Pajero 1996 2.8td 92kw

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

kreisitill
Off Roader Wannabe

Pajero 1996 2.8td 92kw

Postitus Postitas kreisitill »

Tere roomajad.
Sellinemure et olen omanud kia carnivali nyydkui müügis pakutakse sellist pajerot..seega siis kysimus,mis on selle auto head ja vead.
automaatkast ja maastur kuidas vastupidavus?kas 10-11 liitrit sajale kytuse kulu loota vist pole mõtet??
kuidas osade hinnad jne..kindlasti kysite mis otstarbeks, vastan siis kohe..linnasõit ja vahest harva ka kuskile linna kõrvale lume sisse roomata aga mitte nagu enamus teist elukutseliselt sopa sees olla:D..seda seni kuni pisik sisse pole tulnud..aitähh vastamast.auto siis täpsemalt see

http://www.auto24.ee/used/1645204
kreisitill
Off Roader Wannabe

Re: Pajero 1996 2.8td 92kw

Lisaks veel kysimus mida kontrollida kui vaatama minna??
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Postitus Postitas toi »

See pisik tuleb väga kiiresti kui omad 4x4 autot. :lol:
Põhi probleem nendel autodel rooste, eriti tagarataste juures raami peal.Mootor ja kast on probleemivabad. Pole kuulnud et silladgi laguneks rohkem kui teistel autodel. Varuosade hinnad täitsa mõistlikud. Kütusekulu linnas jääb sinna 12 kanti. Sõltub muidugi jalast. Julgen arvata et parem kui Kia.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Minul oli kunagi selline (vaid aasta vanem), samuti automaat ja puha. Minul oli ta just vastupidises järjekorras, et põhiliselt metsas ja vahest harva sai ka linnas käia (lastel ja naisel järel, kui hanged olid poolemeetrised ja bemm enam läbi ei surunud :D ). Minu oma oli toodud Eestisse Rootsist ja sealne omanik oli küll hoolas olnud - kogu alusraam oli korralikult puhtaks tehtud ja mingi kivikaitsme taolisega üle käidud. Omasin mingi 2a., selle ajaga andis järele vaid sumpa toru ja sai vist lastud ka pumba tihendeid vahetada. Muidu automaat rühkis lumes korralikult. Kui esituledeni lumes pikalt suruda, siis jäi juba mootori jõust puudu :D .

Edit: Leidsin arvutist ka mingid igivanad pildid, kus sai ükspäev koos jahikaaslastega metsloomadele süüa viia ja kui veel metsavahel lund oli :D . Aga ronis aastaringselt 31x10,5 AT rehviga päris kaugele.

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
RistoRR
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas RistoRR »

toi kirjutas:See pisik tuleb väga kiiresti kui omad 4x4 autot. :lol:
Põhi probleem nendel autodel rooste, eriti tagarataste juures raami peal.Mootor ja kast on probleemivabad. Pole kuulnud et silladgi laguneks rohkem kui teistel autodel. Varuosade hinnad täitsa mõistlikud. Kütusekulu linnas jääb sinna 12 kanti. Sõltub muidugi jalast. Julgen arvata et parem kui Kia.
Mis jutt see nüüd on? KIA pole mingi laguneja, kogemus räägib enda eest...
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
kreisitill
Off Roader Wannabe

sai käidud ja toodud!
nyyd veel anomaalia erinevatest nuppudest mida väga palju:D:D:Dkui aru saan kuidas asjad toimivad ehk siis metsa vahele ka:D:D:D
taga rataste juurest on näha et raamil on mingid kohad välja vahetatud..
nyyd kui pärnu jõudsin avastasin aga et kas kast libiseb v siis mingi nupp v sild valesti mul seal sisse lylitatud kuna imelikulöt libisev tunne..kuigi see aint minu arvamus hetkel ehk keegi targem aitab:Dloodan et paska kaela ei tõmmanud ja see kast ikka korras:D
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Raami parandamisega peab ka teadma kuidas ja mismoodi seda teha. Põrutan hetkel küll mälu järgi, kuid ÜV ei aktsepteeri vist olukorda kus raamis on risti lõiked ja lapid peal, samas pikilõiked on lubatud? Lihtsalt infoks, et hiljem mingeid üllatusi ei tuleks.
kreisitill
Off Roader Wannabe

