Frontera undab
Moderaatorid: Landy, Moderators
Frontera undab
Asi siis järgmine,kui sõita kiirusega üle 75 hakkab kusagilt undama.Olen uurind,aga keegi ei tea öelda,küll pakutakse käigukasti ,kardaani ja tagasilda.Ehk on kellelgi sama asjaga probleeme olnu.Tänud
-
- Rookie
Re: Frontera undab
Sama teema ka minul! Tagasillaga sõites undab ja lööb vahepeal mingi vilina ka sisse aga kui esisilla järgi lükkan siis kaob ära. Millest see tuleb ei tea, ehk targemad mehed annavad nõu? Oman maasturit alles esimest kuud!
Kontrolli üle õli tase käigukastis ja vahekastis. Ka difri õli seisud võiks üle kaeda. Endal oli ka fronteral käigukast suhtkoht kuival. Hakkas häält tegema. Nüüd kui õli normis on asi vaikne.
-
- Rookie
Vahetasin õlid käigukastis,vahekastis ja tagasillas ikka undab ja vilistab. Mis veel võks vaadata?
Äkki tagadiffer kulunud juba.Vaja ehk lahti võtta ja uuesti reguleerida tigu ja taldriku vaheline loks.See üldiselt ka ilma lahtivõtmata kontrollida,kui kässar peale vedada ja kardaani liigutada edasi-tagasi.Ei pruugi küll asi selles olla,kuid üle tasuks see asi vaadata
mees metsast ,kus ilma maasturita võimatu elada!
Arvan et leidsin ena masinal vea ules,kardaanil taga lotk sees.Pole veel ara vahetand kuna jai mootori rikkega seisma.
Tere
Mul hakkas siis undama, kui tagaratta laager oli minekul. Teinekord tegi siis suht veidrat häält, kui mootoripadi andis otsad. Sellised tähelepanekud.
Mul hakkas siis undama, kui tagaratta laager oli minekul. Teinekord tegi siis suht veidrat häält, kui mootoripadi andis otsad. Sellised tähelepanekud.