K: Plaan soetada L200, Nissan Pickup?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

K: Plaan soetada L200, Nissan Pickup?

Postitus Postitas TiitR »

Olen mingi aeg üht Mitsut (Pajero II) omanud ja mingi väike aimdus asjast on, kuid nüüd mõtlesin üht kastikat vaatama minna. Kas vanem ehk 73KW-line moto on kehvem või parem vs. 85KW-lisega? Mis võib mind ees oodata? Ütlen ära, et kesklinna ma sellega minema ei hakka, kuid korrralistel ÜV-del küll :D . Homme lähen üht piiluma, et mida, just kastikatest rääkides, vaatama peaks? Raami kindlasti, esisild taha, rattad risti ja pedalit, et vahekasti ketti jms. kontrollida? Ilmselt, et kastiosa kerest eralduma ei hakkaks, vms? Andke veel soovitusi. Jutt konkreetselt 2000a. masinast.
Tänud ette.
Viimati muutis TiitR, P Apr 27, 2014 9:23 am, muudetud 4 korda kokku.
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Re: K: Plaan soetada L200?

Postitus Postitas toi »

Kui nüüd päris aus olla siis mootoril vahet ei tohiks olla. Vahe tuleb lisa vidinatest nagu turbo,pump,aju. Lähtudes nõudlusest siis see 2,5 eriti vastupidav ei ole võrreldes 2,8sega. seda vist ei taheta tasuta ka :D . Endal kogemused puuduvad, lähtun puhtalt nõudlusest.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
48zge
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas 48zge »

Sellist automaat kastiga isendit omasin,kütte röövel. Manuaal pidi ok olema.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

toi kirjutas:Kui nüüd päris aus olla siis mootoril vahet ei tohiks olla. Vahe tuleb lisa vidinatest nagu turbo,pump,aju. Lähtudes nõudlusest siis see 2,5 eriti vastupidav ei ole võrreldes 2,8sega. seda vist ei taheta tasuta ka :D . Endal kogemused puuduvad, lähtun puhtalt nõudlusest.
Samas on mul naabrimehel, kes tõsine kartulikasvataja, L200 juba 6..7a., kellal 500 tuh. ees ja no kestab! Ja ei hoia ta seda kuskil kuuri all, vaid toimetab, nagu põllumehele kohane. Ja minu teada 2,8-t neile ei pandudki? :roll:
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Nii vanal võib hakata kere mädanema,eriti kui on olnud mingeid väikseid vigastusi.73kw on tegelikult lollikidlam,tavaline trossiga pump.Jõudu on muidugi natuke vähe aga saab hakkama.Minu kasutuses olev isend võtab kütet umbes 10 sajale.Või isegi natuke vähem.Hetkel kella peal 360tuhat ,mootorit pole lahti võtnud.Soovitan panna 2,8 keraamilised eelsüüte küünlad,kui on üks aku,teine juurde panna.Siis võib olla kas või 30 külma,läheb poolest pöördest käima.Soojaks läheb hästi ruttu.Tundub et mootor tuleb algul kergemal koormusel soojaks sõita,siis ei saa kaplokikaanest jagu.Pidurid on head,võibolla sõidan valesti aga klotse olen vahetanud ühe korra 7aastat tagasi.Just vaatasin,selle aasta saab veel läbi.Radikat vaadata,võib selle ajapeale ära kõduneda,samuti roolivõimendi torud mis on raami peal pori sees.Ja et rihmaseib oleks kinni.Tasakaalustus võllide rihma võib üldse ära jätta.
olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Tänud Uko. Ja sellega olen samuti arvestanud, et kere on neil nõrgem koht kui mootor.
l300
Fitting 44"

Postitus Postitas l300 »

vennal mul 98 a. l200 selle motoga ja toiminud see tal juba 2 aastat ilma vigadeta kuigi on pisut tuimem kui mu pajero(70kw).kerepoolest pole olnud muud probleemi kui,et karbid pidi üle värvima.isiklikult julgen soovitada.
Iltisega
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Iltisega »

