud kirjalike üllituste seas mõningase fonotaktilise korra loomine.
Ise, krt, kahjuks ei kvalifitseeru.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=8&t=54694
[moderaator]
No kui juba nii universaalne mees tööle võetakse, siis võiks kandidaadile esitatud nõudmisi veel grammikese tõsta. Nimelt selle kolmanda nõudmise osas: lisaks heale kõnekeelele ka hea kirjaoskus ning töö üheks ülesandeks Projektijuhi meediasse paisatud kirjalike üllituste seas mõningase fonotaktilise korra loomine.
Ise, krt, kahjuks ei kvalifitseeru.
Re: Töökuulutus
Kurat, pink on tööjõuturul ikka lühikeseks jäänud.. isegi kõrgharidust ei nõuta?
Ma ka näed ei saa aidata. Arugi ei saa, mida silmas peetakse:
Töötulemustele vastav palk - midagi tuuri ei panda, valvuril töötasust kinni ei peeta?
Initsiatiivikus ja valmidus paindlikuks graafikuks - kui lund sajab, ronib ise ilma helistamatagi kohale labidat ja luuda sahistama?
Stressitaluvus ja abitööd - iga mats karjub sinu peale: miks pole puud riita tassitud, kuhu jääb see jobannõi bulbulaator, miks õu porine on ja üldse pese aknad ära?
Võimalus enese arendamiseks ja karjääriks - üksi jääd ja mahti saad, võid õhtuka õpikut soojakus lugeda?
Takkapihta ei leia ma nõutavate paberite loetelust täpsemaid dokumente ega oskaks neid asju, mida ma dokumentideks pean, e-postiga kuidagi saata. Passi ja ID-kaardi jätate alles ikka inimesele? Või pidasite silmas omakäeliselt koostatud ja allkirjastatud töölepingut koos allkirjastatud valge A4 paberiga?
Edu otsingul... sorry ilkumise pärast, aga vanad kalad kirjutavad kuulutusse-lepingusse lihtsalt paar rida ning lisavad "ning teisi otsese juhi poolt antud ülesandeid." Sama huiamine, lihtsalt ilukõne pole nii piinlik.
Kui juba, siis paslik oleks olnud ikka alustada stiilis "OÜ Imedepõld on Eesti offroadimaastikul tunnustatud tegija juba xy aastat. Meie missiooniks on pakkuda oma klientidele kompromissitut kvaliteeti ning sajad rahulolevad kliendid on parimaks tõendiks meie tööle - koos leiame alati lahenduse. Meie meeskonna moodustavad tõelised multitalendid kes ei istu kellast kellani kontoris, aja näpuga remondimanuaalidest järge või järgi raamatupidamistavade ahistavat raamistut.
Custom on meie keskmine nimi - isegi politsei ei suuda meie väravast väljuvaid autosid adekvaatselt määratleda ning suurim motivatsioon meie kollektiivis on võimatu väljakutse - meie töötajad eelistavad 50 a tagasi kinni roostetanud polti jõulupreemiale.
Meie ambitsioonid aga ei peatu saavutatuga - piiriks on vaid maailm ning rahvusvahelise mõõtme andmiseks oma ettevõttele vajame me oma meeskonda uut talenti kes küüriks peldikuid ning hakkaks kvaliteedijuhiks - oleme võtnud oma eesmärgiks omandada järgmisel aastal ISO9001 sertifikaat..."
Amatöör-copywriter.
P.S: nali kõrvale jätta, oleks viisakas olnud vähemalt koormus ning töötamise vorm ära näidata - mõni õnnetu mõtleb äkki, et saab vähemalt ravikindlustuse teilt ja eeldab palgalist puhkust...

Ma ka näed ei saa aidata. Arugi ei saa, mida silmas peetakse:
Töötulemustele vastav palk - midagi tuuri ei panda, valvuril töötasust kinni ei peeta?
Initsiatiivikus ja valmidus paindlikuks graafikuks - kui lund sajab, ronib ise ilma helistamatagi kohale labidat ja luuda sahistama?
