Tänud ette.
Moderaator: Moderators
Samas on mul naabrimehel, kes tõsine kartulikasvataja, L200 juba 6..7a., kellal 500 tuh. ees ja no kestab! Ja ei hoia ta seda kuskil kuuri all, vaid toimetab, nagu põllumehele kohane. Ja minu teada 2,8-t neile ei pandudki?toi kirjutas:Kui nüüd päris aus olla siis mootoril vahet ei tohiks olla. Vahe tuleb lisa vidinatest nagu turbo,pump,aju. Lähtudes nõudlusest siis see 2,5 eriti vastupidav ei ole võrreldes 2,8sega. seda vist ei taheta tasuta ka. Endal kogemused puuduvad, lähtun puhtalt nõudlusest.
Ma teises foorumis aastast 2007 ... samast ajast ka kehtiv Jahitunnistus ja relvalubaIltisega kirjutas:P.S Eks me teises foorumis kohtume, raisk
algajaTiitR kirjutas:Ma teises foorumis aastast 2007 ... samast ajast ka kehtiv Jahitunnistus ja relvalubaIltisega kirjutas:P.S Eks me teises foorumis kohtume, raisk
Tean Sind honkomeeshonkomees kirjutas:algajaTiitR kirjutas:Ma teises foorumis aastast 2007 ... samast ajast ka kehtiv Jahitunnistus ja relvalubaIltisega kirjutas:P.S Eks me teises foorumis kohtume, raiskMa teises foorumis
aastast 2003? Jahitunnistus ja relvaluba ikka vene ajast ...
Ma saan aru, et jutt käib nö III põlvkonna L-200 kohta elik 1996 kuni 2006? See võib isegi asi olla, ehkki II põlvkond oli ikka päris auto näoga. Ise ei julge uuemale alates 2006 otsa vaadatagi, sisse istumisest rääkimata, no selline lilla disain et anna olla (see vist ainuke auto maailmas, mis mulle tõeliselt ei meeldi).