Milline hilift on hea?
Moderaator: Moderators
Milline hilift on hea?
Suutsin grandi otsa üles tõstes Tmaxi hilifti lati kõveraks saada. Auto hakkas betooni peal tõstes külje peale vajuma ja latt läks aluse juurest pikema jututa külgsuunas kõveraks. Pärast läks õrnalt kuvaldaga toksates jälle sirgeks. Millise firma toodet peaks eelistama, et selliseid üllatusi vältida?
D4D+R6+V6
Re: Milline hilift on hea?
Mina olen oma Dragoniga igast asendist igasuguseid asju tõstnud, korralikku piina on ikka saanud see, aga midagi juhtunud ei ole- lihtsalt kogemused. Parim peaks olema aga siiski origaal Hi-Lift!
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- tuningman
pole ,mingi üllatus. sain oma t-maxi ka jumala banaaniks. kui auto tungi pealt ära kukkus. tungi tõste lõug jäi stange all oleva poldi pea taha ja kukkus konksuga lati peale.TarviR kirjutas:Suutsin grandi otsa üles tõstes Tmaxi hilifti lati kõveraks saada. Auto hakkas betooni peal tõstes külje peale vajuma ja latt läks aluse juurest pikema jututa külgsuunas kõveraks. Pärast läks õrnalt kuvaldaga toksates jälle sirgeks. Millise firma toodet peaks eelistama, et selliseid üllatusi vältida?

Viimati muutis tuningman, P Sept 29, 2013 9:26 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- helar
Moogi olen palju tõstnud. Ühe korra pani ka tungilt leebet. Siiani kõik sirge. Tihti tuleb mehhanismi määrida ,siis töötab tõrgeteta.
Jutt siis Hi Liftist.
Jutt siis Hi Liftist.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Ega need latid jah polegi mõeldud külgepidi raskuse talumiseks.TarviR kirjutas:Suutsin grandi otsa üles tõstes Tmaxi hilifti lati kõveraks saada. Auto hakkas betooni peal tõstes külje peale vajuma ja latt läks aluse juurest pikema jututa külgsuunas kõveraks. Pärast läks õrnalt kuvaldaga toksates jälle sirgeks. Millise firma toodet peaks eelistama, et selliseid üllatusi vältida?
Usun, et iga latt läheb sellises olukorras betoonil kõveraks.
Mul ka T-max-i latt umbes 4-5 aastat olnud ja tõstetud ka sellega omajagu, enamus ajast küll Jimnyt,
aga vahest ka raskemaid masinaid ja siiani täiesti sirge ja toimiv ja mina ostsin selle velle kasutatuna
ja täpset vanust ei tea.
Sämmy Offroad Team
- tuningman
mul läks trooperit tõstes kõveraks ja ikka oma lollusest ja muidugi tühjade patareidega taskulamp oli ka abiks.
sain omal sirgeks. tulin sellega just pressi alt. puhastasin ja määrisin ära. nüüd töötab väga hästi.
ega jah need niisama kõveraks ei lähe. olen willyt ka tõstnud palju kordi nii,
et vaatad kuidas latt prinni läheb, siiani apsakaid pole olnud.
eks see ole ikka tõstjas endas ka kinni

sain omal sirgeks. tulin sellega just pressi alt. puhastasin ja määrisin ära. nüüd töötab väga hästi.
ega jah need niisama kõveraks ei lähe. olen willyt ka tõstnud palju kordi nii,
et vaatad kuidas latt prinni läheb, siiani apsakaid pole olnud.
eks see ole ikka tõstjas endas ka kinni

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Üldiselt lähevad nad kõik kõveraks,kui mitte otstarbeliselt kasutada,aga selle määrimise kohta,et mina määrin ja panen liikuma,ja siis psen määrde maha,kuna enamsti see võistlusautodel õues ja kogub kõik tolmu külge,tulemus on hullem,kui määrimatta tung
Üldiselt peaks iga võistleja teadma,mida on vaja näpuga kaasa aidata,et see määritud,või määrimatta tung tõstaks ilusti(see ei sõltu enam tootjast)ja kes ei tea,mingu tutvugu oma tungi hingeeluga

Üldiselt peaks iga võistleja teadma,mida on vaja näpuga kaasa aidata,et see määritud,või määrimatta tung tõstaks ilusti(see ei sõltu enam tootjast)ja kes ei tea,mingu tutvugu oma tungi hingeeluga

Proto
53951597
53951597
Tip: kuivmääre ja nakkumistõrjeaine - siuke kaval spray on mul riiulis, see sobib hästi tolmus töötavatele pudinatele.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Avaldad sa äkki tootja ja täpse nimeteuse, kuluks marjaks ära!mart77 kirjutas:Tip: kuivmääre ja nakkumistõrjeaine - siuke kaval spray on mul riiulis, see sobib hästi tolmus töötavatele pudinatele.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- tuningman
ma määrisin ära ja tõmbasin kaltsuga suurema osa maha kuhu ligi pääsesn, kui olin selle määrde laiali ajanud ja tung libemalt käima hakkas.
nagu praks ütles, et muud jama külge ei hakkaks.
nagu praks ütles, et muud jama külge ei hakkaks.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Tootja on/oli Kernite ning mulle toob seda oma varustaja. Kas kuskil poes nende toodet saada on - ei tea. Nimi ongi kuivmääre ja nakkumistõrjeaine. Würthil analoogi pole? Jätab pindadele õhukese valkja kirme.
Ahah, kodulehelt leidsin: http://www.kernitelubrication.com/page. ... 0&idioma=2
K Last Super/L-RA 510
Ahah, kodulehelt leidsin: http://www.kernitelubrication.com/page. ... 0&idioma=2
K Last Super/L-RA 510
Loctite analoog võiks olla see:
http://www.loctite.ee/full-product-list ... 000001FPTB
Ise veel Hi-Lifti peal proovinud pole.Muidu tundub igati hea olevat.
http://www.loctite.ee/full-product-list ... 000001FPTB
Ise veel Hi-Lifti peal proovinud pole.Muidu tundub igati hea olevat.
Oman t-maxi ja pole probleeme olnud, tõstnud traktoreid veokat ja tõmmand ning tõstnud erinevaid massinaid, head kogemused! lõhkuda annab kõike!!!
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
Kui kellelgi on huvi Kernite toodete ja hindade vastu, siis telefonil 5020339 peaks saama infot. Ise seotud selle firmaga ei ole.mart77 kirjutas:Tootja on/oli Kernite ning mulle toob seda oma varustaja. Kas kuskil poes nende toodet saada on - ei tea. Nimi ongi kuivmääre ja nakkumistõrjeaine. Würthil analoogi pole? Jätab pindadele õhukese valkja kirme.
K Last Super/L-RA 510
Toyota Hilux
Gaz 69
Gaz 69