Appikutse Tartu kandis-RASKETEHNIKA KINNI!!!

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Appikutse Tartu kandis-RASKETEHNIKA KINNI!!!

Postitus Postitas rommi »

Niisiis lugu järgmine: tuttaval jäi Tartu kandis rekka kinni. Tegeleb puitgraanulite veoga ja ühe kliendi hoovis lihtsalt vajus sisse.
Asub 15km Tartust, Jõgeva suunas. Infoks veel et, kogu kupatus kaalub 24t (masin 14 + 10t koorem) Uppunud just ei ole, kuid tõmbamiseks on siiski mingit raskemat agregaati vaja.

Kui nüüd keegi Tartu kandist loeb seda ja tahaks teda homme aidata siis võiks helistada talle ja midagi kokku leppida:
Urmas
5012600
urmas@graanul.ee

PS! niipalju veel, et mees on oma ja igapäevaselt sõidab Discoga :)
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ütlen omast kogemusest, et rahvamajaga tõmbab sellise eluka välja, kui on veniv köis ja rekkal pole käru sisse vajunud. Kui käru on ka sees, siis haahitagu lahti ja rahvamaja aitab ikkagi :wink:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

No selline meie plaan oligi, et Patrol meh. vintsiga + Jeep comeup 9000ga, 2 plokki ja oleks persed kuhugi kinni ankurdanud ja olen suht kindel, et asi oleks liikuma hakanud. Ükski suvaline traktor ei jõua tõmmata eales niimoodi nagu vintsid.

Aga noh homme saab aidata õhtul peale kooli/tööd. Tänaõhtusest abist öeldi viimasel hetkel ära. Aga kui mure suur siis hätta ei jäeta kedagi. Võin abivägede orgunnimise enda peale võtta.

5256990

Urvo
Viimati muutis Urvo, E Jaan 08, 2007 10:22 pm, muudetud 1 kord kokku.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Mul sealkandis Käreveres sõber talunik,kellel on Kirovets ja sama suur Fendt-i traktor ja ise kah väga tore inimene ja tunneb sealkandis kõiki talunikke kah,nii et kui hakkama ei saa,võib mulle helistada ja ma uurin seda asja...

Sellega seoses tuli just meelde lugu,kuidas kunagi ise Saksas talupraktikandina pühapäeval teleka ees istusin,kui perenaine sisse astus ja ütles,et küla lõpus meie põllu peal on üks veoauto ringi keerama hakanud ja kinni jäänud ja et kas ma ei saaks teda aidata.Kuna olin just eelmisel päeval kraavis üht 40-tonnist veoautot näinud,siis äratas see sõna minus sellist aukartust,et istusin meie kõige suuremasse Case-i(180hj on kah päris jurakas) ja sõitsin sinna.Veoauto oli 10-tonnine :lol:
Hetk hiljem kraamis siis õnnelik rekkajuht oma rahapunga välja,et mind tänada.Samunegi asjandus sisaldas 10DM ja mingeid kaarte.Kuna nii vaest inimest ei kõlvanud minuarust talusulaselgi koorida,saatsin ta viisakalt teele ja läksin koju.Kui perenaisele loo ära rääkisin,ütles ta,et oleks pidand raha ikkagi ära võtma,neil niimoodi kombeks.Mina vastu,et meil niimoodi kombeks pole ja telekat vahtima tagasi.

Pets 5105295
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

kinnijäämistest omapärane lugu ka siitpoolt.

oli minu töömasinaks kunagi külgkorviga ural tsikkel - selline sini-kollane ja punaste vilkuritega ning mehaanilise sireeniga.
pärast öist vahetust koju sõites vajus silm konkreetselt kinni ja kurvist otse välja põllule (tolle hetkeni poleks uskunud, et võin tsikli seljas ära langeda).
õnneks ümber ei läinud, kuid pehmes küntud mullas kinni mis kinni, üksi välja ei tõmmanud.
läksin siis sellel varahommikusel ajal lähima talumehe juurde, kellel hoovi peal vana sakslane (kes ei tea, siis see oli T-16 eelkäija), millel riistad kõhu all (no need vaheltharimise riistad - või mis te siis mõtlesite).
ja - jäi tema sinna kõhu peale päris kinni.
kahe mehega aga sikutasime tsikli välja, ja sõitsime teise külamehe juurde, kellel belaruss kodus, ja siis sai ka sakslane mullast välja kistud.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Ärge siis sündmust jäädvustada unustage!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Lisan:
-----------
Tervitused ja tänusõnad kõigile, kes abi pakkusid või soovitasid.

Urmas Toome

siin link fotodega.
http://s11.photobucket.com/albums/a161/tegemised/
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”