Stressitaluvus ja abitööd - iga mats karjub sinu peale: miks pole puud riita tassitud, kuhu jääb see jobannõi bulbulaator, miks õu porine on ja üldse pese aknad ära?
Võimalus enese arendamiseks ja karjääriks - üksi jääd ja mahti saad, võid õhtuka õpikut soojakus lugeda?
Takkapihta ei leia ma nõutavate paberite loetelust täpsemaid dokumente ega oskaks neid asju, mida ma dokumentideks pean, e-postiga kuidagi saata. Passi ja ID-kaardi jätate alles ikka inimesele? Või pidasite silmas omakäeliselt koostatud ja allkirjastatud töölepingut koos allkirjastatud valge A4 paberiga?

Edu otsingul... sorry ilkumise pärast, aga vanad kalad kirjutavad kuulutusse-lepingusse lihtsalt paar rida ning lisavad "ning teisi otsese juhi poolt antud ülesandeid." Sama huiamine, lihtsalt ilukõne pole nii piinlik.

Kui juba, siis paslik oleks olnud ikka alustada stiilis "OÜ Imedepõld on Eesti offroadimaastikul tunnustatud tegija juba xy aastat. Meie missiooniks on pakkuda oma klientidele kompromissitut kvaliteeti ning sajad rahulolevad kliendid on parimaks tõendiks meie tööle - koos leiame alati lahenduse. Meie meeskonna moodustavad tõelised multitalendid kes ei istu kellast kellani kontoris, aja näpuga remondimanuaalidest järge või järgi raamatupidamistavade ahistavat raamistut.
Custom on meie keskmine nimi - isegi politsei ei suuda meie väravast väljuvaid autosid adekvaatselt määratleda ning suurim motivatsioon meie kollektiivis on võimatu väljakutse - meie töötajad eelistavad 50 a tagasi kinni roostetanud polti jõulupreemiale.
Meie ambitsioonid aga ei peatu saavutatuga - piiriks on vaid maailm ning rahvusvahelise mõõtme andmiseks oma ettevõttele vajame me oma meeskonda uut talenti kes küüriks peldikuid ning hakkaks kvaliteedijuhiks - oleme võtnud oma eesmärgiks omandada järgmisel aastal ISO9001 sertifikaat..."
Amatöör-copywriter.
P.S: nali kõrvale jätta, oleks viisakas olnud vähemalt koormus ning töötamise vorm ära näidata - mõni õnnetu mõtleb äkki, et saab vähemalt ravikindlustuse teilt ja eeldab palgalist puhkust...
tegime pulli, aitab
Kõige parem kandidaat sellele kohale on Ländi . Projektijuht-valvur-katlamies
Aga Taneli kommentaar on hea

Aga Taneli kommentaar on hea

HM Racing Team
- Roostekoll
- Fitting 38"
Ai tegelt on ülimalt põnev tööpakkumine.
Ise otsin siin viimasel ajal töökohta, kus ei peaks rasketehnika mehaanika kõrvalt märja nahaga külma õue kojamehe ja tõstukijuhina figureerima jooksma, et siis pärast põskkoopapõletikus piinelda. Takkatipuks pudeneb kusagilt välja mingi kontoris sündinu ning proovib nalja visata. Seega kardan, et minusugusele mäkaiverile oleks valik vist nagu katku ja koolera vahel?
Igasuguste töökuulutuste juures pakutakse tihti "konkurentsivõimelist" või "töötulemustele vastavat" palka aga vestlusel selgub mingi 500 jewrubla bruto.
Samas mis sellel töökirjeldusel siis tegelikult häda on. Osadele meestele sobibki kui töö pole rutiinne. Hommikul kohvi kõrval tegeled reklaamiga, hiljem teed kõigile võikusid, enne lõunat peldikud läikima ning lõpuks lähed haagid paar vagunit. 20min enne kojuminekut projekteerid mingid tugevdused ning teostad töö.
Selliseid tegelinskeid on siin-seal küll. Seega ma ei tormaks kohe seda kuulutust humoorikalt maha materdama.
