Krooniline kirjutas:Testriga sai mõõta kuidagi ja olid mingid omad väärtused, aga ei mäleta enam. Uue ostaks nii kui nii, isegi kui see viga täielikult ei parandaks.

Võid proovida süsteemile reseti ka teha, et akult + klemm maha, siis hoiad seda 30 sek. miinus klemmi vastas ja uuesti klemm peale. Seejärel 3 korda süüde sisse ja süüde välja( starterit ei anna). Viimasel korral jätad süüte sisse, siis lülitad pooltuled sisse ja seejärel ka välja. Peale seda ka süüde välja. Nii ongi RESET ajule tehtud. See järel tiksutad mootori kohapeal töösoojaks, peale mida lähed sõitmist õpetama uuesti autole. Kiirendad kuni poole kaasiga kõik käigud ülesse ja siis aeglustad ilma pidurita kuni esimese käiguni välja tagasi( jalg pedaalilt maha ). Kui veab pääseb odavalt.
Peale reseti õpid auto järgmise 50 käivitusega ka kütte kulu jne....
EDIT: Üldjuhul on selline RESET soovitatav teha peale igasuguse anduri jne. vahetust
nii proovisin siis teha seda reseti

käigukasti õpetasin nii öelda sõitma... aga ikka vahetab käike imelikult... nüüd küll teeb esimese vahetuse nats juba alla 3000 pöörde

ja teine vahetus u 2600 pealt kolmas tuleb juba mingi 1500 pöörde pealt... aga imelik on see et ta nagu vahetab neljandat korda kah või see aind tundub mulle

peaks ju olema 4ne käigukast loogilist mõtlemist mööda siis 3 käiguvahetust.

aga esimene käiguvahetus on siiski agresiivne. teised on juba sujuvad . owners manuaalist lugesin sellist asja, et kui õli palju siis käigukast on agresiivne ja vahetab käike kõrgetel pööretel. kuna õli on külm. kas võib olla mingi loogika, et see andur mis mõõdab käikukasti tempi vigatseb ? ja saadab ajule vale temp ja sellepärast ka vigatseb.
selle tps junni vahetan kohe ära kui eesti saan. siin soomes eriti selles linnas on jeebi juppidega vähe keeruline

kergelt öelda
nii palju oli resetist kasu, et hakkas tunnistama, et ma vahetasin ära õhuanduri kunagi ja ei saada seda veakoodi mulle enam.
selline küsimus kah selle tagumise lambda kohta... miks selle sisse ehitatud diagnostika süsteemiga seda viga ei näita aga need vähe asjalikumad diagnostika asjandused näitavad ?
suured tänud asjaliku info eest reseti suhtes ja kuidas mida teha.