Vanaaegne algrattakola on endiselt oodatud.
Tamps
51981117
O:Vana jalgrattaromu
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- Lomp
- Rock Crawler
- Kontakt:
Re: O:Vana jalgrattaromu
kui nö "romud" sobivad siis tekkis üks hunnik ratta raame (komplektsus on erinev).
http://nagi.ee/photos/Ands/22844834/
mul on selline kolmene set pakkuda.
raha sooviks ka natuke, kokku 100€
Kõik on komplektsed, kuid tahavad tööd
mul on selline kolmene set pakkuda.
raha sooviks ka natuke, kokku 100€
Kõik on komplektsed, kuid tahavad tööd
Pakkumised on endiselt oodatud.Huvi pakuks vanaaegsed jalgrattaromud ja ka mootoriga 2-3 rattalised.tamps kirjutas:Nüüd see siis minu.Tänud plekule!Pleku kirjutas:Midagi sellist?: Lätlaste Latvello tehase ratas, valmistatud u. 1928-1938 a.
Tõenäoliselt peaks see kevad-suveks saama uue kuue.
Näiteks Pleku käest ostetud vanast rattast tuli välja selline:
http://album.ee/album/513373/50350023
See link siin siis selgituseks,mida nende romudega teen.
51981117
Tambet
Minulgi üks põrr ootamas kasimist.Tegu 61 a.Gaujaga.Rohkem infi saad ehk automoto.ee foorumist.Minu omast seal kah mõni pildike.
- kalleo
- Rock Crawler
Tere ja head uut!
Kena hobi! Võtaks vana teema üles. Kui see seenemetsa lasteka romu veel huvi peaks pakkuma, siis võin ta jälle Tartusse vedada. Muidu võib vanaraua hulka sattuda. Anna märku kui huvi on, siis tean õigesse koormasse panna.
K.
Kena hobi! Võtaks vana teema üles. Kui see seenemetsa lasteka romu veel huvi peaks pakkuma, siis võin ta jälle Tartusse vedada. Muidu võib vanaraua hulka sattuda. Anna märku kui huvi on, siis tean õigesse koormasse panna.
K.
kalleo kirjutas:Metsast seent võtmas käies leidsime sellise voki. Sepa töö vist? Vanarauakaupmehele pole raatsinud anda. Kui ära taastad, oled tegija! Meestekad, erekad, kokukad, sputad, turistid, soššeed on selle kõrval ikka tänapäev.
Ehhh, teemat lugedes meenus kuidas ise aastal 198X isetekkelisest prügilast ühe turisti raami leidsin ja sinna kõik muu külge ehitasin. Muuseas, sõidab see veel praegugi- maeitea mitmenda pere vana jalgrattana!
Kui miskit konkreetset (varase)vene aja velojubinat vaja siis küsi- ehk leiab midagi.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...