O: Ikarusi diiselsoojenduse eelsüüteküünla

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
krunnn
Fitting 38"

O: Ikarusi diiselsoojenduse eelsüüteküünla

Postitus Postitas krunnn »

Tere

Sooviks siis osta Ikarusi diiselsoojenduse uue eelsüüteküünla, või oskab keegi neid taastada?
Spiraal on ise korras aga kuskilt vahepealt ei anna ühendust. Või on miski analoog võimalik sinna aretada?
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Re: O: Ikarusi diiselsoojenduse eelsüüteküünla

Postitus Postitas ibra »

Mul taoline uus oli olemas ja kuu aega tagasi oli näppude vahel, aga kas ma teda nüüd üles leian on teine asi.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
krunnn
Fitting 38"

Tere

Natuke teema väline, juhul kui keegi pole ratsinud seda küünalt, siis, selle spiraali saab sealt kätte vaikselt näpitsatega meelitades, soovitan küünla panna enne kruustangide vahele. Ca 10mm on spiraali otsad aukudes sees ja pisikeste kiiludega sinna kinni pressitud, toksitud vmi. Kuna see küünal juperdas ja andis keskel vahepeal sädelust, siis arvatavasti oli ühendus kehv. Järgmine ndl. saab siis proovida kas toimib. Aga ootan ikka kui kellelgi uus näppude vahel.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
ttambett
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas ttambett »

Sõber leidis sõjaaegsele küttele sobiliku eelsüüte küünla Keila Pakiautokeskusest.
Toyota LC95
Mitsubishi Pajero III, oli.

http://www.puutöö.ee
Ten
Fitting 38"

Postitus Postitas Ten »

Olen nendest ahjudest ka natukene mööda käinud ja mõned osad veel vedelemas aga küünalt hetkel muidugi üles ei leidnud.Originaal küünlal vaatab spiraal välja portselani seest.Taastamisel treiti see osa kus portselan sees maha,puuriti spiraali jaoks augud ja kiiluti spiraal aukudesse mingite pisikeste saapanaeltega.Spiraal keerati muidugi uus.Pinge küünlal peaks olema 6V,korpuse sees on kaks suurt traat takistit.Mul on olemas vene keelne manuaal koos elektriskeemiga.
krunnn
Fitting 38"

Tere

Pole veel katsetada jõudnud, aga küünlal onjah 6v peal, aga ikarussi puhuri käib 24v pealt, miski alaldi juurde tehtud. Küünlale tuleb ka 24v peale? Kas seal peaks siis miski alaldi olema? Kas seda manuaali kuidagi saaks, skanniks sisse vms?
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Ten
Fitting 38"

Postitus Postitas Ten »

Need kaks suurt traat takistit,mis asuvad kattepleki all võtavad pinge maha 6 v peale.Küünal on pinge all niikaua kuni põlemiskamber soojeneb ja reguleeritav polt põlemiskambri küljes nihkub ja lülitab välja mikrolüliti.Seda siis ca 20 sekundit.Kui tahad midagi konkreetset teada võid helistada,kui oskan siis räägin.Kui skeemi kohe tahad siis saada oma maili aadress.Skännisin ta PDF failina ja ei oska praegu teda foorumisse üle kanda. 5064553.
Vasta

Mine “Bizniz”