K: Plaan soetada L200, Nissan Pickup?
Moderaator: Moderators
-
- True Off Roader!
Re: K: Plaan soetada L200 v. Taro/Hilux?
no vot, juba parem
Meil sõidab üks selline Taro puhtalt jahiautona (kolmas auto sõiduauto ja uue hiluxi kõrval) ja on minu kastika kõrval ainuke nö väljavedamise masin. Natu tõstetud. Omanik müüs vahepeal maha ja siis ostis tagasi. Kunagi olid ka mingid probleemid esisillas ja rooste tegi liiga aga muidu sõidab ja käib seal, kus teised ei raatsi käia ning pikka kasti saab ka põdrad sisse pandud ...

Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Pakun, et ostu-müügi leping taskus ja vastavalt laevale, nädalapäevale, kellaajale tuleb laevapileti hind ja kogu lugu. Pileti ostul ju aind auto mõõdud olulised, ehk mahub tavamõõtu.TiitR kirjutas:Tegin pealkirjas muudatuse. Seoses sellega ka uued küsimused, et andke tulla. Sry, kui liiga siia-sinna valik teile tundub![]()
Jäi vaatevälja selline asi: http://www.nettiauto.com/en/volkswagen/taro/6287875
Seoses sellega ka kohe küss, et rääkige Soomest siia saava masina raskustest, hindadest, jne..
P.S Lisan juurde, et ei osta mingil juhul aastaarvu, vaid jahilkäigu masinat, mis eeldab head läbivust, väikseid modimise võimalusi (Mitsul need suuresosas ju puuduvad) ja vastupidavust/hoolduskulusi.
XC 70
-
- Fitting 44"
Kui autol on ülevaatused, automaksud jms korras, siis saad kaheosalise lepingu + ostumüügilepingu. Kõik trafi logodega. Seejärel paned Eesti poole tuld. Alati ei tasu öelda, et auto Eesti viid, ei taheta siis väga müüa. Laevapiletid on kõige odavamad pühapäeva hommikul ja teisipäev- kolmapäev. Hinnaerinevus võib olla kordades.puhvel kirjutas:Pakun, et ostu-müügi leping taskus ja vastavalt laevale, nädalapäevale, kellaajale tuleb laevapileti hind ja kogu lugu. Pileti ostul ju aind auto mõõdud olulised, ehk mahub tavamõõtu.TiitR kirjutas:Tegin pealkirjas muudatuse. Seoses sellega ka uued küsimused, et andke tulla. Sry, kui liiga siia-sinna valik teile tundub![]()
Jäi vaatevälja selline asi: http://www.nettiauto.com/en/volkswagen/taro/6287875
Seoses sellega ka kohe küss, et rääkige Soomest siia saava masina raskustest, hindadest, jne..
P.S Lisan juurde, et ei osta mingil juhul aastaarvu, vaid jahilkäigu masinat, mis eeldab head läbivust, väikseid modimise võimalusi (Mitsul need suuresosas ju puuduvad) ja vastupidavust/hoolduskulusi.
Kui autol verod, ülevaatus või muu probleem. Siis kleebi punased ajutised numbrid külge ja sadamasse. Need saad registrikeskusest ja pead ütlema marsuudi mida sõidad. Kui laevas oled, siis kisu need maha kuna Eesti neid ei tunnista.
Hirmutatakse ka verovõlgadega, aga Eesti registrisse võtmine seda ei sega, peaasi, et Tollile vahele ei jää.
- TiitR
- I live off from the mud
Väga hea info. Tänud!
- TiitR
Nii, veel kiusaks targemaid. Et kas on väga hull mōte lisada nimistusse Nissan Pickup?
-
- Got ARB and Nitrous?
Re: K: Plaan soetada L200, Nissan Pickup v. Taro/Hilux?
Ise tõin 4-5 aastat tagasi Rootsist L200. Minul on see 73kw ning 1997 aasta pill.
Kuna tollal sai Põhja-Rootsis tööd rügatud, siis auto sain puht juhuslikult naabri tagahoovist. Plekid olid suht läbi aga kerel roostet minimaalselt. Tookord maksin selle isendi eest 4000 sekki.
Hetkel vuran masinaga igapäevaselt mööda põlde, metsi - masin on kasutuses põllumajandusettevõttes. All on korralik rehv millega kannatab ka pehmematesse kohtadesse ronida. Arvan, et tal kõrgust ise eneset piisavalt kui just sohu ei roni. Kaks korda aastas vahetan stabikavarda pukse - need on minev kaup.
See on tõsi, et soojaks läheb ruttu ning vahel kusagil poris jääb veidike jõust puudu, aga see pole otseselt ka seganud sõitmist.
Kui tahad L200, siis Rootsis on neid valida küll ning kui pidavalt jälgida, siis leiab päris korralikke isendeid väga hea hinnaga.
Kuna tollal sai Põhja-Rootsis tööd rügatud, siis auto sain puht juhuslikult naabri tagahoovist. Plekid olid suht läbi aga kerel roostet minimaalselt. Tookord maksin selle isendi eest 4000 sekki.
Hetkel vuran masinaga igapäevaselt mööda põlde, metsi - masin on kasutuses põllumajandusettevõttes. All on korralik rehv millega kannatab ka pehmematesse kohtadesse ronida. Arvan, et tal kõrgust ise eneset piisavalt kui just sohu ei roni. Kaks korda aastas vahetan stabikavarda pukse - need on minev kaup.
See on tõsi, et soojaks läheb ruttu ning vahel kusagil poris jääb veidike jõust puudu, aga see pole otseselt ka seganud sõitmist.
Kui tahad L200, siis Rootsis on neid valida küll ning kui pidavalt jälgida, siis leiab päris korralikke isendeid väga hea hinnaga.