Elu ongi huumor. Töö vajab tegemist ja tegemist on palju.
Ise otsin siin viimasel ajal töökohta, kus ei peaks rasketehnika mehaanika kõrvalt märja nahaga külma õue kojamehe ja tõstukijuhina figureerima jooksma, et siis pärast põskkoopapõletikus piinelda. Takkatipuks pudeneb kusagilt välja mingi kontoris sündinu ning proovib nalja visata. Seega kardan, et minusugusele mäkaiverile oleks valik vist nagu katku ja koolera vahel?
Igasuguste töökuulutuste juures pakutakse tihti "konkurentsivõimelist" või "töötulemustele vastavat" palka aga vestlusel selgub mingi 500 jewrubla bruto.
Samas mis sellel töökirjeldusel siis tegelikult häda on. Osadele meestele sobibki kui töö pole rutiinne. Hommikul kohvi kõrval tegeled reklaamiga, hiljem teed kõigile võikusid, enne lõunat peldikud läikima ning lõpuks lähed haagid paar vagunit. 20min enne kojuminekut projekteerid mingid tugevdused ning teostad töö.
Selliseid tegelinskeid on siin-seal küll. Seega ma ei tormaks kohe seda kuulutust humoorikalt maha materdama.
Elu ongi huumor. Töö vajab tegemist ja tegemist on palju.
Trolle pole olemas
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Tööle võetakse töölepinguga. Ravikindlustus ja puhkus on asjad mis Eestis teatavasti töölepinguga kaasnevad.tanel kirjutas: P.S: nali kõrvale jätta, oleks viisakas olnud vähemalt koormus ning töötamise vorm ära näidata - mõni õnnetu mõtleb äkki, et saab vähemalt ravikindlustuse teilt ja eeldab palgalist puhkust...
Kui töösoovija väga tahab siis on alternatiiv ka käsundusleping sõlmida. (Mõlelmal juhul läheb töötamise registrisse kirja)
Töökoormus on läbirääkimiste küsimus.
P.S. Kandidaatidele esitavad nõuded (5 punkti) ei ole ühelegi normaalsele inimesele üle jõu käivad.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ma ei taha küll teise töökuulutust solkida aga kui sellisele ametipostile makstakse üle 500€, siis peaks enamus meist siin presidendi palka saama 

---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
Minu arust see kuulutus ja üleüldse kõik töökuulutused(CV-online jne) peaksid olema kohustusega näidata "palk alates".
Inimene näeb vaeva, saadab sooviavalduse ja tuleb kohale ühistranspordi või autoga.
Töövestlusele tulemisega ja ka hilisema töölkäimisega kaasnevad ju kulud. Kui pakutav palk on eeldusest ja ootustest väiksemad. ja kui ma saan sellest teada alles intervjuu lõpus, siis on see minu arust veits jama kandideerijate suhtes, kes tulevad kohale vb oma viimaste eurode eest ja saavad teada alle päevalõpus, et see pakutav palk neile ei sobi.
Julged palgata, julge ka palk avalikult välja pakkuda.
Inimene näeb vaeva, saadab sooviavalduse ja tuleb kohale ühistranspordi või autoga.
Töövestlusele tulemisega ja ka hilisema töölkäimisega kaasnevad ju kulud. Kui pakutav palk on eeldusest ja ootustest väiksemad. ja kui ma saan sellest teada alles intervjuu lõpus, siis on see minu arust veits jama kandideerijate suhtes, kes tulevad kohale vb oma viimaste eurode eest ja saavad teada alle päevalõpus, et see pakutav palk neile ei sobi.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
- inseneer
- Legod Varuosadest
ahto42 kirjutas:Minu arust see kuulutus ja üleüldse kõik töökuulutused(CV-online jne) peaksid olema kohustusega näidata "palk alates".
Inimene näeb vaeva, saadab sooviavalduse.
Julged palgata, julge ka palk välja pakkuda.
