Tiki treileri sild
Moderaator: Moderators
Tiki treileri sild
Ülal mainitet käruga siis selline mure et rattad lääpas. Käru on balansiir sillaga.Mure selles et ei saa aru kuidas see sild juppideks käib, kas peaks lähenema võtmetega või relakaga. Uurisin seda asja siit ja sealt nett ei anna kah miagi. Siin targad ehk oskavad nõu anda. Tänud juba ette ära.
Re: Tiki treileri sild
Suure tõmbejõuga vintsiga.Vähemalt algusaastate kärudel oli balansiir lihtsalt hüdropressiga talasse sisse surutud, kinni hoidis balansiiri neli kumminööri juppi.Balansiiri õgvendada pole mõtet proovida, murrab edaspidi rattad üldse alt ära.KINGCAB kirjutas:Mure selles et ei saa aru kuidas see sild juppideks käib, kas peaks lähenema võtmetega või relakaga.
No sellega siis pilt selge, mul just selle kummi puksidega sild. Aga kas keegi on oma garages mingi muu lahenduse leidnud. Selles mõttes et omale ja aastateks.
Miks on vaja lahti võtta?KINGCAB kirjutas:Ülal mainitet käruga siis selline mure et rattad lääpas. Käru on balansiir sillaga.Mure selles et ei saa aru kuidas see sild juppideks käib, kas peaks lähenema võtmetega või relakaga. Uurisin seda asja siit ja sealt nett ei anna kah miagi. Siin targad ehk oskavad nõu anda. Tänud juba ette ära.
Kui asi on lihtsalt kõver(ülekoormuse tagajärg)siis tuleb rakendada jõudu vastassuunas ja ongi kõik.
Või on vaja neid kumme vahetada(ma arvan et ei)+
Võib keerata silla tagurpidi.
Jõud vastassuunas ehk õgvendamine tundus mullegi hea mõttena.Kahjuks lõppes asi balansiiri purunemisega õgvendatud kohast.
Ainus lihtne lahendus võiks olla täisraud balansiiri sisemise toru asemele.
Ainus lihtne lahendus võiks olla täisraud balansiiri sisemise toru asemele.
Mina keerasin lihtsalt silla tagurpidi. 

Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
No läks siis sedaviisi nagu osad kaasmõtlejad soovitasid et sild tagurpidi alla. Enne keeramist sai rasketehnikaga pisut mõjutatud et asi veelgi kaunim välja näeks. Eks näeb kaua kestab.