Oli meil ka kunagi selline Taro.Pensukas muidugi,Rootsist toodud ja väidetavalt 160 tuhat sõitnud.Hiljem selgus et siiski 600+tuhat.Oli paar auku keres aga muidu vinks vonks.Edasi käis ka kui kurivaim,siis kõdunes radikas ja keegi keetis mootorit korralikult.Läks peale diisel,minek enam hea ei olnud.Käigukast käis mitu korda maha,laagrid,difer korra,jälle laagrid.Käsipidur on väga mannetu,istumis asend on ka selles kuidagi põrandal.Kõrge on küll ja saab kõrgemaks kui vaja.Ukse hinged kuluvad millegipärast.Muidu hästi lihtne töö masin ja kui läikima nühkida kannatab teatrisse ka minna.
olge marurahulikud!
- TiitR
Ega pole mingit Rootsi lehte panna, kust saaks taolisi kaeda? Mul tegelikult Rootsis kohapeal olemas hea tuttav, kes saab ilmselt midagi ka oma silmaga üle vaadata.devil22 kirjutas:Ise tõin 4-5 aastat tagasi Rootsist L200. Minul on see 73kw ning 1997 aasta pill.
http://www.blocket.se/stockholm?q=&cg=1 ... &l=0&md=thTiitR kirjutas: Ega pole mingit Rootsi lehte panna, kust saaks taolisi kaeda? Mul tegelikult Rootsis kohapeal olemas hea tuttav, kes saab ilmselt midagi ka oma silmaga üle vaadata.
säält säti ise tüüp,kütus ja kui soovi siis ka asukoht, sest Rootsi on ebaproportsionaalselt pikk riik.
Diilsi ostuks on aasta lõpp/algus soodsam, siis on maksu (skatt) tasumise aeg ja mõnel juhul võib see auto hinna mitmekordistada, odavam on maha müüa.
Minu jahiautod on olnud Gaz 69, Uaz 452, Nissan Patrol ja viimased 14 aastat Nissan D22 Pick Up (12 aastat 76kw ja 2 aastat 98kw). Autode pärast ei mäleta, et mõni jaht oleks ära jäänud, pigem haige pea pärastTiitR kirjutas:Nii, veel kiusaks targemaid. Et kas on väga hull mōte lisada nimistusse Nissan Pickup?

Siiski pean mainima, et kui mina sain 1999 turbotatud Nissan Pick Up-i, siis sõbra vabalthingav 1996 Hilux oli minu meelest ikka eriline traktor!
Kui Nissanist rääkida, siis 76 kw D22 Pick Up oleks minu esimene valik. 250 000 km läbisõit pole sellele autole veel mingi suurus, paraku nooremat kui 12 aastat seda autot ei leia.
P.s. Ei usu, et targem olen!
gaz fs 1
- TiitR
Näiteks midagi sellist: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... e5c8e15753GC kirjutas:Minu jahiautod on olnud Gaz 69, Uaz 452, Nissan Patrol ja viimased 14 aastat Nissan D22 Pick Up (12 aastat 76kw ja 2 aastat 98kw). Autode pärast ei mäleta, et mõni jaht oleks ära jäänud, pigem haige pea pärastTiitR kirjutas:Nii, veel kiusaks targemaid. Et kas on väga hull mōte lisada nimistusse Nissan Pickup?. Seega mark, auto mark siis, pole eriti oluline ...!
Siiski pean mainima, et kui mina sain 1999 turbotatud Nissan Pick Up-i, siis sõbra vabalthingav 1996 Hilux oli minu meelest ikka eriline traktor!
Kui Nissanist rääkida, siis 76 kw D22 Pick Up oleks minu esimene valik. 250 000 km läbisõit pole sellele autole veel mingi suurus, paraku nooremat kui 12 aastat seda autot ei leia.
Jah, sarnase masinaga sõitsin mina ca 450 000 km. Tehnika pidas väga hästi vastu. Mädanema hakkas ikka kõigepealt kere, stange kroomitud osad, küljekarbid, veokast, lõpuks kere kinnitused. Auto on täna veel sõidus.TiitR kirjutas:Näiteks midagi sellist: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... e5c8e15753GC kirjutas:Minu jahiautod on olnud Gaz 69, Uaz 452, Nissan Patrol ja viimased 14 aastat Nissan D22 Pick Up (12 aastat 76kw ja 2 aastat 98kw). Autode pärast ei mäleta, et mõni jaht oleks ära jäänud, pigem haige pea pärastTiitR kirjutas:Nii, veel kiusaks targemaid. Et kas on väga hull mōte lisada nimistusse Nissan Pickup?. Seega mark, auto mark siis, pole eriti oluline ...!
gaz fs 1
-
- True Off Roader!
jah, ka meie pundis oli üks selline Nissan ja kõik mis GC rääkis kehtib - läbisõit poole milli kanti ja tehnikaga probleeme nagu polnud, aga polnud enam kohta kuhu see tehnika kinnituks.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
-
- Rock Crawler
Meil kah üks selline pundis, odokal 760 000 (nullide arv õige, nüüd juba ilmselt rohkemgi). Kasutaja väitel peaks 130 000 u puudu olema, kuna mingi aeg spidokas ei olla töötanud . Kere mädaneb, vedrud on ära vajunud. Tehnika pool mööndustega töökorras. Ega väga popputatud kah seda masinat ei ole. Omaniku, kellel kastikaid majapidamises mitu, väitel on remondi arvete summa väiksem ja KM hind odavam võrreldes konkureerivate mudelitega. Et 76 KW Nissanit võiks vaadata küll, kui leiab korras masina.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.