Kindlasti, nii see ju ongi, kuid antud juhul on see erinevus, et kui palju firma vastu tuleb. See tähendab siis igasuguseid muid hüvesid nagu, elukoht, inernet, tasuta elekter, ametiauto jne. Ei pea ju eriline ajugeenius olema, piisab ka telefonikõnest mitte mingist meeletust töövestlusest.
Omateada ei ole palgaga kedagi solvatud Imedepõllu majapidamises.
Palk alates miinimumpalk.
P.S. Minumeelest onju lahe töökuulutus küll.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
- totu
- I live off from the mud
Hoiame siis teemat kuumana, kui viimased eurod kuluvad kohalesõiduks, on igasugune palk sobiv. Tihti ongi probleemiks, et inimene, kes oska eriti midagi, tahab vähemalt ärijuhi palka, autot, telfoni jms. Kui pakutakse mõnisada, lihtsa töö eest, on nina vingus ja koju koti peale tagasi. Tegelikult peaks olema keelatud püsivate palgakokkulepete sõlmimine enne 6 kuud. Seaduse järgse, 4 kuud suudavad enamus inimesed kedagi teist mängida ja siis lastakse rihm lõdvaks, kõik seadused ju töötaja poolel.ahto42 kirjutas:Minu arust see kuulutus ja üleüldse kõik töökuulutused(CV-online jne) peaksid olema kohustusega näidata "palk alates".
PS: olen ise palgatöötaja.
Tehtud, mõeldud.
Ei tahtnud vaenu õhutada, ega midagi. Lihtsalt võtan oma vaatevinklist, et kui tekikski soov töökohta vahetada, siis teaks, millisele töökuulutusele tasub reageerida, millele mitte. Täpselt nagu selles foorumis on ka müügiteemades hind kohustuslik,muidu iga huviline helistab ja müüa peab 10x ühele ja samale küsimusele vastama. Miks ma peaksin helistama, et kuulge, palju palka maksate. Müügikuulutustele, millel hind puudub, tavaliselt ei reageerita. Sama võib ka olla töökuulutustega, et vähe huvilisi.
Lihtsalt minu mõtted.
Lihtsalt minu mõtted.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Meesterahvale ausat ja maksudega lihttööd pakkudes on vaid CV online või CVkeskusesse vaja kuulutus panna ja soovijad jooksevad pikali. Mul tuli autojuht-laomees-meistrimees pakkumisele 130! soovijat ühe portaali kaudu.
D4D+R6+V6
- totu
- I live off from the mud
Just sellepärast ei kannatagi sealtkaudu inimest otsida. Nendest 130st umbes 2 ei ole joodikud, vargad või lihtsalt pooletoobised ja üks nendest kahest on lihtsalt padulaisk. kes kurat selle õige üles leiab, sellisest massist, kaunis CV ja siiras silmavaade on enamustel.TarviR kirjutas:Meesterahvale ausat ja maksudega lihttööd pakkudes on vaid CV online või CVkeskusesse vaja kuulutus panna ja soovijad jooksevad pikali. Mul tuli autojuht-laomees-meistrimees pakkumisele 130! soovijat ühe portaali kaudu.
Tehtud, mõeldud.
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Nii see põhimõtteliselt on aga kust sa neid ikka otsid ja on asutusi, kus peab avalik konkurss olema.totu kirjutas:Just sellepärast ei kannatagi sealtkaudu inimest otsida. Nendest 130st umbes 2 ei ole joodikud, vargad või lihtsalt pooletoobised ja üks nendest kahest on lihtsalt padulaisk. kes kurat selle õige üles leiab, sellisest massist, kaunis CV ja siiras silmavaade on enamustel.TarviR kirjutas:Meesterahvale ausat ja maksudega lihttööd pakkudes on vaid CV online või CVkeskusesse vaja kuulutus panna ja soovijad jooksevad pikali. Mul tuli autojuht-laomees-meistrimees pakkumisele 130! soovijat ühe portaali kaudu.
Ma otsisin spetsialisti. Kuulutuses oli palganumber ka ilusti väljas. CV esitas umbes 100 kandideerijat. 10 tk kannatas vestlusele kutsuda. Oli vaja kahte töötajat. Ühe siis kokkuvõtteks ka sain.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
- Roostekoll
- Fitting 38"
Eks igal mündil on kaks külge.
