Ketas- või trummelpidurid

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Ketas- või trummelpidurid

Postitus Postitas raimo »

Küsimus ongi siis selline et kumb on offroad autole parem, kas ketaspidur või trummelpidur? Oma loogikast lähtudes arvan, et ketas on parem(ei kogu muda trumli sisemusse). Mis teie ütlete?
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Ketas, samas korralikult tihendatud trummel on näidanud ka end kestvat ntx kasu+ peal.

Samas volvo all kehva tihendusega sõi klotse hommikuks lõunaks ja õhtuks.

Pidurite puudumisest märgades tingimustes trummelpiduriga pole mõtet puudutadagi.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
sass
Fitting 38"

Postitus Postitas sass »

Ikka ketas.Mul taga trummelpidurid ja peale igat võistlust on need ka paksult muda täis.esimestega pole probleemi olnud.
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas raimo »

Seda ma arvasin. Tänan.
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Ketas ja veel kord ketas.Kuskil siin foorumis on ka minu arust pikem arutelu sel teemal.
Ketta kaks suurima eelist on:
Sodi ei kogune kuhugi vahele nii,et ta sealt enam välja ei pääse.Pean silmas seda,et trummli sisse koguneb muda ja kruus mis jahvatab nagu vilja veski need katted klotsidelt minema.Oma kogemusest tean,et 12 tunniga olid tagumised raud raua vastu.
Teiseks peale vee takistuse läbimist tulevad pidurid kiiremini tagasi.Vesi ei jää trumli sisse ringlema.
Ketas on ka lihtsama ehitusega ja liikuvaid osi vähem.
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”