Selge peab vaatama jah mis seal on...kuid hetkel mure selle kastiga ikka:D kas pärnus mõni pajero mees proovisõitu ei viitsi teha ja öelda kas kõik nii nagu peab:Dmuidugi ka teiste markite mehed kes targemad kui mina:D
kreisitill
Off Roader Wannabe

Niisiis nyyd kindel et mingi asi libiseb täna garaasis kuiva kivi peal 4 silda sees on ka selline tunne et ratas käib ringi kui audi 100 välja vedasin garaasisist..vana omanik räägib et õlid ära vahetada aga minu arvamus et vist onb veidi hilja kui juba libiseb ja kärsaka vioskas ka sisse sel hetkel kui vedasin..
Kas sain jubeda saasta selga??sellesmõttes et mis siuke kast maksta võib kui ültse võtta on??ja kui keeruline pajerol kasti maha võtta??sain kyll külmaga hästi käivituva auto aga niipaljukest siis sellest :( ..
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

kreisitill kirjutas:Niisiis nyyd kindel et mingi asi libiseb täna garaasis kuiva kivi peal 4 silda sees on ka selline tunne et ratas käib ringi kui audi 100 välja vedasin garaasisist..vana omanik räägib et õlid ära vahetada aga minu arvamus et vist onb veidi hilja kui juba libiseb ja kärsaka vioskas ka sisse sel hetkel kui vedasin..
Kas sain jubeda saasta selga??sellesmõttes et mis siuke kast maksta võib kui ültse võtta on??ja kui keeruline pajerol kasti maha võtta??sain kyll külmaga hästi käivituva auto aga niipaljukest siis sellest :( ..
4 silda? Ikka 2 silda ja 4 ratast? :D
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

kreisitill kirjutas:Niisiis nyyd kindel et mingi asi libiseb täna garaasis kuiva kivi peal 4 silda sees on ka selline tunne et ratas käib ringi kui audi 100 välja vedasin garaasisist..vana omanik räägib et õlid ära vahetada aga minu arvamus et vist onb veidi hilja kui juba libiseb ja kärsaka vioskas ka sisse sel hetkel kui vedasin..
Kas libiseb taga- või neliveoga?
Täidsa huupi pakun - kui näiteks autol on juhuslikult ette paigaldatud manuaalselt keeratavad hub-id, need on lahti ja nelivedu on sees, siis hakkabki libisema.
Kunagi, kui ühte autot käisin vaatamas, siis sellel oli nii.

Vahekasti ja nuppude kohta loe siit: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?p=300800#p300800

Kast käib maha nii: http://www.pocuk.com/forums/viewtopic.p ... 99#1328399

Aga ennem kui maha võtma hakkad, kasti õlitase on normis?
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
aivar355
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aivar355 »

Endal ka plaan sarnane Pajero osta, seega jälginud ka, mis siin foorumis räägitakse. Ei saa hästi pihta, mis seal kastis libiseda saab, olen aru saanud,et vahekasti kett võib üle visata, aga muu ülekanne ju hammasratastega, siis peaks minu arusaama järgi midagi ragisema ka.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

aivar355 kirjutas:Endal ka plaan sarnane Pajero osta, seega jälginud ka, mis siin foorumis räägitakse. Ei saa hästi pihta, mis seal kastis libiseda saab, olen aru saanud,et vahekasti kett võib üle visata, aga muu ülekanne ju hammasratastega, siis peaks minu arusaama järgi midagi ragisema ka.
Jutt siiski automaat kastist!
aivar355
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aivar355 »

Vabandust, see jäi tähele panemata, endal plaan ühte manuaalkastiga isendit vaatama minna, seega seda muret ei teki.
kreisitill
Off Roader Wannabe

Asjast nii kauge et ei tea mis on hubid aga libisemine on mölema veoga..ölitase vaafatud ja normis.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”