Teisest küljest pole lihtne kandideerida nende üleilustatud 130 kalevipoja CV kõrval, kes õigel ajal näppu kõrvagi torgata ei taipa.
Lõpuks kui vestlema asud või koha üle vaatad, on teinekord töö "keset põldu", puudu vahendid. Tööle asudes selgub, et ülemus/firmajuht kas joodik, narkar või midagi muud. See selgub aga pärast - kõvasti hiljem, kui maskid kuluvad maha.
Igale poole ei julgegi lõpuks kandideerida ning kui jala ukse vahele saad, näidatakse näpuga ning uuritakse, et kuidagi palju oled töökohti vahetanud. Kuda siis viisakalt selliseid seikasid seletada?
Mõni mees aga tahaks normaalseid töötingimusi ning et ettevõte oleks laias spektris ka normaalselt korraldatud. Kui need asjad on korras, tulevad ka head töötulemused.
Kui mõned ütlevad, et head töötajat annab tikutulega otsida, siis tihtilugu annab ka head töökohta tõsiselt otsida.
Selles suhtes au ja kiitus neile, kes otsekoheselt ja ausalt oma töökuulutusi üles panevad. Sh ka see teema-algatus siin.
Teisest küljest pole lihtne kandideerida nende üleilustatud 130 kalevipoja CV kõrval, kes õigel ajal näppu kõrvagi torgata ei taipa.
Lõpuks kui vestlema asud või koha üle vaatad, on teinekord töö "keset põldu", puudu vahendid. Tööle asudes selgub, et ülemus/firmajuht kas joodik, narkar või midagi muud. See selgub aga pärast - kõvasti hiljem, kui maskid kuluvad maha.
Igale poole ei julgegi lõpuks kandideerida ning kui jala ukse vahele saad, näidatakse näpuga ning uuritakse, et kuidagi palju oled töökohti vahetanud. Kuda siis viisakalt selliseid seikasid seletada?
Mõni mees aga tahaks normaalseid töötingimusi ning et ettevõte oleks laias spektris ka normaalselt korraldatud. Kui need asjad on korras, tulevad ka head töötulemused.
Kui mõned ütlevad, et head töötajat annab tikutulega otsida, siis tihtilugu annab ka head töökohta tõsiselt otsida.
Selles suhtes au ja kiitus neile, kes otsekoheselt ja ausalt oma töökuulutusi üles panevad. Sh ka see teema-algatus siin.
Trolle pole olemas
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Härrased, personali leidmise raskest tööst ei ole vaja mulle pikalt rääkida. Olen olnud kahes firmas vatutav endale alluva personali otsimise-leidmise eest ja olen selle kadalipu korduvalt läbi käinud.
Pead ikka tohutu koguse CV otsimootorite leitud jama läbi filtreerima, et leida need keda üldse kutsuda vestlusele. Osad ei ilmu kohale ning mõnega jääb jutt ikka väga lühikeseks. On satutud ka paloloogilsite valetajate ja libeda jutuga petturite otsa ning hiljem valikut tulnud kahetseda.
Samas on olnud õnn leida kaks otse kutsekast tulnud pärlit, kes praguseks on tänu lahtisele peale, töökusele ja hiljem omandatud kõrgahridusele kõvasti kariääri teinud.
Pead ikka tohutu koguse CV otsimootorite leitud jama läbi filtreerima, et leida need keda üldse kutsuda vestlusele. Osad ei ilmu kohale ning mõnega jääb jutt ikka väga lühikeseks. On satutud ka paloloogilsite valetajate ja libeda jutuga petturite otsa ning hiljem valikut tulnud kahetseda.
Samas on olnud õnn leida kaks otse kutsekast tulnud pärlit, kes praguseks on tänu lahtisele peale, töökusele ja hiljem omandatud kõrgahridusele kõvasti kariääri teinud.
-----------------------------------------------------------------