Jeep Cherokee mootor jukerdab
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep Cherokee mootor jukerdab
Kui paugub ja gaasi ei lase korraga palju vajutada aga kuidagi meelitades ikka pöördesse läheb siis on ju kütusenäljas. Vaata pumbarõhk üle.
Mul tegi kunagi samuti siis oli lõhki see väike voolikujupp mis pumbast paagi väljatuleva flantsi külge läheb.
Mul tegi kunagi samuti siis oli lõhki see väike voolikujupp mis pumbast paagi väljatuleva flantsi külge läheb.
Nii, küünlajuhtmed ja jagaja lakitud.
Tühikäigu mootor pestud, aga proovida pole veel saanud.
Korra lasin kohapeal käia ja tundus nagu normaalne.
Selline oli see jupstükk. Ma ei oska öelda on see must või mitte?

Tegematta on veel see piduripuhastussprei pihustamine lõdvikutele. See minuarust ka hea mõte.
Tühikäigu mootor pestud, aga proovida pole veel saanud.
Korra lasin kohapeal käia ja tundus nagu normaalne.
Selline oli see jupstükk. Ma ei oska öelda on see must või mitte?

Tegematta on veel see piduripuhastussprei pihustamine lõdvikutele. See minuarust ka hea mõte.
Noo see ikka päris krõbe juba. Enda oma puhastasin ka ära esimesel päeval kui auto sain. Mul ikka oli alt metalli ka näha.
P.S. jaga küünlajuhtmete ja jagaja lakkimise infot. Pole varem kuulnud, hea harimiseks.
P.S. jaga küünlajuhtmete ja jagaja lakkimise infot. Pole varem kuulnud, hea harimiseks.
Tühikäigu regulaatori pesa ja kanal puhasta ka siis juba, kui isend sees säärane välja näeb.
Virgo
Virgo
Mudas alates 2003.
Ilmselt tuleb Virgo öeldu ellu viia, ainult selle jupstüki puhastamisest ei piisanud.
Peaks proovima selle piduripuhastajaga pritsimise ja veel midagi.
ASMV ei käinud see mootor üldse hästi. Kardab ka vett hullult.
Esimene/ülemine lambda töökorras? Sai nv enda 5.2 omal ülemist näpitud ja tundub, et vale asjaga puhastatud. Nüüd tühikäik lonkab ja puterdabandrusr kirjutas:Ilmselt tuleb Virgo öeldu ellu viia, ainult selle jupstüki puhastamisest ei piisanud.
Puhastamiseks on karpa puhastus vahend nätuke efektiivsem. Ja pöördu kellegi poole kes on võimeline OBD pistikust infot lugema
Pole mõtet kohvi paksu pealt ennustada 
Kusjuures justnimelt karpa puhatusvahendiga EI tohi lambdat puhastada. Vähemalt seda väidab tootja! Liiga kange kraam väidetavalt.laurz kirjutas:Puhastamiseks on karpa puhastus vahend nätuke efektiivsem. Ja pöördu kellegi poole kes on võimeline OBD pistikust infot lugemaPole mõtet kohvi paksu pealt ennustada
Ma mõtlesin TB puhastamist carbcleanerigabjorn kirjutas:Kusjuures justnimelt karpa puhatusvahendiga EI tohi lambdat puhastada. Vähemalt seda väidab tootja! Liiga kange kraam väidetavalt.laurz kirjutas:Puhastamiseks on karpa puhastus vahend nätuke efektiivsem. Ja pöördu kellegi poole kes on võimeline OBD pistikust infot lugemaPole mõtet kohvi paksu pealt ennustada
Tere
Mul oli samalaadne jama kunagi 4 liitrisega, esialgu vahetasin jagaja kaane, läks tsuti paremaks, kuid päris hea ikka ei saanud. Siis vahetasin ära ka rootori ja mured said murtud. Peale seda olen jagaja kaant alati koos rootoriga vahetanud.
Priit
Mul oli samalaadne jama kunagi 4 liitrisega, esialgu vahetasin jagaja kaane, läks tsuti paremaks, kuid päris hea ikka ei saanud. Siis vahetasin ära ka rootori ja mured said murtud. Peale seda olen jagaja kaant alati koos rootoriga vahetanud.
Priit
2018 "Lendav Draakon" TR1 177