Tiit, saan aru , et tahad jahipilliks. Mul 1997 aasta 73 kw . Kasutanud kolm aastat ostes oli ees 268 000 praeguseks 380 000. Jahi käigus kõik urkad läbi ronitud. Moto natuke lahjakene, kolme sillaga treilerit lausa piin vedada. Varuosa odav , remont lihtne ja kiire. Jutud õrnukesest radikast on õiged, sain kaane lihvida ja uue radika osta. Kui plokikaas maas kais vaatasin hülsse, väga ilusad ilma randita olid. Korra aastas vahetan küünlad(sügisel koos küttefiltriga :D ) Käivitub iga ilmaga. Esisilla vaakumlülitus konrollida , hooldada ( niiskust ei tohi sees olla, membraan olgu korras) siis lülitub korralikult. Tuled vajavad prozede tuge ( uus tuli poes 10 eur tk :D ). Kasti plekke pole B grupina saada, kui kavatsed remontida, Silberis hind miski 1500 eur üks külg. Muud plekid odavad.
Remondiga saab iga sepp hakkama. Näited varuosahindadest küünal 12, radikas 145, rattalaager ees 25-30, sarniir ees ca 25, rooliots 15 , tagavedru pakk 220, tagumine u polt 25 tk, esiklaas 80, kardaaniristid 15 tk, piduritrummel taha 60 tk, esitiib 32, käsipiduritross , krt ei mäleta.
Kokkuvõtteks jahilkäimiseks soovitaks.

Vallo
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Tänud Vallo, tabasid naelapea pihta - ikka jahile jah kastikat vaja :D . Ja tänud ka muude nõuannete kohta. Käidud aparaadi jätsin kõrvale, kuna rooste näris antud auto raami suisa kuuldavalt. Järgmine silmapiiril.
Iltisega
Got ARB and Nitrous?

P.S Eks me teises foorumis kohtume, raisk :mrgreen:
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Iltisega kirjutas:P.S Eks me teises foorumis kohtume, raisk :mrgreen:
Ma teises foorumis aastast 2007 ... samast ajast ka kehtiv Jahitunnistus ja relvaluba :D
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

TiitR kirjutas:
Ma teises foorumis aastast 2007 ... samast ajast ka kehtiv Jahitunnistus ja relvaluba :D
algaja :lol: Ma teises foorumis :? aastast 2003? Jahitunnistus ja relvaluba ikka vene ajast ...
Ma saan aru, et jutt käib nö III põlvkonna L-200 kohta elik 1996 kuni 2006? See võib isegi asi olla, ehkki II põlvkond oli ikka päris auto näoga. Ise ei julge uuemale alates 2006 otsa vaadatagi, sisse istumisest rääkimata, no selline lilla disain et anna olla (see vist ainuke auto maailmas, mis mulle tõeliselt ei meeldi).
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

honkomees kirjutas:
TiitR kirjutas:
algaja :lol: Ma teises foorumis :? aastast 2003? Jahitunnistus ja relvaluba ikka vene ajast ...
Ma saan aru, et jutt käib nö III põlvkonna L-200 kohta elik 1996 kuni 2006? See võib isegi asi olla, ehkki II põlvkond oli ikka päris auto näoga. Ise ei julge uuemale alates 2006 otsa vaadatagi, sisse istumisest rääkimata, no selline lilla disain et anna olla (see vist ainuke auto maailmas, mis mulle tõeliselt ei meeldi).
Tean Sind honkomees :D . Kisub küll natuke jahinduseks ära, kuid ise alustasin vanaisaga jahtidel kaasas käimist mingi ´86a umbes, kui olin 11 :D , kuid asjaoludega tekkis "väike" paus, aga see selleks. Ja jutt käib just III põlvkonna L200-st.
Iltisega
Got ARB and Nitrous?

Ma teises foorumis anno 2004 paberid anno 1997
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: K: Plaan soetada L200 v. Taro/Hilux?

Tegin pealkirjas muudatuse. Seoses sellega ka uued küsimused, et andke tulla. Sry, kui liiga siia-sinna valik teile tundub :oops:
Jäi vaatevälja selline asi: http://www.nettiauto.com/en/volkswagen/taro/6287875
Seoses sellega ka kohe küss, et rääkige Soomest siia saava masina raskustest, hindadest, jne..
P.S Lisan juurde, et ei osta mingil juhul aastaarvu, vaid jahilkäigu masinat, mis eeldab head läbivust, väikseid modimise võimalusi (Mitsul need suuresosas ju puuduvad) ja vastupidavust/hoolduskulusi.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”