Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD pihustid

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

viinakaru
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Re: Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD pihustid

Postitus Postitas viinakaru »

Ei saa mainimata jätta, et tagasivool pole ainuke pihustite probleem, lisaks tühikäik jne. Üldiselt tasub ikka kõik pihustid maha keerata viia remonti asjaoskajate juurde, kes ka garantii annavad tööle, nt-ks Karla auto või Jassi autotuba, teisi kohti siiani ei usalda väga. Suhteliselt tihti on nende pihustite korpused samuti katki, siis vaja kas uusi või siis leida remondikõlbulik vana pihusti. Isegi olen romulatest neid pihusteid ostnud, et saada terve koprus, alati on jutt juures, et korras ja kontrollitud, kui siiani olen saanud 10-st ehk 2 kasutuskõlbulikku peale kontrolli viimist.

Vahetusel ei tohiks unustada: alati uued seibid, uued poldid, pihusti pesa ilusti üle freesida spets freesiga, muidu asjal tulemust pole. Lisaks vahetaksin kütusefiltri (paljud miskipärast selle peale ei tule), tagasivoolu voolikud (mitte kasutada odavat voolikut, kuna tihti need siiski ei istu korralikult otsa ja kipuvad õrnalt läbi ajama.

Jutt esialgne, et süsteem korralikult toimima saada on veel asju palju...Lihtsalt kirjutasin pika jutu, sest pidevalt näeme töökojas neid kuskil lastud teha või ise tehtud masinaid, mis ei käi üldse, asendatud on asju kummaliselt, kuigi õiged varuosad ei maksa nii palju, et neid välja praakida jne.... :roll:
www.automehed.ee Diagnostika, remonditööd
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Lugesin su jutu läbi ja mulle tundub, et see mootor on Hitleri kättemaks.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Postitus Postitas agent007 »

Okei, lugesin ka huviga teemat.

Endal on ka pihustiremont ees kohe. Aga küsimus on selles, et kuidas sa neid pihusteid vahetada? Kas aju tahab programeerimist pärast vahetust. Näiteks igal pihustil on see kood peal, minu omadel ...087 lõpuga ning ringi sees nr. 2 . Oletame, et panen sama lõpuga pihusti aga ringi sees nr. 1 Kas hakkab tööle?

Kui olen valesti aru saanud siis palun selgitust.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

agent007 kirjutas:Okei, lugesin ka huviga teemat.

Endal on ka pihustiremont ees kohe. Aga küsimus on selles, et kuidas sa neid pihusteid vahetada? Kas aju tahab programeerimist pärast vahetust. Näiteks igal pihustil on see kood peal, minu omadel ...087 lõpuga ning ringi sees nr. 2 . Oletame, et panen sama lõpuga pihusti aga ringi sees nr. 1 Kas hakkab tööle?

MB enda mootorid hakkavad tööle, kuid alguses ei pruugi olla täit võimsust. Kui korrigeerimisarv on väga mööda, võib ka tule süüdata ja arvutit nõuda. Julgeks arvata, et Jeep pole siin jalgratast leiutanud. :roll:

Vahetuse kohta on hulk kurbi lugusid. Kui pihusti ikka kõntsa seest välja ei paista, on vahetus parem jätta mõne tõmmitsaid omava töökoja hooleks - vähem probleeme halbade asjade kokkulangemise korral.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Postitus Postitas agent007 »

v6sa kirjutas:
agent007 kirjutas:Okei, lugesin ka huviga teemat.

MB enda mootorid hakkavad tööle, kuid alguses ei pruugi olla täit võimsust. Kui korrigeerimisarv on väga mööda, võib ka tule süüdata ja arvutit nõuda. Julgeks arvata, et Jeep pole siin jalgratast leiutanud. :roll:

Vahetuse kohta on hulk kurbi lugusid. Kui pihusti ikka kõntsa seest välja ei paista, on vahetus parem jätta mõne tõmmitsaid omava töökoja hooleks - vähem probleeme halbade asjade kokkulangemise korral.
Kõntsa pole ja ei leki ega susise. Aga jama on selles, et tagasivool on meeletu.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”